özlem canım ismim
ne yapıyım aynı çalışıyoum halen daha hiç bir değişklik yok sen nasılsın iyimisin ?
selam kızlar ,çatlaklar kulübü haa süpermiş ..hadi hayırlı olsun.
kendimi büyük bir harpten çıkmış gibi hissediyorum .kızlar sakın anneniz ve kaynananız aynı zamanda gelmesin doğumlarınıza .eşim bana söylemişti bende saf gibi bişi olmaz koskoca kadınlar demiştim.neyse çok büyük sorunlar yaşanmadan annemi gönderdim bugün ama ben hiç iyi değilim .ağlamaktan bi hal oldum kaç gündür bebişede yansıyor yavrum çok huzursuz . galiba lohusalık depresyonu denilen şey bu ...
selam kızlar ,çatlaklar kulübü haa süpermiş ..hadi hayırlı olsun.
kendimi büyük bir harpten çıkmış gibi hissediyorum .kızlar sakın anneniz ve kaynananız aynı zamanda gelmesin doğumlarınıza .eşim bana söylemişti bende saf gibi bişi olmaz koskoca kadınlar demiştim.neyse çok büyük sorunlar yaşanmadan annemi gönderdim bugün ama ben hiç iyi değilim .ağlamaktan bi hal oldum kaç gündür bebişede yansıyor yavrum çok huzursuz . galiba lohusalık depresyonu denilen şey bu ...
hayırlı pazarlar,her zamanki gibi kimseler yok anlaşılan
upsss ! çatlaklar yazıyodu çatlak olduğum için girme ihtiyacı hissettim.herkeze selamlar
ay canımm yaa kıyamam sana sen üzme ama kendini bebişin için bakalım bende ikiside çağırıcam inşallah sorun olmaz olursa ben daha fena olurum sanırım benim annem kesin gelecek kayın validem kesin değil ama çağırmamız lasım ayıp olur yoksa bide annem uzun kalacak yanımda kayıınvalidemi çağırmazsam bebişimi bayaa büyüdüğünde görecek oda olmaz ben üstüme düşeni yapayımda tercih onların olsun
hayırlı pazarlar,her zamanki gibi kimseler yok anlaşılan
aynen, hamişlik bizi fena çatlattı.hoşgeldinupsss ! çatlaklar yazıyodu çatlak olduğum için girme ihtiyacı hissettim.herkeze selamlar
canımm ben varım ama bierz kalıcam malesef nasılsın umarım herşey yolundadır msnde oluyoz genelde kızlarla seni bende ekledim bilgin olsun burda kimse yoksa oraya gel
selamm ama ben çatlak değilim hamişlikten dolayı biraz çatladım okadar ,
msn e giriyonuz burayı bıraktınız demi,öyle olsun bakalım ...çatlaklar kulübünde reyyan çatlasın dursun evinde