Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ,çatlaklar kulübü haa süpermiş ..hadi hayırlı olsun.
kendimi büyük bir harpten çıkmış gibi hissediyorum .kızlar sakın anneniz ve kaynananız aynı zamanda gelmesin doğumlarınıza .eşim bana söylemişti bende saf gibi bişi olmaz koskoca kadınlar demiştim.neyse çok büyük sorunlar yaşanmadan annemi gönderdim bugün ama ben hiç iyi değilim .ağlamaktan bi hal oldum kaç gündür bebişede yansıyor yavrum çok huzursuz . galiba lohusalık depresyonu denilen şey bu ...
Canım ya Allah sabır versin e ben boşunamı ağladım durdum kaynanamda gelecek diye biliyorum çünkü sende gerçekten safmışsın üstelik sizde eşin demiş sana benim de eşim dese ne olur sanki benimikine kalsa koloıi halinde yaşayalım ne olacak ki ne yaptı annenler tartıştılar mı yoksa hem niye annnen gittiki? bebeğin nasıl sen nasılsın fırsatın olunca yaz merakta bırakma canım.
canımm ben varım ama bierz kalıcam malesef nasılsın umarım herşey yolundadır msnde oluyoz genelde kızlarla seni bende ekledim bilgin olsun burda kimse yoksa oraya gel
selamm ama ben çatlak değilim hamişlikten dolayı biraz çatladım okadar ,
ay canımm yaa kıyamam sana sen üzme ama kendini bebişin için bakalım bende ikiside çağırıcam inşallah sorun olmaz olursa ben daha fena olurum sanırım benim annem kesin gelecek kayın validem kesin değil ama çağırmamız lasım ayıp olur yoksa bide annem uzun kalacak yanımda kayıınvalidemi çağırmazsam bebişimi bayaa büyüdüğünde görecek oda olmaz ben üstüme düşeni yapayımda tercih onların olsun
aynen, hamişlik bizi fena çatlattı.hoşgeldin
yaa böyle yapmayın ama yaa,küserim inan haa,zaten senin ismin yüzünden bütün msn deki kızları sildim anlatmadılar mı sana.canmehmet yazıyordu.eşimde zaten buraya girmemi bile hoş karşılamazdı.msn de de onları görünce.bilirsin net ortamı güvenli değil hesabı tartıstık biraz.bend hepsini sildim
Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
1 BETA-HCG 0,100 mIU/ml -
2 TSH 1,40 mIU/I 0,27 - 4,20
3 PROLAKTİN 20,25 ng/ml 6 - 29
kızlarrrrr test sonuçlarım bebek yok
yorum yapabilirmisinizzzzzzzzzzzzz
yok anam onlar görüşüyolar bizi unuttular.özldim seni de,hiç denk gelmiyoruz.nasıl bebişin falan iyimisiniz.bravo kızlar resmen herkes birbirini unuttu inanmıyorum her güzelliğin bir sonu var diye boşa dememişler
ebrummm geçmişolsun bacım,bebişini gördüm maşaallah rabbim ömrünü bereketli eylesin.yaa arada gelsen de şu doğumu anlatsan yaa,insanı ister istemez telaş basıyor.zaten çok stresli bi hamilelik geçirdim,anlat da öğrenelim biraz rahatlayalım.bu anneleri çağırma işi de bizdede belli değil bakalım ne olacaksorma bacımm salaklık ettim .eşim iki kadın aynı evde olmaz ebrucum gel çağırma dedi .bende sen tek erkeksin senin çocuğunun doğumunda olmayacakta ne zaman olacak dedim.duygusal baktım olaya ..tartışma falan olmadı aralarında ama annem durdu durdu laf soktu .kaynanam ağzını açmadı Allahtan yoksa valla evliliğim tehlikeye giriyordu.hani hep derlerya aileler yüzünden boşandık diye çok iyi anladım olaylar nasıl büyüyormuş .atlattım şükür ama gelde bana sor .annem rahatsız canım doktor randevusu vardı mecburen gitti .iyiki gitti.ve ben iyiki normal doğum yaptım hemen kalktım ayağa
ben anlamıyom bacımyaw test sonucu yazdık gören olmadımı
yorum yapın kıalar yaaaa bi hamile olmadığımı biliyom diğer değerler normalmi?
aynen, hamişlik bizi fena çatlattı.hoşgeldin
yaa böyle yapmayın ama yaa,küserim inan haa,zaten senin ismin yüzünden bütün msn deki kızları sildim anlatmadılar mı sana.canmehmet yazıyordu.eşimde zaten buraya girmemi bile hoş karşılamazdı.msn de de onları görünce.bilirsin net ortamı güvenli değil hesabı tartıstık biraz.bend hepsini sildim
aynen bende öyle düşündüm canım ama gel sen vazgeç .varsın büyüdüğünde görsün inanki o psikolojiyle annene bile katlanamaz duruma geliyorsun .ben harika bi hamilelik geçirdim hep mutluydum ama doğurur doğurmaz bişeyler oldu o hal gitti .bence sen ilk 20 gün anneni çağır diğer 20 gün kaynananı .
yaw test sonucu yazdık gören olmadımı
yorum yapın kıalar yaaaa bi hamile olmadığımı biliyom diğer değerler normalmi?
Canım ya Allah sabır versin e ben boşunamı ağladım durdum kaynanamda gelecek diye biliyorum çünkü sende gerçekten safmışsın üstelik sizde eşin demiş sana benim de eşim dese ne olur sanki benimikine kalsa koloıi halinde yaşayalım ne olacak ki ne yaptı annenler tartıştılar mı yoksa hem niye annnen gittiki? bebeğin nasıl sen nasılsın fırsatın olunca yaz merakta bırakma canım.
sorma bacımm salaklık ettim .eşim iki kadın aynı evde olmaz ebrucum gel çağırma dedi .bende sen tek erkeksin senin çocuğunun doğumunda olmayacakta ne zaman olacak dedim.duygusal baktım olaya ..tartışma falan olmadı aralarında ama annem durdu durdu laf soktu .kaynanam ağzını açmadı Allahtan yoksa valla evliliğim tehlikeye giriyordu.hani hep derlerya aileler yüzünden boşandık diye çok iyi anladım olaylar nasıl büyüyormuş .atlattım şükür ama gelde bana sor .annem rahatsız canım doktor randevusu vardı mecburen gitti .iyiki gitti.ve ben iyiki normal doğum yaptım hemen kalktım ayağa
yok anam onlar görüşüyolar bizi unuttular.özldim seni de,hiç denk gelmiyoruz.nasıl bebişin falan iyimisiniz.
ebrummm geçmişolsun bacım,bebişini gördüm maşaallah rabbim ömrünü bereketli eylesin.yaa arada gelsen de şu doğumu anlatsan yaa,insanı ister istemez telaş basıyor.zaten çok stresli bi hamilelik geçirdim,anlat da öğrenelim biraz rahatlayalım.bu anneleri çağırma işi de bizdede belli değil bakalım ne olacak
ben anlamıyom bacım
canımm vaktin varsa gel msn de kızlar
amin canım cümlemizinkini inş.doğumumu anlatayım hemen sana..03.03.2011 perşembe sabah doktor kontrolüm vardı bebiş 38+5 günlüktü.gece sancılarım çok oldu uyuyamadım ama düzenli değildi hiç.bende düzenli olmayınca paniklemeden gittim doktora .ama belimde hala sancılarım vardı doktorun sekreterine ilk beni al sancım var dedim .muayenede 3 cm açıklık olduğunu ve bugün doğuracağımı söyledi.müthiş heyecanlandım.yatış işlemlerini yapıp yattım hastaneye .ilk lavman yaptılar .sonra suni sancıyı verdiler .sancılar yavaş yavaş artmaya başladı . doktor sancılara dayanamadığın zaman hemen haber ver dedi .3 saat sonra geldi doğum başlamış dedi şaşırdı ebeye bide sen bak dedi o da evet başlamış dedi yani açıklık 9 cm olmuş bile. hemen ıkınmadan doğumhaneye gidin dedi .ama ıkınmak tamamen refleks otomatik olarak ıkınıyorsun.yürüye yürüye gittim.ilk oradaki ilk ıkınmada doktor saçlarını görüyorum bu defakinde doğuracaksın dedi ve öylede oldu ikincide bebişim geldi .ve ben müthiş rahatlamıştım .kızımın yüzünü temizleyip öptürdüler bana inanamıyordum bu benim bebeğim mi diye ama müthiş bir duygu.doktor alt tarafı dikerken hayatımda 2. ve 3. doğumlar dahil gerçekleşen en hızlı doğumdu dedi.bende dualarla oldu dedim ..işte böyle kavuştuk elif kızımıza darısı hamilelere ve bebek isteyenlere olsun inşallah
sorma bacımm salaklık ettim .eşim iki kadın aynı evde olmaz ebrucum gel çağırma dedi .bende sen tek erkeksin senin çocuğunun doğumunda olmayacakta ne zaman olacak dedim.duygusal baktım olaya ..tartışma falan olmadı aralarında ama annem durdu durdu laf soktu .kaynanam ağzını açmadı Allahtan yoksa valla evliliğim tehlikeye giriyordu.hani hep derlerya aileler yüzünden boşandık diye çok iyi anladım olaylar nasıl büyüyormuş .atlattım şükür ama gelde bana sor .annem rahatsız canım doktor randevusu vardı mecburen gitti .iyiki gitti.ve ben iyiki normal doğum yaptım hemen kalktım ayağa
yok anam onlar görüşüyolar bizi unuttular.özldim seni de,hiç denk gelmiyoruz.nasıl bebişin falan iyimisiniz.
ebrummm geçmişolsun bacım,bebişini gördüm maşaallah rabbim ömrünü bereketli eylesin.yaa arada gelsen de şu doğumu anlatsan yaa,insanı ister istemez telaş basıyor.zaten çok stresli bi hamilelik geçirdim,anlat da öğrenelim biraz rahatlayalım.bu anneleri çağırma işi de bizdede belli değil bakalım ne olacak
ben anlamıyom bacım
eflal canımm haklıymışın galiba inşallah hayırlısı olsun yinede bazen insanın elinde olmuyo herşey
canımsın ebrum bide hasta hasta bunlarla uğraştın demek valla kıyamam sana ALLAH yardım etsin EŞİNE FALAN SÖYLE FELAK NAS OKUSUN göze falan mı geldin acaba herşey yolunda derken dur ben bi okuyayım seni