Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkjadaşlar nasılsınız görüşmeyeli topik patlama byapmış ne gelen var ne giden anlaşılan yaaa kızlarrrr bebşlerinizle napıonuz benim oğlanı tam büyütemiom mu neee yemek yedirmekte çok zorlanıyorumm ağzını açmıo cücük oğlan kilo alımıda çok çok ii değil sınırlr arasında ama hayırla büyütürüz inşallah
slm efnancım dediğin gibi ne gelen var ne giden herkes boşladı topiği
oğlun kaç aylık oldu kilosu ne kadar peki şimdi
cnm oğluşum 8 aylık olacak 4 günden 8.5 kilosu sınırlar arasında gören de zayıf değil şişman da fdeğil diyo kilo sorun değilde yemek yediremiom ağzını açmıyo cücük senin ki kaç aylık oldu ?
Catlaklar icin ayri topik var dediler, koptum geldim hemen
Ama galiba kimsecikler yok burada bugün
Slm millet biz 12 haftalık olduk teyzeleri 2 li test yapmış sonuç bekliyoruz inş temiz çıkar mutluluğumuz daim olur..
Umarım hepiniz iyisinizdir...
çok öptm sizlerii
dularınızı eksik etmeyin
merhaba hanımlar bende durumlar çok iyi bu ay günde 2 doz klomen kullandım ve yumoşlarım bu gün 16 mm olmuş 17. günü adetin tabiki mutlu olmamın sebebi daha önce aynı dozda kullandım ve 8-9 mm den yukarı çıkmamıştı o yüzden çok mutluyum cuma gününe tekrar gideceğim 18-19 mm olmasını bekliyoruz sanırım çatlatma iğnesi yapacak herhalde ve gelsin bebişler :))
allahım bebek isteyen herkese tez zamanda bebeğini versin aminnn darsı esrama sungere ve arkadaşım serapa tabikii bana da ....
slm kızlar nasılsınız yine hiç uğrayan yok yaaa burayaa ara ara girince durumunuzu yazın beaaa benim dişim ağrıyo anne isen sakın hasta olma ben hasta olunca taha ve eşim zo günler geçiriyolar dişimi deldiler iltihapı akıttılar rahatladım ama sanırım çekilecek dişim ön dişim hemde gedik kız olucam yaa tabii olmaz inşallah ta oluresa yerine ne yapılr bilmem taha iki gündür bişey yemiyo yapamıyorum kuzum kakada yapmadı bugün o yüzden sanırım ne yedi ki ne yapsın inşallah herşey yolunda gider hepimizde bu ara taha 2. dişi çıkardı 3. ne zman gelir bilmem bildiğim tek şey zormuş gerekten
eeeesizden ne haber var ???????????????
slm kızlar nasılsınız? evet ya bu topiki boşladınız heeeeee
niye gelmiyonuz anacım yaaaaa
teyzeler biz ikili test sonucumuzu aldık dr gösterdik şükür risk grubunda değilsiniz
sorun yok dedi bizde ohhhh dedik..
fakat kafam da soru işareti oldu dr usg den ense ölçümü yapmadı kan sonucuna göre yorum yaptı
inş sorun çıkmaz 24 aralıkta kontrolümüz var ve cinsiyetimiz belli olucak yazarım size...
dualarınızı eksik etmeyin herkeşleri öptük byyy
selam canlarımm sizi unutmadım inanın vakit bulup bilgisayarı bile açamıyorum .şuanda elifle zor yazıyorum biz 9 ay 3 günlük olduk ..kızım 10 kilo ve 4 dişi var . boyuda 83 cm okula gidip geliyorum hayat çok hızlı geçiyor ..siz bana yazın mutlaka ben yazamasamda... hepinizi çoook öpüyorum :ferda,canan,efnan,melis,öznur,figen,esra,didem, sarı,ebrar,betül,rukiye ,zeynep ve diğer bütün arkadaşlarrrrrr
slm kızlar bizim de doğuma az kaldı kızım 7aylık oldu.sizin bebişler büyüyo maşallah okuduğum kadarıyla. darısı benim gibi doğum yapıcak ve hamile kalıcak olan arkadaşlara..
slm kızlar bizim de doğuma az kaldı kızım 7aylık oldu.sizin bebişler büyüyo maşallah okuduğum kadarıyla. darısı benim gibi doğum yapıcak ve hamile kalıcak olan arkadaşlara..
canım allahım tek sancıda kurtarsın canım benimm bende bu ay şüpheleniyorum bakalım yarın kan vermeye gideceğim canım innşş pozitif çıkar
Slm kızlarr uzun zaman oldu girmeyeli cumartesi doktora gittim ve ögrendim ki previa hala yukarı çıkmamışş bu yüzden sezeryan dogum olacak mış çok cnm sıkıldı bi sürü anlattı doktor korkuttu beni ani kanaman olabilir uyandıgında kan içinde kalmış olabilirsin dedi ay bana dua edin doğum sırasında kanman durmaz ise rahimin alınmasın kadar gider dedi çok moralim bozuldu netten baktım kimi bu yüzden bebegini kaybetmiş allah korusun inş. Benim başım aböyle bişey gelmezzzz çok korkuyorum kızlar bu güne kadar hiç dogumu aklıma getirmiyordum şimdi ise çıkaramıyorum
slm kızlarr uzun zaman oldu girmeyeli cumartesi doktora gittim ve ögrendim ki previa hala yukarı çıkmamışş bu yüzden sezeryan dogum olacak mış çok cnm sıkıldı bi sürü anlattı doktor korkuttu beni ani kanaman olabilir uyandıgında kan içinde kalmış olabilirsin dedi ay bana dua edin doğum sırasında kanman durmaz ise rahimin alınmasın kadar gider dedi çok moralim bozuldu netten baktım kimi bu yüzden bebegini kaybetmiş allah korusun inş. Benim başım aböyle bişey gelmezzzz çok korkuyorum kızlar bu güne kadar hiç dogumu aklıma getirmiyordum şimdi ise çıkaramıyorum