Çatlaklar Kulübü

Ben her gün bakıyorum bir mesaj var mı diye kimse yazmayınca bende yazmıyorum deli gibi tek başıma ne yazıp çizeyim ayol:)) gerçekten kızlar kusura bskmayında çok vefasız çıktınız yok face di msn ydi unuttunuz burayı:KK43:((

Neyse ben delilik yapıp yazıyım yine:)))) malumunuz memlekete yerleştik 4 ay olacak,iyisiyle kötüsüyle geçiyor günlerim oğluşum büyüyor hemde ne büyüme karnımdayken sakin olan çocuk tam bir yaramaz :)) 6, aylıkken emekledi bir aydır tutunup kalkıyor maşaallah süphanallah her yere tutunup kalkıyor koltuk, buzdolabı,masa,sandalye,düz duvar:) ... uyku sorunumuz devam ediyor savaşarak uyuyordu iki haftadır uyguladığım uyku politikasıyla savaşarak uyumayı bıraktı arada sapıtsada ama gece mızırdanmalarımız devam deliksiz uykuyu beceremedik:) kilosu maalesef çok değil boyuda ilk üç ay çok güzeldi anne sütüm çoktu süt azalınca ve hareketli bir bebek olunca kilosu azaldı 8,500 kilo 70cm kuzucum. anne, baba, dede, mama, diyor birde lamba delisi lambaya baaa diyor top delisi bir sürü topu var boo diyor ayağıyla vuruyor tabi biz ayakta tutarken:) yabancıları sevmiyor herkese ağlıyor gittiğim yerde yakama yapışık eve biri gelincede ağlıyor misafirlikten gelince misafirler gidince sevinç çığlıkları atıyor yabani oğlum:))hım bu arada geçen ay sol el işaret parmağımı kırdım tırnakta kökten kalktı şimdi iyiyim demir kapıya sıkıştı:) aklıma gelenler bu kadar:KK54:

eflallllllll canım benim naber nasılsın büyüttün ha bebişi maşallah oğluşuna
kocaman oldular sıpalar benim kızımda büyüdü maşallah yürümeye çalışıyor ama çok fena
çok yaramaz dağıtmadığı çekmece kalmıyo :))))
benim halim ortada ev iş çocuk derken pestilim çıkıyo öğlene kadar işteyim
öğleden sonra ev çocuk yemek v.s anlayacağın durumum vahim:KK1::KK1::KK1::KK1:

ay bu gaz delirticek tam bitti demiştim 10 aylıkken çıktı yedirdiklerimden hep artık süt ağırlıklı besliyorum yemeklerden az veriyorum doyuracak kadar değil aptamil conformil aldım memnun kaldım gazı azaldı

kız bitmedimi hala gazı

Herkese merhaba merak ettim bu çatlaklar kulübü nedir acabaaa :)))

hepimiz birer çatlağızzzzzzzzzz hahahahaaaaaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar didemle görüşen var mı neler yapıyor

canım didem iyi antepte artık
kızı 1 yaşına girdi gecenlerde oda bayağa yoğun
bu arada didemi soruyon da beni niye sormuyon :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

cnm enfeksiyon zaten var..
dr sadece akıntı şeklimi sordu kokulumu falan dedi..
muayene etmedi..

canım ya bişey yoktur inş. korkma enfeksiyondandır

eflallllllll canım benim naber nasılsın büyüttün ha bebişi maşallah oğluşuna
kocaman oldular sıpalar benim kızımda büyüdü maşallah yürümeye çalışıyor ama çok fena
çok yaramaz dağıtmadığı çekmece kalmıyo :))))
benim halim ortada ev iş çocuk derken pestilim çıkıyo öğlene kadar işteyim
öğleden sonra ev çocuk yemek v.s anlayacağın durumum vahim:KK1::KK1::KK1::KK1:

kız bitmedimi hala gazı

hepimiz birer çatlağızzzzzzzzzz hahahahaaaaaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canım didem iyi antepte artık
kızı 1 yaşına girdi gecenlerde oda bayağa yoğun
bu arada didemi soruyon da beni niye sormuyon :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canım ya bişey yoktur inş. korkma enfeksiyondandır

sorma canım ya büyüde de nasıl sinir harbiyle doğum sıkıntıları hastanede yatma fasılları, deprem, taşınma derken bu yıl beni çok yıpratıt sinir iyice gitti kuzucumda çok çok çok yaramaz aşırı derecede hiç karnımdaki gibi uslu değil:) seninkine de maşalah canım sende büyüttün:) gaz sancısını sorma kabus geri dönmüştü ama aptamil conformil kulandım üç kutu düzeldi hamdolsun bir daha olursa hemen ondan alıcam, canım sen hep yazıyorsun didemden hiç haber alamadım ondan sordum nerde bu kız diye önceden çok yazardı birden kesince merak ettim yani:) yoksa seni sormam mı sağolasın hep haberdar ediyorsun bizi

eflallll naber bacımmm ay okudum çok geçmiş olsunyaaa iyimi şimdi elin nasıl becerdin kızz kırmayı. neysem bunla geçmiş olsun maşallh oğluna büyümüş erkek olmuş az kalmış yürümesine benden haberleri verim bizde hastalıkla savaşıyoruz hastanede yattık çıktık kanda enfeksiyon çıkıyor ecenin grip olup duruyr ecede aynı cnm zayıf gidiyor gelişimi 7 ay bitti 6,600 kg cnm.çk hareketli ama emeklemiyor dha anne diyr sadece okadar tembel anlıycağın. bugün yine grip oldu tam kg alıcak grip luyor iştahı gidiyor. kızlar facede pek giremiyr msn bitti artık merak etme. herkesin işi gücü oluyor ben de giremiyrum. burdaki gibi değiliz yani eflal merak etme cnm burdaki gibi sohbet yok . neysem kendine iyi bak bendende haberler bunlar cnm

slm boş kalmış burası ama olsun arada bi olsada uğruyorummm bugün güzel bi haber aldık zeynomm dün kucağına almış kızını

slm kızlar uzun bi aradan sonra :) bebişleri büyütüosunuz okuduğuma göre benim kızım da 2aylık oldu..ceylin naptı bebeği odu mu onunda haberi olan var mı

eflallll naber bacımmm ay okudum çok geçmiş olsunyaaa iyimi şimdi elin nasıl becerdin kızz kırmayı. neysem bunla geçmiş olsun maşallh oğluna büyümüş erkek olmuş az kalmış yürümesine benden haberleri verim bizde hastalıkla savaşıyoruz hastanede yattık çıktık kanda enfeksiyon çıkıyor ecenin grip olup duruyr ecede aynı cnm zayıf gidiyor gelişimi 7 ay bitti 6,600 kg cnm.çk hareketli ama emeklemiyor dha anne diyr sadece okadar tembel anlıycağın. bugün yine grip oldu tam kg alıcak grip luyor iştahı gidiyor. kızlar facede pek giremiyr msn bitti artık merak etme. herkesin işi gücü oluyor ben de giremiyrum. burdaki gibi değiliz yani eflal merak etme cnm burdaki gibi sohbet yok . neysem kendine iyi bak bendende haberler bunlar cnm

sağol canım kapıya şıkışmıştı canım geçti gitti:),geçmiş olsun kuzun canım ben kadir tuğcu diye bir dr var artık onu takip ediyorum netden bakarsan yöntemleri çok farklı mümkün mertebe hastalıkları ilaçsız atlattırıyor ben 6 aydır onun yöntemleri deniyorum sende bak istersen biraz radikal bir dr ama şikayetçi olan görmedim

slm boş kalmış burası ama olsun arada bi olsada uğruyorummm bugün güzel bi haber aldık zeynomm dün kucağına almış kızını

sen neler yapıyorsun canım zeynonun nicki neydi
slm kızlar uzun bi aradan sonra :) bebişleri büyütüosunuz okuduğuma göre benim kızım da 2aylık oldu..ceylin naptı bebeği odu mu onunda haberi olan var mı
maşaallah kuzuna,ceylin ve esrayı bende merak ediyorum ne yaptılar acaba

selm eflalimm zeynebi sormuşsun bebeği olan sarıbeybi cnm. bide afr nin oğlu oldu. ceylin le ben teldende görüşüyom hala bebeği yok esranında aynı yok ben haberleri verim dedim. dediğin dr a bakıcam saol cnm öneriin için

selm eflalimm zeynebi sormuşsun bebeği olan sarıbeybi cnm. bide afr nin oğlu oldu. ceylin le ben teldende görüşüyom hala bebeği yok esranında aynı yok ben haberleri verim dedim. dediğin dr a bakıcam saol cnm öneriin için

ay saribeybi mi bende dün cetveline bakıyordum doğum ne zaman diye niye erken olmuş acaba,afr de doğurmuş oh darısı ceylinle esranın başına inşaallah bir an önce hamiş kalırlar.

ay saribeybi mi bende dün cetveline bakıyordum doğum ne zaman diye niye erken olmuş acaba,afr de doğurmuş oh darısı ceylinle esranın başına inşaallah bir an önce hamiş kalırlar.

inşallh allahım tüm isteyenlere versin biraz geç oldu cevabım çünkü ece hastalandı yine kanda bağırsakda enfeksiyon çıktı ishal oldu hastanede yattık cnm 5 gün yattık perşembe günü çıktık şimdik sadece gripi kaldı.oda bi geçse iştahı gitti zayıfladı zaten kilo sorunu vardı bi toplanamadı yavrum:KK50::KK43:

beni soracak olursan perişanım çok yaramaz yurumeye başladı 1 ay once şimdi surekli peşimde bunaltıyo beni bugünde çok hırpaladım zaten hem kızı hem kendimi durup dururken aglıyo peşimi bırakmıyo yarım saatten fazla uyumuyo deli oldum ya. sen ne alemdesin ne kadarlık oldu oglun. taşınmışsınızz hayırlısı olsun alışabildinmi ne durumdasın

inşallh allahım tüm isteyenlere versin biraz geç oldu cevabım çünkü ece hastalandı yine kanda bağırsakda enfeksiyon çıktı ishal oldu hastanede yattık cnm 5 gün yattık perşembe günü çıktık şimdik sadece gripi kaldı.oda bi geçse iştahı gitti zayıfladı zaten kilo sorunu vardı bi toplanamadı yavrum:KK50::KK43:

canım çok geçmiş olsun sağlığı düzelsinde kilo önemli değil benimkide zayıf hala 9,700 ama hamdolsun sağlıklı hareketli yediriyorumda yakıyor hemen bir sn durmuyor ki
beni soracak olursan perişanım çok yaramaz yurumeye başladı 1 ay once şimdi surekli peşimde bunaltıyo beni bugünde çok hırpaladım zaten hem kızı hem kendimi durup dururken aglıyo peşimi bırakmıyo yarım saatten fazla uyumuyo deli oldum ya. sen ne alemdesin ne kadarlık oldu oglun. taşınmışsınızz hayırlısı olsun alışabildinmi ne durumdasın

sağol canım,yürüyor demek maşaallah benimki hala tutunarak yürüyor öyle her işini hallediyor zaten emekliyorda,Allah kolaylık versin canım uyku problemi bizde de var her uykuya geçiş kabus,bende değişen bir şey yok ki mutsuzum mutsuz diyorum ben bu çocuğu haketmiyorum benim nankörlüğüm yüzünden ona bir şey olacak diyede ödüm kopuyor Allah isteyen herkese bebek versin ama yanında bol merhamet sabırda versin sadece bebek istemekle olmuyor bir yuvanın huzuru çok önemli ne için varız bu dünyada... çok doluyum canım bir gün iyi olsak beş gün kötü eşim çok değişti artık tahammülüm kalmadı çaresizim hala emzirdiğim için doktoroda gitmiyorum yoksa psikiyatriye gidip beni uyuşturacak bir ilaç istiycem...

canım çok geçmiş olsun sağlığı düzelsinde kilo önemli değil benimkide zayıf hala 9,700 ama hamdolsun sağlıklı hareketli yediriyorumda yakıyor hemen bir sn durmuyor ki

sağol canım,yürüyor demek maşaallah benimki hala tutunarak yürüyor öyle her işini hallediyor zaten emekliyorda,Allah kolaylık versin canım uyku problemi bizde de var her uykuya geçiş kabus,bende değişen bir şey yok ki mutsuzum mutsuz diyorum ben bu çocuğu haketmiyorum benim nankörlüğüm yüzünden ona bir şey olacak diyede ödüm kopuyor Allah isteyen herkese bebek versin ama yanında bol merhamet sabırda versin sadece bebek istemekle olmuyor bir yuvanın huzuru çok önemli ne için varız bu dünyada... çok doluyum canım bir gün iyi olsak beş gün kötü eşim çok değişti artık tahammülüm kalmadı çaresizim hala emzirdiğim için doktoroda gitmiyorum yoksa psikiyatriye gidip beni uyuşturacak bir ilaç istiycem...

canım benim allah yardımcın olsun aman hepimizin evinde var sorunlar konuşsan kavga çıkıyo susuncada insan bunalıyo ahhh ahh uzun uzun sohbet edebilsek yaaaa üzledim valla seni gel inat etme face aç kendine bak ne guzel gurubumuz var oraya bıle eskısı gıbı gırmıyoruz sen gelırsen belkı senın serefıne eskı gunlerımıze donerız sabır sabır sabır allh hepimize peygamber sabrı versın başka dıcek bırsey yok. gecelerı uyumuyodu 2 aydır fıaln geze uyuyo ama geç yatıyo gunduz de keyfı bılır valla ne bıleyım hayat devam edıyo herseye ragmen

canım benim allah yardımcın olsun aman hepimizin evinde var sorunlar konuşsan kavga çıkıyo susuncada insan bunalıyo ahhh ahh uzun uzun sohbet edebilsek yaaaa üzledim valla seni gel inat etme face aç kendine bak ne guzel gurubumuz var oraya bıle eskısı gıbı gırmıyoruz sen gelırsen belkı senın serefıne eskı gunlerımıze donerız sabır sabır sabır allh hepimize peygamber sabrı versın başka dıcek bırsey yok. gecelerı uyumuyodu 2 aydır fıaln geze uyuyo ama geç yatıyo gunduz de keyfı bılır valla ne bıleyım hayat devam edıyo herseye ragmen

amin canım dediğin gibi hayat devam ediyor:)

eflal neyin var canım ya neden bu kadar mutsuzsun eşinle çok mu kötüsünüz ay çok merak ettim şimdi ya
rabbim yar ve yardımcın olsun canım

eflal neyin var canım ya neden bu kadar mutsuzsun eşinle çok mu kötüsünüz ay çok merak ettim şimdi ya
rabbim yar ve yardımcın olsun canım

canım benim sağol epey kötüydük boşanmayı düşünüyordum artık eşim doğum sonrası depresyona girdi:))) neyse şimdi iyi gibiyiz yine ben adım attım inşaallah bozulmaz

sen nasılsın yavrun nasıl?

canım benim sağol epey kötüydük boşanmayı düşünüyordum artık eşim doğum sonrası depresyona girdi:))) neyse şimdi iyi gibiyiz yine ben adım attım inşaallah bozulmaz

sen nasılsın yavrun nasıl?

ay allah korusun canım ne boşanması ne diye depresyona girdi ki
neyse düzelmenize sevindim rabbim inş. huzur verir evinize
ben iyiyim canım kızımda iyi büyüyo kocaman kız oldu artık ama huysuz bi kız :KK1::KK1::KK1:

ay allah korusun canım ne boşanması ne diye depresyona girdi ki
neyse düzelmenize sevindim rabbim inş. huzur verir evinize
ben iyiyim canım kızımda iyi büyüyo kocaman kız oldu artık ama huysuz bi kız :KK1::KK1::KK1:

maalesef yine aynıyız canım eşim artık beni sevmiyor sevgi bitince her şey bitiyor oğlum için evliyiz boşanırsak oğlumu bana vermiycek...
sadece oğluna aşık tuhaf bir durum, huysuz bebiş yok artık canım hepsi profesör bilmiş huysuz yaramaz:)

maalesef yine aynıyız canım eşim artık beni sevmiyor sevgi bitince her şey bitiyor oğlum için evliyiz boşanırsak oğlumu bana vermiycek...
sadece oğluna aşık tuhaf bir durum, huysuz bebiş yok artık canım hepsi profesör bilmiş huysuz yaramaz:)

canım ınsallah hersey duzelırrr hıcbırsey bellı olmaz ama hersey kotuye gıdersede bosanmayı cok cıddı bı sekılde dusunursen eger bebek konusunda sıkıntıya dusme..bebegın cok ufak 7 yasına kadar anneye verıyolar..esın alamaz..eger sıddet uyguluyosa bısekılde bunları kanıtla ..bu sekılde hıc alamaz cocugu..rabbım ınsallah duzeltır herseyı..

X