Çatlaklar Kulübü

$Fotoðraf0366.jpg ay yükleyememişim az önce sipaydim emir talha

Çok sevimli duruyor oğlun afr allah tamamına erdirsin sağlıcakla alirsin bebeğini kucağına inşallah

Son düzenleme:
canım benmki dikte hiç uyumaz zaten.yan duvarlara taktık yuvarlak tokaları.
yan salıncak yani.sen bilirsin.kendi kendine uyuyabilecekse maşaallah derm helalll derim.çünkü az önce 1 saattir uğrastan v eağlamadan sorna uyuyabildi.uykusu karıstı mı da uyuyamıyor bi türlü

bu aralar kendi kendine uyutamıycam zaten sallayarakda zor uyur oldu oda değişiminden beyimizde sıkıldı annesi gibi küçük odayı sevmiyor her yer inşaat olduğu için ve doğalgaz henüz bağlanmadığı için diğer odalar soğuk yarın pencere inşaatı var sonrada taşınma işi çıkıyor diyeceksin taşınacaksan ne çekiyorsun inşaatı e beklettik beklettik artık mecbur kaldık almaya işde böyle canım bir aklım diyor aldır hamak beşiği zaten otomatiği zamanında aldırmadığıma çok pişman odum şimdide çok geç

Eki Görüntüle 276528 kızlar bu ablam için yaptıgım mevlüt şekeri onunda kızı olacak 29 ekimde sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım digeride benim sipaydim emir talha :KK1: Inş. Bende sağlıkla kucagıma alırım bebişimi

çok güzel canım
Eki Görüntüle 276529 ay yükleyememişim az önce sipaydim emir talha

maşaallah kuzuya

Çok sevimli duruyor oğlun afr allah tamamına erdirsin sağlıcakla alirsin bebeğini kucağına inşallah

darısı senin başına inşaallah canım nasılsın?

slm hanımlarr nasılsınız benim günlerim çok yoğun geçiyo zamana ve güne yetişemiyorum allahım yardımcımız olsun..

herkezi çok öptm,kendinize iyi bakın..

fazla yazamıyorum..

canım allah yar ve yardımcın olsun

Eki Görüntüle 276528 kızlar bu ablam için yaptıgım mevlüt şekeri onunda kızı olacak 29 ekimde sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım digeride benim sipaydim emir talha :KK1: Inş. Bende sağlıkla kucagıma alırım bebişimi

çok hoşşş eline sağlık

Eki Görüntüle 276529 ay yükleyememişim az önce sipaydim emir talha

vay vay vayyyy:nazar::nazar::nazar:

esraaaaaaaa nerdesin kuzum sen ya merak ediyorum seni ne alemdesinn

eflalcim aynı tarz beşikler sanırım ama bizimki 15 kilo taşıyo

eflalcim aynı tarz beşikler sanırım ama bizimki 15 kilo taşıyo

kraftınki öyle demek ki neyse artık ay öyle çok hallolması gerken var ki o kalsın:) gerçi mama sandalyeside alıcaz ay ne bileyim:))))

Eflalim ebrar sağolun kızlar iyiyim ben burdayım ebrar da pek yazmaya fırsat bulamıyorum arada yazdıklarınızi oluyorum sadece ama face'den herzaman ulaşabilirsin bana

MERHABA KIZLAR UMARIM HERKES İYİ..
BEN BU SABAH MİNİĞİMİN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM..
EŞİM DE BENDE İNANAMADIK ÇOK GÜZEL Dİ YA
RABBİM TÜM İSTEYNLERE YAŞATSIN BU SEVİNCİ İNŞ..
AFR CNM OĞLUŞUN ÇOK ŞEKER MAŞALLAH :nazar::nazar:

Selam kızlar evimden son kez yazıyorum bu şehirden... sonunda oldu gidiyoruz memlekete öyle üzgünüm ki ağlıyorum ama ne fayda...

kraftınki öyle demek ki neyse artık ay öyle çok hallolması gerken var ki o kalsın:) gerçi mama sandalyeside alıcaz ay ne bileyim:))))

canım bizimkinin özellikleri çok güzel ama en başından alıştırmak lazımmış o beşiğe biz biraz geç aldık ayağa alıştıktan sonra aldık en başından alsaydık direk ona alışırdı çok zorlanmazdık bizde ve bizimki mama sandalyesine dönüşüyor çok fonksiyonlu yani

Eflalim ebrar sağolun kızlar iyiyim ben burdayım ebrar da pek yazmaya fırsat bulamıyorum arada yazdıklarınızi oluyorum sadece ama face'den herzaman ulaşabilirsin bana

esracım yine de fırsat buldukça yaz buraya arasırada olsa açıp okuyoruz

MERHABA KIZLAR UMARIM HERKES İYİ..
BEN BU SABAH MİNİĞİMİN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM..
EŞİM DE BENDE İNANAMADIK ÇOK GÜZEL Dİ YA
RABBİM TÜM İSTEYNLERE YAŞATSIN BU SEVİNCİ İNŞ..
AFR CNM OĞLUŞUN ÇOK ŞEKER MAŞALLAH :nazar::nazar:

amannn gözün aydın canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim

Selam kızlar evimden son kez yazıyorum bu şehirden... sonunda oldu gidiyoruz memlekete öyle üzgünüm ki ağlıyorum ama ne fayda...

canım benim ya ağlama lütfen herşeyde bi hayır vardır inş. herşey yolunda gider

canım bizimkinin özellikleri çok güzel ama en başından alıştırmak lazımmış o beşiğe biz biraz geç aldık ayağa alıştıktan sonra aldık en başından alsaydık direk ona alışırdı çok zorlanmazdık bizde ve bizimki mama sandalyesine dönüşüyor çok fonksiyonlu yani

esracım yine de fırsat buldukça yaz buraya arasırada olsa açıp okuyoruz

amannn gözün aydın canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim

canım benim ya ağlama lütfen herşeyde bi hayır vardır inş. Herşey yolunda gider

sağol ebrarım amin inş..

kızlar selamlar nasılsınız ben de iyiyim kızımı aldım kucağıma şükürler olsun 37 haftalık doğdu suyum ağrılarım vardı 1 ekim güünü sonra akşam suyum geldi hemen hastaneye gittik yatırdılar ertesi gün 4,30 da sezeryana aldılar ve allahıma şükürler olsun mucizem geldi dünyaya sağlığı herşeyi iyi 15 günlük olduk bugün. şümdilik herşey yolunda bende ancak düzeldim dikişlerim enfeksiyon kaptı geç ayaklandım bu yüzden. ama şimdi birazdaha iyiyim. kızımı emziriyoum az çok işimi yapıyorum. 2,800 kilo doğdu küveze falan girmedi.gördüğüm kadarıyla herkes iyi.

fatmacım sende doğum yapmışsın analı babalı büyütün cnm çok sevindim
eflalim geçmiş olsun oğluna allah acil şifa versin cnm

SARIIBEYBİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ŞÜKÜRLER OLSUN hamileymişsin çok sevindim cnmmmm allah kucağına almayı nasip etsin. darısı diğer kızların başına inşallh.

sağol canım allah razı olsun sende kzını güle güle büyüt allah bol bol süt versin :KK1:

dualarımız seninle şeker...
ada da seni öpüyo :KK1:

hele de o uykusuzlukla işe gelince daha fena

canım allah hakkında hayırlısını versin
inş.tez zamanda hayırlısıyla bebişin gelir göbişine

canım çok geçmiş olsun çocuk büyütmez zor zanaat
bizim beşik kraft mama sandalyeside oluyo 3 yaşına kadar kullanılıyo
ewet dediğin gibi bizimkide dikey sallanıyo
ben önce ayağımda sallıyorum sonra beşige alıyorum zaten

canım gözünaydın rabbim sağsalim büyütmeyi nasip etsin

senin kızını yesinlerrrrrr

sağol canım allah sendende razı olsun allah hepimizin kuzucuklarını bizlere bağışlasın

eflalcım yaaaa,biiliyorsun senle sorunlarımız genelde aynı...canım benm bebeğine çok üzüldüm,tez zamnda normale döner inşaallah hersey.problem gaz değil canm yaa atlattık o problemi,çok şükür eskiye göre çoook çok iyi,o zamanlar salıncakta da uyumazdı elde sallardık saatlerce.bu günlerde çok hasta oğlum gripti şimdi öksürüğe cevirdi.iki gecedir uyuyamıyor yavrum içim parcalanıyor.ilaç kullanıyoruz bakalım.o uyumayınca ben uyurmuyum hiç.zate normalde de sık uyanırdı şimdi iyice nöbetteyim artık :) eminim bizimd ediş problemi var ondn oluyor,offff memlekete mi tasınıyosunuzzzzz,rabbim yardımcın olsun,ona sığın,insna eşiyle anlaşsa zatne dünya umrunda olmuyo ama o olmayınca hiç de tadımız kalmıyor...rabbim yardımcın olun canım

hamağı kendin yapsana eflal,ben sana anlatırım,çok kolay.biz hep ond auyuyoruz ama bi yere gitmeye korkuyorum çünkü yanımd agötürebilceğim bişey değil. :KK43:

fatmaaaaa maşaallah geçmiş olsun ya neden bu kadar çok sezeryan yaa :KK43: hayırlı olsun canım.hemoroid bend ede var ööncedne de vardı.eflali dinle.

gül geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin.normal değilmiydi nedne sezeryan.herneyse tekrar geçmiş olsun

canım teşekkür ederim bugün 41 günlük olduk ben biraz kötüyüm sürekli ağlıyorum ama geçicek inş. normal olmadı suni sancıyı denedik kendi sancım gelmeyince ama bebeişin kalp atışları düştü acil sezeryana girdik canım hamd solun ama bebeğimi sağ salim aldım senin bebiş nasıl büyüdü epy darsı başımıza:KK1:

gözün aydı n canım allah tamamına erdirsin

sağol cnm benim..

canım teşekkür ederim bugün 41 günlük olduk ben biraz kötüyüm sürekli ağlıyorum ama geçicek inş. normal olmadı suni sancıyı denedik kendi sancım gelmeyince ama bebeişin kalp atışları düştü acil sezeryana girdik canım hamd solun ama bebeğimi sağ salim aldım senin bebiş nasıl büyüdü epy darsı başımıza:KK1:

maşallah size kırkınız çıkmış..
darısı bize olsun...annelik kolay değil cnm ya.benim kuzucuk henüz 2 aylık ama halim perişan..
midem kötü sürekli istediğim bişiyi yiyemiyorum..daha doğum korkusu da cabası ama sağlıklı olsunlar da napalım çekicez :)

sağol cnm benim..

maşallah size kırkınız çıkmış..
darısı bize olsun...annelik kolay değil cnm ya.benim kuzucuk henüz 2 aylık ama halim perişan..
midem kötü sürekli istediğim bişiyi yiyemiyorum..daha doğum korkusu da cabası ama sağlıklı olsunlar da napalım çekicez :)

sağol canım çıktı çok şükür darsı da sana inş.. benim bebişin doğumuyla eşimin işide değişti polis şu anda terör şubeye geçti ikisi birleşti biraz bunalmıştım ama hamd solun daha da toparladım hakikaten anne olmak zarmuş canım doğumdan hiiiç korkma allah öyle bi uyarddım edecekkki şaşıp kalcaksın inş. bol dua et

X