Çatlaklar Kulübü

hee öyle uzaktan demesi güzel demiii...he rçocuk bir mi anam. yaww neler çekiyorum bi bilseniz ayağa yatmasına şükrederim çünkü bi yere gidemiyorum,uyumuyor.

tabiki her çocuk bir deil
o gaz sancıları yok muu ne olduysa ondan oldu zaten
neyse canım bugünlerde geçer büyürler inş.

anammmmmmm inanmıyorumm :KK52::KK52::KK52::KK52:
Canım benim çokkkk sevindim allaha şükürler olsun
çok güzel bi haber rabbim tamamına erdirsin inş..
Gerçekten stres çok etkiliyo
benimde hiç beklemediğim bi zamanda olmuştu
tamamen umutsuzken olmuştu

sağol hemşerim tşk ederim
dualarını eksik etmeyin
öpüyorum seni ve ada hanımı :KK16:

sallama konusunda reyyan haklı her bebek bir değil bizimkiçok gazlıydı gaz problemi çıkana kadar emzirirken ya da kollarımda uyuyordu gaz ortaya çıkınca kollarımda sallayacak derman kalmadı ayağa geçtik tabi ayakta derman kalmadı salıncak aldık beyefendi dik sallanmayı sevmedi sonra ana dizi aldık üç ay kullandık tabi gündüz sürekli sallıyordum onda şimdi yine birşey almayı düşünüyoruz ama emin değiliz alsak mı bilemiyoruz ayka bel bacak ağrılarım çoştu artık tabi sinirlerimde hamak beşik düşünüyoruz şimdide
canm benm bahsettiğim zatn hamak beşik.kendimiz yaptık eve sabit.benm ki bi ara sadece elimizde sallarkn uyurdu sadece.amaaanala cins çocuk :) gece uykuları bozuk gündz yok gibi nerdeyse...nasıl düzelck yaaa :KK43:(((
tabiki her çocuk bir deil
o gaz sancıları yok muu ne olduysa ondan oldu zaten
neyse canım bugünlerde geçer büyürler inş.

yani dediğim her çocuğa aynı stil uygulansa da fayda etmiyo...uykuları bitiriyo beni

merhaba kızlar biraz geç yazıyorum kusuruma bakmayın geçen kan verdim ve sonuç negatif zaten bu günde adet oldum beni merak edenlere haber vereyim dedim
geç yazmamın sebebi kuzenimin düğünü vardı ondan yazamadım

merhaba kızlar biraz geç yazıyorum kusuruma bakmayın geçen kan verdim ve sonuç negatif zaten bu günde adet oldum beni merak edenlere haber vereyim dedim

hakkına hayırlısı cnm benim inş yakın zamanda vereceksin müjdeyi sende esra da inş.
kuzenine de mutluluklar...

hanımlar nasılsınız yaa çok uzun zaman oldu bende giremiyorum,tel.den girince buraya girmem baya zor oluyor.uğraşamıyorum artık çocuk da olunca.biz ekimin 4.ünde 5 aylık olucaz inşaallah...ilk 3 ay ımız kabus gibi geçti.3aydan sorn adüzelmeye başladı herşey çok şükür ama yine de çok kötü uyku problemlerimiz var.eve hamak kurdum onda uyutuyrum,gece mecbur ond auytuyorum yoksa mümkün değil onda bile zor ya.gündüz için ayağa alıştırmam lazım bugünlerde de buna uğraşıyorum.kilomuz boyumuz maaşallah harika,bende durum bu...zaman ne de çabuk geçiyor bu melek yavrularla..rabbim acılarını göstermesin

canım gaz sancıları beş ay sürebilir bizim dr öyle demişti ben olumlu düşündüm üç aylık olunca bitecek diye hamdolsun bitti ama dört aylıkken ramazanda memlekete gittik bütün düzeni değişti kuzumun gaz sancıları geri geldi 15gün yeşil sulu kaka yaptı tahlillerde bişey çıkmadı hava değişimi dendi eşim için gitmiştik psikolojisi bozulmuştuda tam bir kabusdu eşimle sorunlarımız hat safhada dünkonuştuk belki düzelir bebeğimindalağnda büyüme vardı şimdi durmuş takip altında geçen hafta yüksek ateşden hastanede yattı üç gün sonra bir haftadır öksürüyor diş çıkarmaya başladı gece uykuları azaldı memleketde nazara geldi herek gördü mecburen kilo alması azaldı emmesi azaldı o emmedikçe ben iyice üzüldüm daha çok azaldı eşimle anlaşamıyoruz beşinci aybitince ek gıdaya başladık mecburen ve büyük bomba memlekete yerleşiyoruz eşim tayin istedi kasımda muhtmelen ordayızbenim korkularım malum eşim garanti veriyor ikimiz içinde daha iyi olacak diye bende Allah'a sığındım

:79:slm hanımlarr nasılsınız biz bugün 2 aylık aşımızı olduk ve çook ağladık,ini ateşi filan olmaz kuzumun hemen calpol verdim kuzuma uyuyor şimdi,kızlar sakın ayakta sallamaya alıştırmayın vallahi hiç iş yapamaz olursunuz beliniz ayaklarınız kopar benden demesi tecrübeyle sabitlidir,ben salıncakta yatırıyorum oğlumu 2 kuzumuda bunda büyüttüm bunuda büyütücem inş,çok rahat oluyo her işimi rahat yapabiliyorum gelip gidip bir kere dokunduruyorum okadar tavsiye ederim...hee bu arada hemşireler oğluma boyu kg si iyi dediler çok şükür.

maşaallah kuzuya,benimki sevmedi salıncağı maalesef

slm kızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini ögrendim KIZIM olcakmış inşallah.. çok sevindim.

sağsalim kucağına al inşaallah

selam kızlar ...geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..bilgisayarı açmaya bile vaktim olmuyor bazen ..bebekle iş hayatı gerçekten çooook zormuş .elif 8. ayına girdi inanılmaz tatlılaştı baba anne ve dede diyor :-) tüm yorgunluğumu alan tek şey oldu şükür rabbime..hamile ve doğum yapmış arkadaşları tek tek tebrik ediyorum .arada yazalım unutturmayalım kendimizi :):KK54:

maşaallah elife yerim onu ben:)))

canım çok sevindim benimde allah kısmet ederse kızım olacak

ceylin canım senden naber nasıl gidiyor tedavi varmı bi gelişme ???

kızlar ben isim konusunda çok zorlanıyorum hamileliğin en zor kısmı herhalde isim bulmak

başta Nilay favori ismim eşim pek alışamadı hiç duymamış sonrasında Belma, Melda, İdil, Azra veya Gülin hoşuma gidenler arasında kısa ve kibar isimleri seviyorum

canım isimlerin anlamları önemli bence tabi söylenişide hoş olmalı

slm kızlar nasılsınzı görüşmayali artık kimse girmez olmuş öznur ablanın gülüm bebişi oldu ayın 1 inde ben anca haber verebildim figenden ögrendigim kadarı ile durumu iyiymiş bebegin kilosu ve sağlıgı iyi dedi aradım ama ulaşamadım sizlerde ne var ne yok bakalım ?????

ay maşaallah kaç haftalık doğdu küvezde kalmış mı? sen nasılsın?

canım ayakta sallama olayı bende de tecrübeyle sabit :KK1::KK1:
artık dayanamayıp otomatik beşik aldık uzaktan kumandalı hemide:KK1::KK1::KK1:
çok işe yaradı

canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.:nazar:

ebruuuu nerelerdesin canım yaa çok özledim valla seni
elifimize maşallah:nazar:koca kız olmuş desene
senin halinden çok iyi anlıyorum

mehtap maşallah sana canım hadi bakalım bi çiçeğimiz daha olcak inş.
isim konusunda acele etme daha çok değişir
bizimki sonunda ADA oldu :KK1:

rukiş naber kuzum nasıl gidiyo hamişlik
iyimisiniz
öznurumun kızının resmini gördüm çok tatlıı maşallah pamuk gibi

hee var ama eskisi gibi takılan yok maaleseff

canım ee hadi yap haber ver hemen
hayırlı haberlerle dön inş.

canım beşiğin markası ne bizde alacaktık ama bizim model dikey sallanıyor benimki yana doğru sallanmayı seviyor

canm benm bahsettiğim zatn hamak beşik.kendimiz yaptık eve sabit.benm ki bi ara sadece elimizde sallarkn uyurdu sadece.amaaanala cins çocuk :) gece uykuları bozuk gündz yok gibi nerdeyse...nasıl düzelck yaaa :KK43:(((

yani dediğim her çocuğa aynı stil uygulansa da fayda etmiyo...uykuları bitiriyo beni

sabret canım düzelecek bazen dayanmak zor oluyor ama mecburuz

inşaallahsende müjdeli haberi vereceksin canım

hakkına hayırlısı cnm benim inş yakın zamanda vereceksin müjdeyi sende esra da inş.
kuzenine de mutluluklar...

esradan ne haber canım bilgin var mı?

herkese mrb bende doğum yaptım bebeğim 21 günlük sezeryandan sonra kabızlık çektim hemoroid oldum başına gelen var mı neler yaptınız geçmesi için

herkese mrb bende doğum yaptım bebeğim 21 günlük sezeryandan sonra kabızlık çektim hemoroid oldum başına gelen var mı neler yaptınız geçmesi için

hayırlı olsun canım,bende sezaryen oldum maalesef ve kabızlığı hemen değilde tam hatırlamıyorum ama 20 gün sonra falan çektim gerçekten çok sıkıntılıydı iki hafta çektim ağlıyordum çok afedersin gitmek istemiyordum lavaboya bol su iç ama abart en az üç litre incir kayısı su ve hurma ye bolca incir hurma aynı zamanda çok süt yapıyor aklıma geldide çok kötü oldum doğum öncesi çektiğim sancı daha kolaydı,birde hurma kayısı ve limon suyunu robotta çek ve sabahları ye üstüne su iç bu da iyi geliyormuş,dut kaynatıp iç :)

canım gaz sancıları beş ay sürebilir bizim dr öyle demişti ben olumlu düşündüm üç aylık olunca bitecek diye hamdolsun bitti ama dört aylıkken ramazanda memlekete gittik bütün düzeni değişti kuzumun gaz sancıları geri geldi 15gün yeşil sulu kaka yaptı tahlillerde bişey çıkmadı hava değişimi dendi eşim için gitmiştik psikolojisi bozulmuştuda tam bir kabusdu eşimle sorunlarımız hat safhada dünkonuştuk belki düzelir bebeğimindalağnda büyüme vardı şimdi durmuş takip altında geçen hafta yüksek ateşden hastanede yattı üç gün sonra bir haftadır öksürüyor diş çıkarmaya başladı gece uykuları azaldı memleketde nazara geldi herek gördü mecburen kilo alması azaldı emmesi azaldı o emmedikçe ben iyice üzüldüm daha çok azaldı eşimle anlaşamıyoruz beşinci aybitince ek gıdaya başladık mecburen ve büyük bomba memlekete yerleşiyoruz eşim tayin istedi kasımda muhtmelen ordayızbenim korkularım malum eşim garanti veriyor ikimiz içinde daha iyi olacak diye bende allah'a sığındım

ay maşaallah kaç haftalık doğdu küvezde kalmış mı? Sen nasılsın?

Canım beşiğin markası ne bizde alacaktık ama bizim model dikey sallanıyor benimki yana doğru sallanmayı seviyor

cnm en son eşi ameliyat oldu tedavisi güzel gidiyodu..

maşallah size allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun darısı bizlere inş.

hayırlı olsun canım,bende sezaryen oldum maalesef ve kabızlığı hemen değilde tam hatırlamıyorum ama 20 gün sonra falan çektim gerçekten çok sıkıntılıydı iki hafta çektim ağlıyordum çok afedersin gitmek istemiyordum lavaboya bol su iç ama abart en az üç litre incir kayısı su ve hurma ye bolca incir hurma aynı zamanda çok süt yapıyor aklıma geldide çok kötü oldum doğum öncesi çektiğim sancı daha kolaydı,birde hurma kayısı ve limon suyunu robotta çek ve sabahları ye üstüne su iç bu da iyi geliyormuş,dut kaynatıp iç :)

sağol çok sağol allah razı olsun deneycem inş. gerçekten zor çünkü

cnm en son eşi ameliyat oldu tedavisi güzel gidiyodu..

maşallah size allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun darısı bizlere inş.

sağol canım allah razı olsun allah seninde bbebeğini sana bağışlasın inş. sağ salim kavuşursun merak etme 9 ay ççooook çabuk bitiyor bi bakmışsın kucağında copur copur seni emiyor :KK1:

sağol canım allah razı olsun allah seninde bbebeğini sana bağışlasın inş. sağ salim kavuşursun merak etme 9 ay ççooook çabuk bitiyor bi bakmışsın kucağında copur copur seni emiyor :KK1:

ayyy inşşşşşşşş düşünmesi bilem çok hoşşş :KK1:

kızlar selamlar nasılsınız ben de iyiyim kızımı aldım kucağıma şükürler olsun 37 haftalık doğdu suyum ağrılarım vardı 1 ekim güünü sonra akşam suyum geldi hemen hastaneye gittik yatırdılar ertesi gün 4,30 da sezeryana aldılar ve allahıma şükürler olsun mucizem geldi dünyaya sağlığı herşeyi iyi 15 günlük olduk bugün. şümdilik herşey yolunda bende ancak düzeldim dikişlerim enfeksiyon kaptı geç ayaklandım bu yüzden. ama şimdi birazdaha iyiyim. kızımı emziriyoum az çok işimi yapıyorum. 2,800 kilo doğdu küveze falan girmedi.gördüğüm kadarıyla herkes iyi.

fatmacım sende doğum yapmışsın analı babalı büyütün cnm çok sevindim
eflalim geçmiş olsun oğluna allah acil şifa versin cnm

SARIIBEYBİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ŞÜKÜRLER OLSUN hamileymişsin çok sevindim cnmmmm allah kucağına almayı nasip etsin. darısı diğer kızların başına inşallh.

sağol hemşerim tşk ederim
dualarını eksik etmeyin
öpüyorum seni ve ada hanımı :KK16:

dualarımız seninle şeker...
ada da seni öpüyo :KK1:

hele de o uykusuzlukla işe gelince daha fena

canım allah hakkında hayırlısını versin
inş.tez zamanda hayırlısıyla bebişin gelir göbişine

canım gaz sancıları beş ay sürebilir bizim dr öyle demişti ben olumlu düşündüm üç aylık olunca bitecek diye hamdolsun bitti ama dört aylıkken ramazanda memlekete gittik bütün düzeni değişti kuzumun gaz sancıları geri geldi 15gün yeşil sulu kaka yaptı tahlillerde bişey çıkmadı hava değişimi dendi eşim için gitmiştik psikolojisi bozulmuştuda tam bir kabusdu eşimle sorunlarımız hat safhada dünkonuştuk belki düzelir bebeğimindalağnda büyüme vardı şimdi durmuş takip altında geçen hafta yüksek ateşden hastanede yattı üç gün sonra bir haftadır öksürüyor diş çıkarmaya başladı gece uykuları azaldı memleketde nazara geldi herek gördü mecburen kilo alması azaldı emmesi azaldı o emmedikçe ben iyice üzüldüm daha çok azaldı eşimle anlaşamıyoruz beşinci aybitince ek gıdaya başladık mecburen ve büyük bomba memlekete yerleşiyoruz eşim tayin istedi kasımda muhtmelen ordayızbenim korkularım malum eşim garanti veriyor ikimiz içinde daha iyi olacak diye bende Allah'a sığındım
canım beşiğin markası ne bizde alacaktık ama bizim model dikey sallanıyor benimki yana doğru sallanmayı seviyor

canım çok geçmiş olsun çocuk büyütmez zor zanaat
bizim beşik kraft mama sandalyeside oluyo 3 yaşına kadar kullanılıyo
ewet dediğin gibi bizimkide dikey sallanıyo
ben önce ayağımda sallıyorum sonra beşige alıyorum zaten

canım gözünaydın rabbim sağsalim büyütmeyi nasip etsin

kızlar selamlar nasılsınız ben de iyiyim kızımı aldım kucağıma şükürler olsun 37 haftalık doğdu suyum ağrılarım vardı 1 ekim güünü sonra akşam suyum geldi hemen hastaneye gittik yatırdılar ertesi gün 4,30 da sezeryana aldılar ve allahıma şükürler olsun mucizem geldi dünyaya sağlığı herşeyi iyi 15 günlük olduk bugün. şümdilik herşey yolunda bende ancak düzeldim dikişlerim enfeksiyon kaptı geç ayaklandım bu yüzden. ama şimdi birazdaha iyiyim. kızımı emziriyoum az çok işimi yapıyorum. 2,800 kilo doğdu küveze falan girmedi.gördüğüm kadarıyla herkes iyi.

SARIIBEYBİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ŞÜKÜRLER OLSUN hamileymişsin çok sevindim cnmmmm allah kucağına almayı nasip etsin. darısı diğer kızların başına inşallh.

senin kızını yesinlerrrrrr

eflalcım yaaaa,biiliyorsun senle sorunlarımız genelde aynı...canım benm bebeğine çok üzüldüm,tez zamnda normale döner inşaallah hersey.problem gaz değil canm yaa atlattık o problemi,çok şükür eskiye göre çoook çok iyi,o zamanlar salıncakta da uyumazdı elde sallardık saatlerce.bu günlerde çok hasta oğlum gripti şimdi öksürüğe cevirdi.iki gecedir uyuyamıyor yavrum içim parcalanıyor.ilaç kullanıyoruz bakalım.o uyumayınca ben uyurmuyum hiç.zate normalde de sık uyanırdı şimdi iyice nöbetteyim artık :) eminim bizimd ediş problemi var ondn oluyor,offff memlekete mi tasınıyosunuzzzzz,rabbim yardımcın olsun,ona sığın,insna eşiyle anlaşsa zatne dünya umrunda olmuyo ama o olmayınca hiç de tadımız kalmıyor...rabbim yardımcın olun canım

hamağı kendin yapsana eflal,ben sana anlatırım,çok kolay.biz hep ond auyuyoruz ama bi yere gitmeye korkuyorum çünkü yanımd agötürebilceğim bişey değil. :KK43:
fatmaaaaa maşaallah geçmiş olsun ya neden bu kadar çok sezeryan yaa :KK43: hayırlı olsun canım.hemoroid bend ede var ööncedne de vardı.eflali dinle.

gül geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin.normal değilmiydi nedne sezeryan.herneyse tekrar geçmiş olsun

kızlar selamlar nasılsınız ben de iyiyim kızımı aldım kucağıma şükürler olsun 37 haftalık doğdu suyum ağrılarım vardı 1 ekim güünü sonra akşam suyum geldi hemen hastaneye gittik yatırdılar ertesi gün 4,30 da sezeryana aldılar ve allahıma şükürler olsun mucizem geldi dünyaya sağlığı herşeyi iyi 15 günlük olduk bugün. şümdilik herşey yolunda bende ancak düzeldim dikişlerim enfeksiyon kaptı geç ayaklandım bu yüzden. Ama şimdi birazdaha iyiyim. Kızımı emziriyoum az çok işimi yapıyorum. 2,800 kilo doğdu küveze falan girmedi.gördüğüm kadarıyla herkes iyi.

Fatmacım sende doğum yapmışsın analı babalı büyütün cnm çok sevindim

sarııbeybiiiiiiiiiiiiiiiiii şükürler olsun hamileymişsin çok sevindim cnmmmm allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı diğer kızların başına inşallh.

gülüm tşkler evet çok şükür bebeğim benimle teyzesi keseyi gördük geçen hafta haftaya da kalp atışlarını görücez inş.
Dualarınız ve desteğinizle çok şükür rabbime...

slm hanımlarr nasılsınız benim günlerim çok yoğun geçiyo zamana ve güne yetişemiyorum allahım yardımcımız olsun..

herkezi çok öptm,kendinize iyi bakın..

fazla yazamıyorum..

sağol çok sağol allah razı olsun deneycem inş. gerçekten zor çünkü

inşaallah işe yarar canım

canım iyi olmanıza sevindim maşaallah kuzuya

dualarımız seninle şeker...
ada da seni öpüyo :KK1:

hele de o uykusuzlukla işe gelince daha fena

canım allah hakkında hayırlısını versin
inş.tez zamanda hayırlısıyla bebişin gelir göbişine

canım çok geçmiş olsun çocuk büyütmez zor zanaat
bizim beşik kraft mama sandalyeside oluyo 3 yaşına kadar kullanılıyo
ewet dediğin gibi bizimkide dikey sallanıyo
ben önce ayağımda sallıyorum sonra beşige alıyorum zaten

canım gözünaydın rabbim sağsalim büyütmeyi nasip etsin

senin kızını yesinlerrrrrr

aynı beşikmiş ama artık bize geç 10 kiloya kadar sallama özelliği var çünkü

eflalcım yaaaa,biiliyorsun senle sorunlarımız genelde aynı...canım benm bebeğine çok üzüldüm,tez zamnda normale döner inşaallah hersey.problem gaz değil canm yaa atlattık o problemi,çok şükür eskiye göre çoook çok iyi,o zamanlar salıncakta da uyumazdı elde sallardık saatlerce.bu günlerde çok hasta oğlum gripti şimdi öksürüğe cevirdi.iki gecedir uyuyamıyor yavrum içim parcalanıyor.ilaç kullanıyoruz bakalım.o uyumayınca ben uyurmuyum hiç.zate normalde de sık uyanırdı şimdi iyice nöbetteyim artık :) eminim bizimd ediş problemi var ondn oluyor,offff memlekete mi tasınıyosunuzzzzz,rabbim yardımcın olsun,ona sığın,insna eşiyle anlaşsa zatne dünya umrunda olmuyo ama o olmayınca hiç de tadımız kalmıyor...rabbim yardımcın olun canım

hamağı kendin yapsana eflal,ben sana anlatırım,çok kolay.biz hep ond auyuyoruz ama bi yere gitmeye korkuyorum çünkü yanımd agötürebilceğim bişey değil. :KK43:

fatmaaaaa maşaallah geçmiş olsun ya neden bu kadar çok sezeryan yaa :KK43: hayırlı olsun canım.hemoroid bend ede var ööncedne de vardı.eflali dinle.

gül geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin.normal değilmiydi nedne sezeryan.herneyse tekrar geçmiş olsun

ay yapmayı düşünükte yer müsait değil tavana da kanca vs. artıkkendi başına uyumayı deniycem

gülüm tşkler evet çok şükür bebeğim benimle teyzesi keseyi gördük geçen hafta haftaya da kalp atışlarını görücez inş.
Dualarınız ve desteğinizle çok şükür rabbime...

hadi canım inşaallah kalp atışınıda duyacaksın

slm hanımlarr nasılsınız benim günlerim çok yoğun geçiyo zamana ve güne yetişemiyorum allahım yardımcımız olsun..

herkezi çok öptm,kendinize iyi bakın..

fazla yazamıyorum..

ay üç çocukla yoğun geçmese şaşarım Allah yardımcın olsun

inşaallah işe yarar canım

canım iyi olmanıza sevindim maşaallah kuzuya

aynı beşikmiş ama artık bize geç 10 kiloya kadar sallama özelliği var çünkü

ay yapmayı düşünükte yer müsait değil tavana da kanca vs. artıkkendi başına uyumayı deniycem

hadi canım inşaallah kalp atışınıda duyacaksın

ay üç çocukla yoğun geçmese şaşarım Allah yardımcın olsun
canım benmki dikte hiç uyumaz zaten.yan duvarlara taktık yuvarlak tokaları.
yan salıncak yani.sen bilirsin.kendi kendine uyuyabilecekse maşaallah derm helalll derim.çünkü az önce 1 saattir uğrastan v eağlamadan sorna uyuyabildi.uykusu karıstı mı da uyuyamıyor bi türlü

$Fotoðraf0359.jpg kızlar bu ablam için yaptıgım mevlüt şekeri onunda kızı olacak 29 ekimde sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım digeride benim sipaydim emir talha :KK1: Inş. Bende sağlıkla kucagıma alırım bebişimi

X