Çatlaklar Kulübü

korkma canım ya gerçekten pozitif ol azcık acı olacak ki o miniklerin kıymetini bilelim:)) hem öyle çabuk unutuyorsun ki bir daha bebek düşünüyorsun:))benim sancım adet sancım gibiydi:emir_bebek: gerçi sezaryen oldu sonradan

ay ne bileyim çok kolay doğum hikayeleri de dinledim çok zor olanı da..
ama onu kucağıma alıp koklicamı düşündükçe o minnak gözleriyle bana
bakacağını düşündükçe cesurlaşıyorum..
benim hamilelikte sıkıntılı geçiyo cnm ya..
bulantılarım halen geçmedi,idrar yollarımda kum+enfeksiyon var
sık sık kalçam tutuluyo topal şakir oluyorum :KK52:
kokulardan halen tiksintilerim var... :KK25:
ayak kramplarım sırt ağrılarım da cabası..
ama kızım içimde tepik vurdukça bi hoş oluyorum..
geçen akşam eşimde elini koydu ve vavvv ne sert tepik
vuruyo dedi..çok duygulandık ikimizde..
bi de hareketlerini hissetsem kim bilir nasıl sevinirim..
dualarında beni unutma cnm olurmu?

eflalm canm geçmiş olsuunn canımm sende gel face ye gel işt egel gel gel ordada grup açtı ferdammm kk diye ordan yazıozz senide çok özledikk maşallah kuzuna çok hareketli erkek çocuğu olduğunu belli ediyo desene taha bebekte abi oldu 10.5 aylık 1 aydır yürüyo maşallah tebarekallah senin demen gbi benim oğlumda hareketli bebek ama yabancı görünce biraz sakinleşiyo evdede benim canıma okuyo bizimde hala uyku proplmimiz var ama herşeye rağmen çok sviyorum oğlumu iyiki var diyorum herseferinde şimdi nereye takılıyosun kk da oraya uğrayalım senin için
:emir_bebek:

eflalim maşallah :nazar: minnak oğlun yürüyo demek
ayrıca başka bi yere takılmayın burdayız işte
diğer kızlarda gelir yazarlar
sende dualarında unutma beni cnm
öptm ikinizi de damat adaylarımı da... :KK1:

eflalm canm geçmiş olsuunn canımm sende gel face ye gel işt egel gel gel ordada grup açtı ferdammm kk diye ordan yazıozz senide çok özledikk maşallah kuzuna çok hareketli erkek çocuğu olduğunu belli ediyo desene taha bebekte abi oldu 10.5 aylık 1 aydır yürüyo maşallah tebarekallah senin demen gbi benim oğlumda hareketli bebek ama yabancı görünce biraz sakinleşiyo evdede benim canıma okuyo bizimde hala uyku proplmimiz var ama herşeye rağmen çok sviyorum oğlumu iyiki var diyorum herseferinde şimdi nereye takılıyosun kk da oraya uğrayalım senin için

canım face kullanmıyorum, nisan annelerine takılıyorum ben arada buraya yazsanız yazarım bende,oğluna da maşaallah canım gaz sıkıntısı mı var seninkininde

ay ne bileyim çok kolay doğum hikayeleri de dinledim çok zor olanı da..
ama onu kucağıma alıp koklicamı düşündükçe o minnak gözleriyle bana
bakacağını düşündükçe cesurlaşıyorum..
benim hamilelikte sıkıntılı geçiyo cnm ya..
bulantılarım halen geçmedi,idrar yollarımda kum+enfeksiyon var
sık sık kalçam tutuluyo topal şakir oluyorum :KK52:
kokulardan halen tiksintilerim var... :KK25:
ayak kramplarım sırt ağrılarım da cabası..
ama kızım içimde tepik vurdukça bi hoş oluyorum..
geçen akşam eşimde elini koydu ve vavvv ne sert tepik
vuruyo dedi..çok duygulandık ikimizde..
bi de hareketlerini hissetsem kim bilir nasıl sevinirim..
dualarında beni unutma cnm olurmu?

eflalim maşallah :nazar: minnak oğlun yürüyo demek
ayrıca başka bi yere takılmayın burdayız işte
diğer kızlarda gelir yazarlar
sende dualarında unutma beni cnm
öptm ikinizi de damat adaylarımı da... :KK1:

ay canım Allah yardımcın olsun çalışıyordun değil mi,benimde kasığımdaydı oğlum hep ağrım oluyordu yürüyemiyordum geçti gitti hepsi:) Rabbim gönlünce rahat huzurlu doğum nasip etsin

canım face kullanmıyorum, nisan annelerine takılıyorum ben arada buraya yazsanız yazarım bende,oğluna da maşaallah canım gaz sıkıntısı mı var seninkininde

ay canım Allah yardımcın olsun çalışıyordun değil mi,benimde kasığımdaydı oğlum hep ağrım oluyordu yürüyemiyordum geçti gitti hepsi:) Rabbim gönlünce rahat huzurlu doğum nasip etsin

Allah razı olsun cnm benim..
inş sağsalim kavuşurum kızıma

nabersinizz eflalim nasılsın bacım paşan büyüdümüü benim kız doğru belki duymuşundur 5 aylık şimdi cadımı cadı yaramaz bi kızım var cnm çok şükür. kimseler gelmiyor artık galiba sen nasılsın neler yapıyosun

eflal halagazvar 11 alğız bitmedi daha

ay bu gaz delirticek tam bitti demiştim 10 aylıkken çıktı yedirdiklerimden hep artık süt ağırlıklı besliyorum yemeklerden az veriyorum doyuracak kadar değil aptamil conformil aldım memnun kaldım gazı azaldı

nabersinizz eflalim nasılsın bacım paşan büyüdümüü benim kız doğru belki duymuşundur 5 aylık şimdi cadımı cadı yaramaz bi kızım var cnm çok şükür. kimseler gelmiyor artık galiba sen nasılsın neler yapıyosun

Hamdolsun canım idare ediyorum,duydum kızını Allah bağışlasın canım benimki kadar yaramaz olamaz düz duvara tırmanıyor:) bende iş de oğlumla uğraşıyorum hamilelik gibi doğum sonramda hep stresli geçti hala öyle memlekete yerleştik....aman öyle işte senin nasıl gidiyor hayat minik kızınla?

Hamdolsun canım idare ediyorum,duydum kızını Allah bağışlasın canım benimki kadar yaramaz olamaz düz duvara tırmarnıyor:) bende iş de oğlumla uğraşıyorum hamilelik gibi doğum sonramda hep stresli geçti hala öyle memlekete yerleştik....aman öyle işte senin nasıl gidiyor hayat minik kızınla?

bu sene doğanlar hep yaramaz herhal bende kızımla zaman geçiyo buaralar uyumak istemiyor uykusu var ağlıyor ama yatmak istemiyor dışarı istiyor bende bugn parka götürdüm 1 saat durduk eve geldik koltuğa kor komaz uyudu yorucam hergün ama akşamları yine eziyet ediyor ağlıyor çok ağlak bir çocuk yaa. düzelir inşallh. stres hiç bitmiyor cnm napıcan memlekete neden yerleştiniz.

bu sene doğanlar hep yaramaz herhal bende kızımla zaman geçiyo buaralar uyumak istemiyor uykusu var ağlıyor ama yatmak istemiyor dışarı istiyor bende bugn parka götürdüm 1 saat durduk eve geldik koltuğa kor komaz uyudu yorucam hergün ama akşamları yine eziyet ediyor ağlıyor çok ağlak bir çocuk yaa. düzelir inşallh. stres hiç bitmiyor cnm napıcan memlekete neden yerleştiniz.

Canım gazlı bir bebekse normal ağlamaları,ben dışarı ne ki unuttum anneme kayınvaldeme gidiyorum haftada bir çarşı market vs yok hasta olmasın diye eşim çıkarmadı kendi hasatlık getirdi eve şimdi oğlum hasta ne yapıyım bu adamı....tayin istedi eşim ondan yerleştik,ay bu sene doğanı bimem de artık yeni nesil profesör olarak doğuyor ondan heralde:)))

slm kızlar nasılsınız?
havalar yine soğudu..
ayaklarım buz gibi.
kasık ağrılarım başladı..
sizler nasılsınız?

hayırlı cumalar hanımlar...
Allahım cuma hürmetine günahlarımızı kusurlarımızı affeylesin...
bizleri sevdiklerimizi, ailemizi kaza-bela ve kötülüklerden korusun inş..
bizi kendisinden başkasına el açtırıp yalvartmasın inş..
evlerimize hayır bereket nasip etsin inş..
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin Rabbim..
evsizlere ev, işsizlere iş, çocuksuzlara çocuk, nasip etsin Rabbim
hamile olanlara hayırlı ve sağlıklı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Amin,Amin,Amin....

nerelerdesiniz hanımlar..
topik resmen sahipsiz kalmış...:KK20:
neyse gelen olur diye ben yine de bi soru sorayım :
son 2 haftadır yürüsem otursam uyusam farketmiyor ılık ılık bi akıntım var
ama yoğun şekilde sıvı halinde ve açık sarı renkte..
bu dönemde normalmi?
dr sordum bebeğin sıvısımı diye o olsa şimdiye biterdi akıntıdır diyo
ama bu denli yoğun olurmu ki ?

bu dönemde normalmi?

Canım bende öyle bir şey olmamıştı suyumda gelmediği için rengi sekli nasıl bilemiyorum ama sızıntısı olan çok duydum doktor yok demiş gerçi ama onun sızıntı olduğunu anlamak için test yapıyorlar böyle turnusol kağıdı gibi bir şeyle yanlış hatırlamıyorsam

kızlar didemle görüşen var mı neler yapıyor

bu dönemde normalmi?

canım Altest hamilelik sızıntı testi var netden bak 15 lira evde kendin yap testi altest kiti diye geçiyor,sonucu yaz

kızlar didemle görüşen var mı neler yapıyor

canım Altest hamilelik sızıntı testi var netden bak 15 lira evde kendin yap testi altest kiti diye geçiyor,sonucu yaz

mrb cnm
didem antebe taşınmıştı..
arada facede görüyorum iyi cnm..
bu testi ilk duydum almaya çalışırım..
c.tesi dr gittim de su değildr dedi de..
içim rahat değil yinede..
çok tşk ederim cnm..

mrb cnm
didem antebe taşınmıştı..
arada facede görüyorum iyi cnm..
bu testi ilk duydum almaya çalışırım..
c.tesi dr gittim de su değildr dedi de..
içim rahat değil yinede..
çok tşk ederim cnm..

önemli değil canım testi yaparsan yaz,didem antebe niye taşındı aa benim gibi memlekete yerleşti desene:)

önemli değil canım testi yaparsan yaz,didem antebe niye taşındı aa benim gibi memlekete yerleşti desene:)

tmm cnm haber veririm mutlaka..
yalnız bu akıntının bu haftalarda olması normalmiş netten baktım da
sende böyle bişi olmuşmuydu hatırlıyomusun?
bi de son 2 gündür hafif kokulu olmaya başladı..
bebek sıvısı kokulumudur acaba?
didemin eşine antepten iş teklifi gelmişti onu değerlendirdiler..

tmm cnm haber veririm mutlaka..
yalnız bu akıntının bu haftalarda olması normalmiş netten baktım da
sende böyle bişi olmuşmuydu hatırlıyomusun?
bi de son 2 gündür hafif kokulu olmaya başladı..
bebek sıvısı kokulumudur acaba?
didemin eşine antepten iş teklifi gelmişti onu değerlendirdiler..
canım bende akıntı olmamıştı sende enfeksiyon olmasın muayene etmedi değilmi?

X