selam kızlarrrrrr
nabersiniz önce tebriklerle başlimm
afr cim oğlun olcakmışş hayırlı olsun gözün aydın cnmmm allah kucana almayı nasip etsin inşallh
rondinacım analı babalı büyütün kızını
mehtapcım sendemi kız anası olcan kızlar çoğunlukda gözün aydın cnm
beni merak edip arayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yanlız bırakmadınız beni.
çarşamba günü çıktım hastaneden 1 ay yattım kabus gibiydi ağrılarım oldu durduruldu
doğumhanede yattım bazen nst ye seruma bağlı çok zor günler geçirdim 3 gün kızım hareket etmediği oldu
nerdeyse doğum yaptırcakları son anda topladı kendini buda enfeksiyonun yüksekliğindenmiş
şimdi şükür herşey yoluna girdi kızımda iyi artık acil bir durum olmazsa 7 ekimde sezeryan günü aldık ogün alıcam
kızımı kucağıma nasipse.
Selam olsun herkese.. umarım banada küs değilsinizdir.. İnanın 5 günlük anneyim ama halen bebişimi kucağıma alabilmiş değilim.. haftada bir gün anca 3-4 dk görebiliyorum.. biray böyle geçecek gibi.. ama şükür olsun gün geçtikçe iyiye gidiyor. hergün ssütümü gönderiyorumm.. uygun bir zamanda ayrıntılı herşeyi anlatacağım... Hepinizin dualarına ihtiyacımız var...
hanımlar nasılsınız yaa çok uzun zaman oldu bende giremiyorum,tel.den girince buraya girmem baya zor oluyor.uğraşamıyorum artık çocuk da olunca.biz ekimin 4.ünde 5 aylık olucaz inşaallah...ilk 3 ay ımız kabus gibi geçti.3aydan sorn adüzelmeye başladı herşey çok şükür ama yine de çok kötü uyku problemlerimiz var.eve hamak kurdum onda uyutuyrum,gece mecbur ond auytuyorum yoksa mümkün değil onda bile zor ya.gündüz için ayağa alıştırmam lazım bugünlerde de buna uğraşıyorum.kilomuz boyumuz maaşallah harika,bende durum bu...zaman ne de çabuk geçiyor bu melek yavrularla..rabbim acılarını göstermesin
slm kızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini ögrendim kızım olcakmış inşallah.. çok sevindim.
canım çok sevindim allahım analı babalı büyütsün tek sancıda kurtarsın inşşş kızına sağsağlim kavuşursun inşşş aminnn
slm kızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini ögrendim KIZIM olcakmış inşallah.. çok sevindim.
canım çok sevindim benimde allah kısmet ederse kızım olacak
ceylin canım senden naber nasıl gidiyor tedavi varmı bi gelişme ???
kızlar ben isim konusunda çok zorlanıyorum hamileliğin en zor kısmı herhalde isim bulmak
başta Nilay favori ismim eşim pek alışamadı hiç duymamış sonrasında Belma, Melda, İdil, Azra veya Gülin hoşuma gidenler arasında kısa ve kibar isimleri seviyorum
hee öyle uzaktan demesi güzel demiii...he rçocuk bir mi anam. yaww neler çekiyorum bi bilseniz ayağa yatmasına şükrederim çünkü bi yere gidemiyorum,uyumuyor.canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende heyecanla bekliyorum senin böceğini
nimetin geçmiş olsun inş. çabucak toparlanır bebişin evine gelir inş.
canım naber nasılsın
amann ayağa alıştırma be benimki alıştı ayağa ayakta sallamaktan bacaklarım ve belim kırılacak gibi oluyordu
hee aynen sanada melisa.tamam maşaallah bebişlerinize ama maalesef benm oğlum sizinkler gibi değil.umursamaz bi çocuk değil.zaten evde salıncakta yatıyor oda 30 dk. en fazla.öyle dokunmayla falan uyuyan bi bebek değil.basında yarım saat sallarım uykuya dalma problemi de var.ancak görerek anlarsınız.gecem gündüzüm ayaktayım hala maalesef.ayağa yatması ben için şöyle avantaj,misafirliğe bi yere gidemiyorummm,uyumuyor çünkü. bayramd anapcam onu düşünüyorum.3 ay çıldırdı çocuk elimizd esallayarak durdu.salıncak şimdi bi nimet benm içn..her neyse ne ypalım sevgisi daha bastırıyor ne d e olsa candan bi can.çok yoruyor ama çok da tatlı yaa:79:slm hanımlarr nasılsınız biz bugün 2 aylık aşımızı olduk ve çook ağladık,ini ateşi filan olmaz kuzumun hemen calpol verdim kuzuma uyuyor şimdi,kızlar sakın ayakta sallamaya alıştırmayın vallahi hiç iş yapamaz olursunuz beliniz ayaklarınız kopar benden demesi tecrübeyle sabitlidir,ben salıncakta yatırıyorum oğlumu 2 kuzumuda bunda büyüttüm bunuda büyütücem inş,çok rahat oluyo her işimi rahat yapabiliyorum gelip gidip bir kere dokunduruyorum okadar tavsiye ederim...hee bu arada hemşireler oğluma boyu kg si iyi dediler çok şükür.
maşallah canm hayırlı olsnslm kızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini ögrendim KIZIM olcakmış inşallah.. çok sevindim.
herkese iyi akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisiniz...
yeni güzel haberler var mı bilmiyorum ama benden güzel haber var ...
c.tesi akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür...
ama tabi inanamadım ertesi gün eşime nöbetçi eczane aratıp bi test daha yaptım..
o da çift çizgi olunca hemen acile gittim ve kan verdim
değerim 2175 çıktı inanamadım...
doktor söylemeden de inanamadım bugün dr gittim alttan usg baktı ve keseyi gördük çok şükür
2 hafta sonra da gel kalp atışlarını görelim dedi...
inanın hiç ama hiç aklımda olmadığı bi an aldım bu güzel haberi..
stres kesinlikle etkiliyomuş çünkü ben 1 aydır sabah 8 akşam 8 çalışıyorum
ilaç gibi geldi bu haber bana ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..inş dualarınızla sorunsuz bir gebelik yaşar
bebeğime kavuşurum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
hee öyle uzaktan demesi güzel demiii...he rçocuk bir mi anam. Yaww neler çekiyorum bi bilseniz ayağa yatmasına şükrederim çünkü bi yere gidemiyorum,uyumuyor.
Hee aynen sanada melisa.tamam maşaallah bebişlerinize ama maalesef benm oğlum sizinkler gibi değil.umursamaz bi çocuk değil.zaten evde salıncakta yatıyor oda 30 dk. En fazla.öyle dokunmayla falan uyuyan bi bebek değil.basında yarım saat sallarım uykuya dalma problemi de var.ancak görerek anlarsınız.gecem gündüzüm ayaktayım hala maalesef.ayağa yatması ben için şöyle avantaj,misafirliğe bi yere gidemiyorummm,uyumuyor çünkü. Bayramd anapcam onu düşünüyorum.3 ay çıldırdı çocuk elimizd esallayarak durdu.salıncak şimdi bi nimet benm içn..her neyse ne ypalım sevgisi daha bastırıyor ne d e olsa candan bi can.çok yoruyor ama çok da tatlı yaa
maşallah canm hayırlı olsn
kıııızzzzzzzzzz sarııı ayyy çok sevindm yaaaaaaaaaaaa........gerçekten gönülden kutlarım.stres konusunda da sana yüzde yüz katılıyorum çünkü benmd e öyle oldu
saribeybi çok sevindim canım gözünaydın olsun
canım ayakta sallama olayı bende de tecrübeyle sabit:79:slm hanımlarr nasılsınız biz bugün 2 aylık aşımızı olduk ve çook ağladık,ini ateşi filan olmaz kuzumun hemen calpol verdim kuzuma uyuyor şimdi,kızlar sakın ayakta sallamaya alıştırmayın vallahi hiç iş yapamaz olursunuz beliniz ayaklarınız kopar benden demesi tecrübeyle sabitlidir,ben salıncakta yatırıyorum oğlumu 2 kuzumuda bunda büyüttüm bunuda büyütücem inş,çok rahat oluyo her işimi rahat yapabiliyorum gelip gidip bir kere dokunduruyorum okadar tavsiye ederim...hee bu arada hemşireler oğluma boyu kg si iyi dediler çok şükür.
canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.slm kızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini ögrendim KIZIM olcakmış inşallah.. çok sevindim.
selam kızlar ...geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..bilgisayarı açmaya bile vaktim olmuyor bazen ..bebekle iş hayatı gerçekten çooook zormuş .elif 8. ayına girdi inanılmaz tatlılaştı baba anne ve dede diyortüm yorgunluğumu alan tek şey oldu şükür rabbime..hamile ve doğum yapmış arkadaşları tek tek tebrik ediyorum .arada yazalım unutturmayalım kendimizi :)
canım çok sevindim benimde allah kısmet ederse kızım olacak
ceylin canım senden naber nasıl gidiyor tedavi varmı bi gelişme ???
kızlar ben isim konusunda çok zorlanıyorum hamileliğin en zor kısmı herhalde isim bulmak
başta Nilay favori ismim eşim pek alışamadı hiç duymamış sonrasında Belma, Melda, İdil, Azra veya Gülin hoşuma gidenler arasında kısa ve kibar isimleri seviyorum
slm kızlar nasılsınzı görüşmayali artık kimse girmez olmuş öznur ablanın gülüm bebişi oldu ayın 1 inde ben anca haber verebildim figenden ögrendigim kadarı ile durumu iyiymiş bebegin kilosu ve sağlıgı iyi dedi aradım ama ulaşamadım sizlerde ne var ne yok bakalım ?????
Anaaa
çatlaklar kulubüde mi varmışşşş
slm canım bu ayda klomen kullandım ve yumurtlarım en çok 14 mm oldu ve adetin 14. günü de duphaston kullanmamı söyledi ilaç 1 ekimde bitti ve bu gün 10 gün oldu biteli bende hala adet olmadım ve adetin 33. günü bu gün
yarın kan vereceğim kısmet olursa canım
herkese iyi akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisiniz...
yeni güzel haberler var mı bilmiyorum ama benden güzel haber var ...
c.tesi akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür...
ama tabi inanamadım ertesi gün eşime nöbetçi eczane aratıp bi test daha yaptım..
o da çift çizgi olunca hemen acile gittim ve kan verdim
değerim 2175 çıktı inanamadım...
doktor söylemeden de inanamadım bugün dr gittim alttan usg baktı ve keseyi gördük çok şükür
2 hafta sonra da gel kalp atışlarını görelim dedi...
inanın hiç ama hiç aklımda olmadığı bi an aldım bu güzel haberi..
stres kesinlikle etkiliyomuş çünkü ben 1 aydır sabah 8 akşam 8 çalışıyorum
ilaç gibi geldi bu haber bana ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..inş dualarınızla sorunsuz bir gebelik yaşar
bebeğime kavuşurum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar