anaaaaaaaa inanmıyom yaa
rabbim analı babalı büyütsün tebrikler didoşumm
eflal canım sen nasılsın seninde az kaldı ya maşşalh nasıl durumun
maşallah cnm gözün aydın...
evet çok şaşırdık..umarım sağlıkları iyidir...sen nasılsın doğumun yakın sanırım seninde?
Bende şaşırdım canım ya bizim nisan anneleri topiğinde herkes doğurdu nerdeyse mart annesi oldular bende kokuyorum erken gelicek diye diyorum oğlum sık dişini annane gelmeden gelme sakın annem inşaalah 16 sın da gelicek sen nasılsın canım nasıl oldun?
Amin, bende hamdolsun canım yavaş yavaş temizlik yapıyorum bir iş yapıyorum on dakika yatıyorum:)) zaman geçiriyorum heyecanlıyım değişik ruh hallerindeyim bir gün iyi bir gün korkak:) bir gün şaşkın sanki ben doğurmuycam hiç üstüme alınmıyorum gece tuvalete her kaltığımda şimdi suyum gelirse diye paranoyak oldum annem gelse rahatlıycam:)sen nasılsın? doktor işin halloldumu değişmişti.
kızlar oğlumun cicilerine bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-bebislerimizin-cicileri-87.html
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-bebislerimizin-cicileri-87.html
ayy canım gelmez inş aannennesini bekler.az kalmış zaten 16sına korkmaa allah kavuştursun annene.biz çok şükür iis canım su biraz geriledi ve bişey olmadan 32 ye ulaştık allah tamamına erdirsin inş.eflal numaranı verirsen doğuma giderken haberimiz olur canım yaa ii olur.
canım ya hepimiz yaşıcaz sanırım bunları rabbim kolay geçirsin bugünlerimizi
inş.kolay doğumlar nasip etsin cümlemize inş.sende annen gelmeden doğurmazsın
rabbim hepimze yardım etsin aynı durumdayız iş konusunda
evet dr buldum şükürler olsun iyiyiz bizde çok şükür
canım hepsi çokkk güzel rabbim güle güle giymeyi nasip etsin kuzuyaa
baktım canım hepside çoook güzel maşşallah.allah sağlıkla giymeyi nasip etsin oğluşunaaa.bu arada öpme beni yazan önlüğüde gözümden kaçmadııı
inşallah canım,sevindim iyi olmanıza canım boşuna korkutular seni sen 40 haftanı doldudurursun gör bak:) canım numaramı veremem eşim kabul etmez ama inşaallah nasip olursa yazıcam doğumumun ayrıntılarını merak etmeyin:)
Evet canım yaşıycaksınıı amin kolay geçer inşaallah bilinmezlik insanı her zaman heyecanlandırıyor işte inşaallah güzel olur herşey hepimiz için.Doktorada sevindim doktor çok önemli ısınmak lazım, senin kayınvaldeler yardım etmiyormu işine benim kimse yok malum sağolsun eşimle yapıyoruz ağır işleri o yapıyor artık:)
anaaaamm,efnanım dan sonr a didem de doğurmuş maşaallahhhh... geçmiş olsun canlar ikinizede de.bu arada bende tekrar ev taşıdım kaynanamlar geldi yardıma.şükür köy yrinde bile olsa daha güzel bi eve taşındım.
çarşamba günü de oğluşumu görmeye gittim,çok şükür herşeyimiz normal gidiyor şimdilik.yanlız 2 kilo birden fazla almışım uyarıldımm
dünde sağlık ocağındaydım,hasta gibiydim zaten,tansiyonum kaç çıksın 7 ye 4,çok düşük.oda sıcaktı bend eüşütmüşüm zaten.bebeğin kalp atışını dinlemesi için uzandım .birden bi ağırlık bi daraltı derken bayıldım gibi oldu,çk fenalaştım.
diğer ebeyi çağırdı
eşimde yanımda değildi
şekerli su falan derken zor kendime geldim.eve geldim istirahat işte bol bol...bende durumlar böyle
anaaaamm,efnanım dan sonr a didem de doğurmuş maşaallahhhh... geçmiş olsun canlar ikinizede de.bu arada bende tekrar ev taşıdım kaynanamlar geldi yardıma.şükür köy yrinde bile olsa daha güzel bi eve taşındım.
çarşamba günü de oğluşumu görmeye gittim,çok şükür herşeyimiz normal gidiyor şimdilik.yanlız 2 kilo birden fazla almışım uyarıldımm
dünde sağlık ocağındaydım,hasta gibiydim zaten,tansiyonum kaç çıksın 7 ye 4,çok düşük.oda sıcaktı bend eüşütmüşüm zaten.bebeğin kalp atışını dinlemesi için uzandım .birden bi ağırlık bi daraltı derken bayıldım gibi oldu,çk fenalaştım.
diğer ebeyi çağırdı
eşimde yanımda değildi
şekerli su falan derken zor kendime geldim.eve geldim istirahat işte bol bol...bende durumlar böyle
amin canım benim
hahaytt canım benim kayınvalidem kendi işlerini yapmıyo kaldı ki bana yardım etsin
senin en azından eşin yardım ediyo benim eşim bile yardım etmiyo bana
rabbim yardımcı olsun hepimize eşime hep ne diyom biliyon mu rabbim beni sana muhtaç etmesin
bişey yapmasını istediğimde de dır dır edip duruyo o yüzden kendi işimi kendim yapıyom
zaten ev işi hayatta yapmaz
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine gebelikte tansiyon düşüklüğü normalmiş
ben,m hep düşük çıkııyo rabbim kolay geçirmemizi nasip etsin bu günleri
evinde hayırlı olsun güle güle oturun inş.oğlunla birlikte
Evet canım şafak 18 az kaldı:) sen nasılsın?
maşallah çok şekerler ya... Allahım sağlıkla giyinmeyi,sağlıkla büyütmeni nasip etsin tatlım...
diğer ebeyi çağırdı
eşimde yanımda değildi
cnm geçmiş olsun..yeni evin hayırlı olsun.yalnız gitme canım yanında mutlaka biri olsun..dualarında beni de unutma olurmu?..
slmm kızlarr nasılsınız?
ben çk şükür iyiym tek problem hemoroit çok ağrı yapıyo ve küçüleceği yere daha çok büyüyoo
bebişimde iyi çok şükür sarılık geçiyo inşallah dualrınızla
hepinize ayrı ayrı cevap yazıyodum ama elektirkler gitti en başa dönemedim toplu mesaj yazdım
eflalim canımm sancıyla birlikte ıkınmak çok zor o yüzden kocaman hemoroid çıktı ya kabızlığa benzemez yanii dikişide uyuşturdular mı bilmiyorum ama çok fena acıdı sanki bi ara iğne yaptılar aşağıdan ama ne iğnesi bilmiyorum bu ara hurmada yedim canımm günde en az 1 tane olsun yemeye çalıştım
tooxic canımm inşallah resim göndericem msn den ama laptop bozuldu masa üstünden yazıyorum odad msn yok yüklenince inşallah kendi ailemede siz dostlerımada göndericem
melisax reyyan sizede çok geçmiş olsun dikkat edin inşallah hayırla geçer
seastar yezi sarıbeybi fatma 68 inş hayırla sizin muradınızda olur güzel dilekleriniz
için çok sağolun
ebrar canımm dua okumuştum doğumdan önce fetih süresi yasin tebareke amme meryem yusuf süreleri abese süresi 20. ayet inşirah süresi okudum canımm inaşşalh bunlarla birlikte sizin dualrınızlada bebişim sağlıkla geldii
cnm inş tez zamanda sende sağlığına kavuşursun...oğluşunun iyi olmasına da çok sevindim...duaların için tşk ederim Rabbim kabul etsin tüm isteyenlere evlat, evladı olanları hayırla büyütmeyi nasip etsin...
selam kılzar nezaman gelsem kimseler olmuyo bende geri çıkıyordum
eflalim maşallah az kalmış sıra senle kepeklide hadi inşallah kolayca alırsınız bebişlerinizi cnm.,
maşallah cnm pek az kalmış...Rabbim kolay kurtarsın cnm..bende iyiyim şükür.enfeksiyondan kurtulmaya çalışıyorum..bi de klomen kullandım bu ay bakalım hayırlısı olsun..sende dua et bana cnm ..
maşallah çok şekerler ya... Allahım sağlıkla giyinmeyi,sağlıkla büyütmeni nasip etsin tatlım...
cnm geçmiş olsun..yeni evin hayırlı olsun.yalnız gitme canım yanında mutlaka biri olsun..dualarında beni de unutma olurmu?..
cnm inş tez zamanda sende sağlığına kavuşursun...oğluşunun iyi olmasına da çok sevindim...duaların için tşk ederim Rabbim kabul etsin tüm isteyenlere evlat, evladı olanları hayırla büyütmeyi nasip etsin...
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın hemen gelir bebiş
canım geçmiş olsun yalnız gitme bir daha benim eşim sağlık ocağına bile geliyor:)) ebeleirn tuhafına gidiyor:))
ay canım ya ne saçma kayınvaldenin yaptığı çok ayıp ya eşinde niye öyle yapıyor benimkide gerçi 10 kere söyleyince yapıyordu ilk başlarda bende aman kendi işimi kedim görürüm diye sonunda yapıyordum sonra akşam fırça yiyordum niye yaptın diye bende senin gibi allah bana güç kuvvet versin sana muhtaç etmesin diyordum hep ama artık ağırlaştım lütfetsin de yapsın beyefendi burda herkes temizlikçi tutuyor çok biliyorsa tutsun napıyım
slmm kızlarr nasılsınız?
Ben çk şükür iyiym tek problem hemoroit çok ağrı yapıyo ve küçüleceği yere daha çok büyüyoo
bebişimde iyi çok şükür sarılık geçiyo inşallah dualrınızla
hepinize ayrı ayrı cevap yazıyodum ama elektirkler gitti en başa dönemedim toplu mesaj yazdım
eflalim canımm sancıyla birlikte ıkınmak çok zor o yüzden kocaman hemoroid çıktı ya kabızlığa benzemez yanii dikişide uyuşturdular mı bilmiyorum ama çok fena acıdı sanki bi ara iğne yaptılar aşağıdan ama ne iğnesi bilmiyorum bu ara hurmada yedim canımm günde en az 1 tane olsun yemeye çalıştım
tooxic canımm inşallah resim göndericem msn den ama laptop bozuldu masa üstünden yazıyorum odad msn yok yüklenince inşallah kendi ailemede siz dostlerımada göndericem
melisax reyyan sizede çok geçmiş olsun dikkat edin inşallah hayırla geçer
seastar yezi sarıbeybi fatma 68 inş hayırla sizin muradınızda olur güzel dilekleriniz
için çok sağolun
ebrar canımm dua okumuştum doğumdan önce fetih süresi yasin tebareke amme meryem yusuf süreleri abese süresi 20. Ayet inşirah süresi okudum canımm inaşşalh bunlarla birlikte sizin dualrınızlada bebişim sağlıkla geldii
selam kılzar nezaman gelsem kimseler olmuyo bende geri çıkıyordum
eflalim maşallah az kalmış sıra senle kepeklide hadi inşallah kolayca alırsınız bebişlerinizi cnm.,
selam kızlar nasılsınız.biz iyiyiz şükür yarın 40 günlük oluyoruz inş.
didemle konuştum bebek kuvözde yatıyormuş 2500 gr doğmuş kansızlık varmış .bebek bugün çıkacakmış hastaneden.