Çatlaklar Çatlaklar infini yöntemiyle ortadan kalkıyorr !!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Shout canım bugün ilk defa çatlaklar için bi adım atıp aktara gittim
Ama yağları hep yanlış vermişler,aptallık bende kontrol etmedim

benim bacaklarımda çok var çatlak kızlar...
göbeğimde de var ama bacaklarımda çok var..
Allahım nefret ediyorum onlardan

esma üzülme canım bu genellikle her kadınında olan bir durum benim sana tavsiyem iyi bir dermatoloğa git ve derdini açıkca anlat şahsen ben öyle yaptım bir yerden başlarsan senin için iyi olur .seni çok iyi anlıyorum şuanda bir çare arıyorsun ve bir çok seçenek var önünde kafan karışık ve yolunu kaybetmek üzeresin hayatındaki tüm renkler kaybolmuş gibidir eminim ama üzülme yakında çözümü illaki öıkıcak bunun şimdilik lazer ve ampüller ile görünümünü azaltıp hatta yok edebilirsin

ben seni bekliyorum :) umarım iyi şeyler olur

canım sakın sıkılıp takip etmekten vazgeçme inşallah eylülün sonu ekimin başı gibi başlıcam lazere şimdilik lierac jel ve ampülünü kullanıyorum .inanın ben de size yardımcı olmak istiyorum biliyorum çünki bu psikolojisi bu durumu

Ah kuzum bende de çok var
Düşünüyorumda yeryüzünde kimsede bende olduğu kadar yoktur

canım çatlakların fazlalığı yada kırmızı beyaz oluşu yada yılı önemli benim dermatoloğum bana olumlu konuştu yani benim çatlaklarım beyazlar öyle çıktılar yani belimdekiler ve kalça yanları biraz kalın diğerleri ince bana dediki senin çatlakların o kadar da kötü değil ben neler görüyorum dedi ya çok seviyorum dermatoloğumu çok iyi bir doktor ve anlayışlı herneyse yağmurunelleri daha neler var neler bunlarında elbetteki bir çözümü vardır ama deneyip bulmak lazım yani bir yerden başlamak lazım

Canım bana gönderdiğin hastanede cildiye doktoruna göründün değil mi ?
Randevulu çalışıyolar sanırım :26:

Canım bana gönderdiğin hastanede cildiye doktoruna göründün değil mi ?
Randevulu çalışıyolar sanırım :26:

evet canım randevu aldım öyle gittim dermatoloji.benim doktorum bu konuda uzman yani lazer uygulamalarını her dermatolog yapamıyor ve uluslararası yurt içi ve yurt dışında yayınlanmış makaleleri ,konferansı ve sunumları var vede çok tatlı dilli sende ona git derim adı burçak

Bakalım,bu sene kaldı artık
Bi dahaki yaz üniversiteden dönünce gideceğim artık

Bakalım,bu sene kaldı artık
Bi dahaki yaz üniversiteden dönünce gideceğim artık

canım o zaman yağlar ile falan uğraşma derim bence lierac jelini ve ampülünü temin et jel yayılmayı önler ve çatlakları azaltır ampül ise varolan çatlakları onarır bence kanıtlanmış şeyleri kullanmak daha mantıklı ben bir yıl kullanıcam bunları doktorum yazmıştı belkide senin 1 yıla kadar bakarsın geçer buarada iyi yolculuklar

Çok saol
Dediğin ürünleri nasıl kullanayım ?
Hergün mü,duştan sonra mı,kese yapmalı mı ?

Çok saol
Dediğin ürünleri nasıl kullanayım ?
Hergün mü,duştan sonra mı,kese yapmalı mı ?

canım bu ürünleri her gün kullanıcaksın sabah ve akşam iyicene yedirene kadar masaj yaparak sür zaten hemen emiyor cilt ürünleri ben kese yerine 20 dk sıcak suda beklettiğim ponza taşı ile masaj yapıyorum vücuduma ama bastırmadan sadece hafif sürtüyorum sonra tarçın sabunumla sabunlanıyorum 5 dk bekliyorum sonra durulanıyorum banyodan çıktıktan sonra mutlaka nemlendiricimi sürüyorum işte bu kadar :)

shout sóylediğin ûrûnleri ne zamandır kullanıyosun bi farklılık yarattımı çatlaklarında . bu arada ponza taşıni bu şekılde kullanmanı kim ónerdi ilk kez duydum

shout sóylediğin ûrûnleri ne zamandır kullanıyosun bi farklılık yarattımı çatlaklarında . bu arada ponza taşıni bu şekılde kullanmanı kim ónerdi ilk kez duydum

canım şuanda jelini kullanıyorum çünkü ampülü hiç bir eczanenin deposunda yok sanırım stoklarda kalmamış yarın bir yere daha bakıcam jeli alalı 5 yada 6 gün oldu.jeli zaten önlemek için .ponza taşını bu şekilde kullanmayı öneren kişi hülya leyla çabuk benim cildim hassas 20 dk bekletince taş daha yumuşak oluyor ben bu şekilde uyguluyorum !sağlıcakla kal

kızlar ya lierac'ın ampulünü hiç bir eczanede bulamıyorum bildiğiniz bir yer var mı?

kızlar haftaya tekrar doktoruma gidicem ve lazer hakkında konuşucam günü tarihi falan !çok heycanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…