Çatlaklar Çatlaklar infini yöntemiyle ortadan kalkıyorr !!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bana 4 seans uygulayacak benimde az dediysem 4 bölgemde var yani 4 seans uygulayacak canım

ya özelden adını yazdım ama daha 88 tane mesaj yazmışım 100 tane olması gerekiyormuş birkaç güne kadar yazarım ama hastanenin baş harfi h...r :KK66:

canım ilgilendigin ve cevap yazdıgın için teşekkür ederim. tedavin iyi gelir ve sonuç alırsan gittigin merkezin adres veya telefon numarasını meal olarak atarmısın. bende gider görûşûrüm. umarım iyi sonuçlar alırsın. kolay gelsin

shout bişey daha sorucam lazer yaptıracagından bahsetmişsin ya fraksiyonel lazer mi yoksa baska bişey mi?

canım ilgilendigin ve cevap yazdıgın için teşekkür ederim. tedavin iyi gelir ve sonuç alırsan gittigin merkezin adres veya telefon numarasını meal olarak atarmısın. bende gider görûşûrüm. umarım iyi sonuçlar alırsın. kolay gelsin

canım umarım faydaları olurda bende size yardımcı olurum ..elimden geleni yapıcam sizi bilgilendiricem içiniz rahat olsun:KK66:

shout bişey daha sorucam lazer yaptıracagından bahsetmişsin ya fraksiyonel lazer mi yoksa baska bişey mi?

canım bana lazer uygulucağını söyledi ve hiç bir yerde o aletten yokmuş hiç bir merkezde adını sormadım ben ama öğrenirim seans ücreti hakkında kişiden kişiye göre değişiyor mu onu bilmiyorum çünkü herkesinki farklı boyutta ve farklı yerlerde ben sizi bilgilendiricem tedavi sürecinde memnun kalıcağımı düşünüyorum hayırlısı sağlıcakla kal tatlım:KK42::KK34:

canım bana lazer uygulucağını söyledi ve hiç bir yerde o aletten yokmuş hiç bir merkezde adını sormadım ben ama öğrenirim seans ücreti hakkında kişiden kişiye göre değişiyor mu onu bilmiyorum çünkü herkesinki farklı boyutta ve farklı yerlerde ben sizi bilgilendiricem tedavi sürecinde memnun kalıcağımı düşünüyorum hayırlısı sağlıcakla kal tatlım:KK42::KK34:

canım küçük bi yerinde uygulat bazen kalıcı izler oluşuyor.

kızlar bu infiniyi yaptıran yokmu ya :KK43: su göğüsümdeki çatlaklardan kurtulmak istiyorum ya artık bende güzel tişörtler giymek istiyorum :KK43: yakası kapalılardan sıkıldım :KK43:

shout umarım iyi gelirde bende giderim:) bu arada ne zaman başlıyorsun . istanbulda mı oturuyosun canım . kolay gelsin hoşçakal

canım küçük bi yerinde uygulat bazen kalıcı izler oluşuyor.

benimde hassas olduğum bir konu bu ben sordum kendilerine öyle bir şey olmaz dedi iz kalmaz dedi zararlı olsa ben uygulamam zaten dedi bide gittiğim yer çok iyi bir hastane international bir hastane isim veremiyorum reklama girer diye :KK66:

shout umarım iyi gelirde bende giderim:) bu arada ne zaman başlıyorsun . istanbulda mı oturuyosun canım . kolay gelsin hoşçakal

güzel dileklerin için teşekkürler ben eylülün sonunda başlıyorum inşallah..şuanlık doktorumun yazdığı lierac phytolatıl gel ve ampulunu kullanıyorum .jeli çatlak oluşumunu önlemek için yani çatlakları durdurmak için ampulu onarmak için cidden diğer topiklere bakarsanız bu ürünün etkili olduğunu görürsünüz yanlız 3 ayda sonuç alırsınız ve 6 ay kullanıcam ben .evet cnm istanbulda oturuyorum :KK66:saygılar:KK42:

shout haberlerni dört gözle beklioruz mutlaka sonucu bildir cnm

canım allahın izniyle eylülün sonunda başlıcam bide bende kullanılacak olan lazer hiç bir hastanede yokmuş ismini gittiğimde sorucam ve sizi elimden geldiğince yardımcı olucam :KK66:

kızlar bu infiniyi yaptıran yokmu ya :KK43: su göğüsümdeki çatlaklardan kurtulmak istiyorum ya artık bende güzel tişörtler giymek istiyorum :KK43: yakası kapalılardan sıkıldım :KK43:

canım bu yöntem daha çok yeni ama bana uygulayacakları ve hiç bir hastanede olmayan lazer belkide infinidir he .semender adlı kullanıcının yorumlarını okursan bu konuda bilgilenirsin cnm kendisi ankara medicana hastanesinden randevu alıp göüşmeye gitmişti ama fiyat yüksek ve sonuçtan emin değildi ...saygılarr:KK42:

sebujji sana önereceğim eğer göğsündeki çatlaklar sürekli oluşmaya devam ediyorsa hem jel hemde ampul kullanman lazım ama oldukları yerde kalan yayılmayan çatlakların için lierac ampul,rilastilampul ve strevectin krem tavsşye edebiilirim hepsinin yararları kanıtlanmış diğer topiklerde göz atabilirsin sağlıcakla kal:KK66::KK49:

yağmurunelleri posta kutundaki mesaj fazlalığın yüzünden sana mesaj gönderemiyorum canım bi zahmet silersen hastanenin adını yazayım sana sağlıcakla kal :KK34:

X