bana 4 seans uygulayacak benimde az dediysem 4 bölgemde var yani 4 seans uygulayacak canım
ya özelden adını yazdım ama daha 88 tane mesaj yazmışım 100 tane olması gerekiyormuş birkaç güne kadar yazarım ama hastanenin baş harfi h...r
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana 4 seans uygulayacak benimde az dediysem 4 bölgemde var yani 4 seans uygulayacak canım
canım ilgilendigin ve cevap yazdıgın için teşekkür ederim. tedavin iyi gelir ve sonuç alırsan gittigin merkezin adres veya telefon numarasını meal olarak atarmısın. bende gider görûşûrüm. umarım iyi sonuçlar alırsın. kolay gelsin
shout bişey daha sorucam lazer yaptıracagından bahsetmişsin ya fraksiyonel lazer mi yoksa baska bişey mi?
canım bana lazer uygulucağını söyledi ve hiç bir yerde o aletten yokmuş hiç bir merkezde adını sormadım ben ama öğrenirim seans ücreti hakkında kişiden kişiye göre değişiyor mu onu bilmiyorum çünkü herkesinki farklı boyutta ve farklı yerlerde ben sizi bilgilendiricem tedavi sürecinde memnun kalıcağımı düşünüyorum hayırlısı sağlıcakla kal tatlım
ya özelden adını yazdım ama daha 88 tane mesaj yazmışım 100 tane olması gerekiyormuş birkaç güne kadar yazarım ama hastanenin baş harfi h...r
shout umarım iyi gelirde bende giderim:) bu arada ne zaman başlıyorsun . istanbulda mı oturuyosun canım . kolay gelsin hoşçakalcanım bana lazer uygulucağını söyledi ve hiç bir yerde o aletten yokmuş hiç bir merkezde adını sormadım ben ama öğrenirim seans ücreti hakkında kişiden kişiye göre değişiyor mu onu bilmiyorum çünkü herkesinki farklı boyutta ve farklı yerlerde ben sizi bilgilendiricem tedavi sürecinde memnun kalıcağımı düşünüyorum hayırlısı sağlıcakla kal tatlım
canım küçük bi yerinde uygulat bazen kalıcı izler oluşuyor.
shout umarım iyi gelirde bende giderim:) bu arada ne zaman başlıyorsun . istanbulda mı oturuyosun canım . kolay gelsin hoşçakal
shout haberlerni dört gözle beklioruz mutlaka sonucu bildir cnm
kızlar bu infiniyi yaptıran yokmu ya su göğüsümdeki çatlaklardan kurtulmak istiyorum ya artık bende güzel tişörtler giymek istiyorum yakası kapalılardan sıkıldım
kızlar bu infiniyi yaptıran yokmu ya su göğüsümdeki çatlaklardan kurtulmak istiyorum ya artık bende güzel tişörtler giymek istiyorum yakası kapalılardan sıkıldım
yağmurunelleri posta kutundaki mesaj fazlalığın yüzünden sana mesaj gönderemiyorum canım bi zahmet silersen hastanenin adını yazayım sana sağlıcakla kal
Artık gönderebilirsin canım