Çatlaklar Çatlaklar infini yöntemiyle ortadan kalkıyorr !!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Güzel haberlerle dön inşallah canım
Bende bugün ilk defa yağ karışımı denedim,inşallah kırmızılar gider

canım çatlakların kırmızımıydı senin ben beyazlar sanıyordum umarım işe yarar ama bence lierac çok daha etkili ve kanıtlanmış ama şimdi bu tedaviye başladıysan bir iki ay kullan bakalım bi deneme yanılma yoluyla geçer inş üzme kendini bunun için kimse kusursuz değil

Kırmızıda var beyazda,ne ararsan mevcut anlayacağın
Bakalım inşallah bi işe yarar

Kırmızıda var beyazda,ne ararsan mevcut anlayacağın
Bakalım inşallah bi işe yarar

hmmm ama kırmızılar düzelir ya takma çok onları daha genciz şimdilik azaltmaya bak ilerde kesin çözümü çıkar nasılsa ;9canım bide senin vucudunda böle alacalı gibi duruyormu yani sank bütün derin çatlkamışta ama yüzeysellermiş gibi duruyor mu?

Duruyo,böyle sedef gibi değil mi :26:

Duruyo,böyle sedef gibi değil mi :26:

onu demek istemiyorum komple bütün vucudundaki deriye dikkatlice baktığında sanki çatlak gibi bir görüntü oluyor mu?merak ettim böyle sanki derinin altında beyaz bir çizgi gibi fakat çok dikkatlice bakıldığında belli oluyor mu yani :)

Çok anlayamadım ama
Belli oluyolar gayet

arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir !benim tedavimin başlamasına az bir zaman kaldı :)heycanlıyım umarım sizleride bu konuda aydınlatırım sevgiler sağlıcakla kalın!!

kızlar yokmu yaa kurtulmak ıstıyorum ya kac parayla bırıktırcem walla ya kurtulım yeter

kızlar yokmu yaa kurtulmak ıstıyorum ya kac parayla bırıktırcem walla ya kurtulım yeter

bende bu lafı çok söylüyorum, keşke kesin bir çözümü olsa inanki hiç acımadan verirdim önemli olan
insanın kendisini rahat ve mutlu hissetmesi
ama herkesin söylediği şey şu tamamen geçmezz

kollarım beter. karnımda da war ama hiç ónemli degil. kollarımda olmasaydı keşke omuzlar dahil kollar beter öfff

kollarım beter. karnımda da war ama hiç ónemli degil. kollarımda olmasaydı keşke omuzlar dahil kollar beter öfff

başka bir topikte bir kızın kollarındaki derin çatlakların 2 ayda madecassol sayesinde %95 geçtiğini okumuştum.onun haricinde ralastil ampül yada lierac ampül

başka bir topikte bir kızın kollarındaki derin çatlakların 2 ayda madecassol sayesinde %95 geçtiğini okumuştum.onun haricinde ralastil ampül yada lierac ampül

o tarz kremlerin cildi aşırı derecede tahriş ettiğini okudum yara yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…