Çatlaklar Çatlaklar infini yöntemiyle ortadan kalkıyorr !!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
o tarz kremlerin cildi aşırı derecede tahriş ettiğini okudum yara yapıyormuş

berfeberf sen acnelays ile karıştırdın sanırım madecassol merhemdir.çatlaklar için önerilmesinin nedeni yurtdışında araştırmalar sonucu içindeki bir maddenin hücreleri canlandırma ve yenileme özelliği buda madecassolun içinde var bilimsel olarakta kanıtlanmış .acnelays ise a türevi soyucu bir kremdir cildi soyar ve taze deri gelir .ikisini biarada kullanmak istiyenlere 2 tüp madecassol 1 tüp acnelays alın karıştırın ben 5 tane madecassolun içine 3 tane acnelays sıkmıştım sorun olmadı ama eğer çok aşırı hassas cildiniz varsa sadece madecassol derim acnelays kararma yada leke yapabilir ama etkis geçicidir saygılar!sağlıcakla kalın

bu yöntem hepten geçiriyor mu ki

canım bu birazcık cilt ile alakalı bence bazıları lierac ampül ile yırtık gibi olan çatlaklarının saç teli kadar ince olduğunu yazıoyrlar bazıları geçtiğini söylüyorlar bazıları % 95 azaldığını görünümünün düzeldiğini söylüyorlar hiç birşey imkansız ve çözümsüz deil azim lazım birazcık 2 hafta kullandım geçirmiyor diyip bırakırsan sonuc hüsran ama 3 ay falan kullan dene işe yaramazsa lierac ampül kullan derim :)ben lierac ampül eczanelerde bulamıyorum sanırım firması değişiyor yada ambalajı değişiyor ondan jelini kullandım işe yaradı bence sağlıcakla kal

shout bu kremler sende işe yaradımi . gûnde kaç kere nasıl kullandın we karıştırdıgın kremi nerede muhafaza ettin . benim cilt çok hassas ya bu arada uygulamaya gttn mi hastaneye . tesekkûrler

shout bu kremler sende işe yaradımi . gûnde kaç kere nasıl kullandın we karıştırdıgın kremi nerede muhafaza ettin . benim cilt çok hassas ya bu arada uygulamaya gttn mi hastaneye . tesekkûrler

ben madecassol ve acnelaysı boş bir krem kabına koydum sonra tahta bir çubukla iyice karıştırdım kremleri ben sabah ve akşam kullanıyordum bazen de sadece akşam sürüyordum ben 3 hafta falan kullandım daha sonrada dermatoloğa gittim zaten ondan sonra devam etmedim madecassol ve acnelaysa ama bence madecassol tek başına bile yararlı cidden silikleştirmişti çatlaklarımı .lazere bayramdan sonra başlıcam hayırlısıyla gelişmeleri yazıcam mutlaka sağlıcakla kalınnn

daha 20 yasındayım ögrenciyim bütün hayatım alt üst oldu ve ömrüm boyunca çatlak düşünmek istemiyorum.bu infini yöntemi çok pahalıymış dermorollerde genelde karında iyi sonuç veriyomuş bacakta degil ne yapıcamı şaşırdım artık

madecassoolu ben yanlış mı uyguluyorum acaba ya sürüp kapatıyodum 3 ay kullandım acnelysele birlikte bi işe yaramadılar

shout merbaba gittiğin hastanenin ve doktorun bana msj atarmısın yazdıklarını okudum benimde çatlak sorunum var şididen saol.

shout hala tedaviye başlamadn mı dört gözle seni bekliorum tatlım :)

canım bende senin gibiydim ama şimdi iyim cidden sorunu gözünüzde büyütürseniz sizi karamsarlığa sürükler ve içinden çıkamazsınız !ben lazer yaptırıcam bayramdan sonra doktorumun bana yazdığı lierac jeli kullanıyorum ve boyutlarında görünümünde inanılmaz değişmeler var elbetteki cilde bağlı ama sonuçta etkisi var lazere başlayınca sonuclarımı yazıcam lütfen dert etme çatlaklarını sağlıcakla kal

madecassoolu ben yanlış mı uyguluyorum acaba ya sürüp kapatıyodum 3 ay kullandım acnelysele birlikte bi işe yaramadılar

canım bende 3 haftada işe yaradı görünümleri azalmıştı kimisinde 3 ayda işe yarıyor kimisinde 6 ay kimisinde 1 yıl düzelene kadar kullanmak lazım aslında olmuyor die bırakmamak gerek bünye meselesi

kollarımdaki çatlaklar ameliyatla geçmez mi? öff ya niye kollarımda var ki (

canım kolların için madecassol kullan iyi geliceğini düşünüyorum ,ayrıca at kestanesi yağınıda öneriyorlar !kollarındakiler derini,beyaz mı,kırmızı mı?nasıl olduğunu belirtirsen sevinirim ayrıca lierac ampülde işe yarıcaktır yada rilastil ampül sağlıcakla kla takma kafana inan ameliyata gerek yok lazerle ciltteki görüntü düzeltilir bide ampülleri kullandımı birşeyin kalmaz ,)

lütfen sonuçlarını yaz buraya olumlu yada olumsuz her yorumunu beklicem bide foto koyar mısın lütfen

cnm benim kollarım we omuzlarımda war beyaz,sık we derin çatlaklarım. tam igrençler yani. at kestanesi yagını hiç duymamıştım. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…