- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
ya arkadaşlar bu işlemi bir dermatologa yaptırmanın ücreti nedir acaba ?
evet araştırmak gerek de yine de ortalama bir fiyat bilgisi edinebilir miyim diye sordum teşekkürler
tamam o halde bir sorabilirseniz çok sevinirim teşekkürler
bende araştırdım bunu gerçekten dikkatli olun evinizde yapmayın
çok sakıncalı durumlar yaratabilirmiş..
cildiye uzamanı yada güzellik uzmanına gitmeniz lazım...
acaba bu işlemi yapan antalyada uzman biri var mı?ya cok ümidlendim ben!birde swordFish şimdi gerçekten senin hiç çatlagın yok mu?tamamen geçti mi?nekadar derinlerdi?
cnm böyle yardımcı olmaya çalışman çok güzel tşkler a.s. yapabilecek uzman birini bulsak gerçekten maliyet yönünden de ucuza gelecek bi yöntem ama nerden bulcaz ki :sm_confused:
ayy kanka olacagız yakında:))aa strawberryde yazmış bura diyorm.mantıklı gelmedii mi sanada cnm ya?o buzlu terapiye dünyanın parasını harcıyacagımıza uzman birini bulup yaptırsak mıı kii?korkuyorum cok kafaya taktıgım için ya daha kötüü olursa diyorum?
Araştırmak gerek :)cnm böyle yardımcı olmaya çalışman çok güzel tşkler a.s. yapabilecek uzman birini bulsak gerçekten maliyet yönünden de ucuza gelecek bi yöntem ama nerden bulcaz ki :sm_confused:
ayy kanka olacagız yakında:))aa strawberryde yazmış bura diyorm.mantıklı gelmedii mi sanada cnm ya?o buzlu terapiye dünyanın parasını harcıyacagımıza uzman birini bulup yaptırsak mıı kii?korkuyorum cok kafaya taktıgım için ya daha kötüü olursa diyorum?
Canım, ilk önce bir dermatolog veya güzellik uzmanı ile görüşmen gerek, onlar sana kaç derece tca kullanılabileceğini ve kaç seans işlem göreceğini söyleyecekler, buna göre alacaksın.swordfısh eminimki cevaplamaktan sıkılıyorsun.ben şimdi bunu yaptırmayı cok istiyorum nerden başlamalıyım bu işe?ilk önce bu asidi americadan getirtip sonra dermotolog mu bulmam lazım.bana yardımcı olursan hemen başlamak isityorum bu işleme
Canım, annemin karın bölgesine yaptık, 2 çocuktan dolayı sarkmış bir göbeği ve derin çatlakları vardı, hiç sorun çıkmadı? Sen bunu nereden öğrendin, yazarsan bizde bilgileniriz.Aslında bu bölgeler için önce gerdirme ameliyatı sonra işlem yapmak lazım ama, parası olana tabii :)kızlar çatlak olan bölge eğer yumuşak ve deformeli olursa bu asit o alanı paramparça ediyormuş haberiniz olsun... vücudunuzun o alanı sert sıkı olmalıymış.. kaş yapayım derken göz çıkarmayalım..
Aynen öyle işi bilen biri lazım, okuldan yeni mezun birinin eline bu asidi vermek cinayet olur .Sen hangi tedavileri gördün canım?cnm valla öle oldukaydirigubbakcemile3 evet mantıklı zaten buzlu terapiye benzer bi sistem gibi.. ama işte işinin ehli birini bulmak gerek ama nerden bulucaz ve benim çatlaklar bi kaç kez işlem gördü.. offff napıcamı şaşırdım inanın :çok üzgünüm:
bende kabus gibi artık ya ne giycemii şaırdım.şort giymeye bayılan bir insandım ama artık giyince arkamı millete dönmek istemiyorum sankii bacagımın arkasınadakii yırtıklara bakacaklar diye!(( bilmiyorum ben en yakın zamanda dermotologa gidip soracagım yoksada seni bekleyeceğiz 26 eylüldeydi demi?
Benimde, bacakların iç kısmı ve arkasında olduğu için utanıyordum, diğer yerler ancak bikini ile görünüyordu ve uzun bir süre şu etekli bikinilerden giymek zorunda kalmıştım((