Çatlaklar Çatlaklar için öneri...ÖNEMLİ!!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
SwordFish çok teşekkürler öncelikle bize bu haberi verdiğin için :)
inşallah bana da etki eder benim de çatlaklarım aynı senin gibi ergenlikten dolayı varlar hiç kırmızı olmadılar mesela gördüğüm anda beyazdılar:KK43:
ayrıca bütün hastanelerde uygulanıyor mudur acaba bi bilgin var mı? hacettepede var demişsin acaba ege üniversitesinde de var mıdır ki?

SwordFish'cim,

Bu yazdıkların çatlak tedavisi konusunda uygulanabilirlik ve zaman-para açısından en olası yöntem gibi geldi bana.

Benim çatlaklarım 13 yaşındayken oluştu. Ana bölge popo olmak üzere, aşağı ve yukarı doğru ilerledi. Yukarda bel üstü, aşağıda basen altı izası. Popomdakiler en derinleri, yırtık şeklinde, bazısı göçük, bazısı kabarık.. kimi yatay kimisi dikey. bacaklarımda ise henüz derinin dış dokusunu bozmamış, yani elle hissedilmeyen fakat görünen beyaz çatlaklar var sanıyorum zamanla onlar da kötü bir hal alıcaklar..

ışin aslı şu ki ben benimkilere çatlak demek istemiyorum çünkü benimkiler yırtııııkk!!! Ameliyat izi gibi duruyorlar. Ve hiç ama hiçbir zaman kırmızı olmadılar..

O yüzden arkadaşları uyarmak istiyorum, çatlaklar her zaman aynı seviyede olmuyo.. 2 tane 5 tane elle hissedilmeyen çatlağa bakıp, benimkiler çok fena, bana en etkili yöntem lazım dememek lazım.. O yüzden durumun vahimiyetini öğrenmek açısından da bi uzmana danışmak mantıklı..Bi de böle düşünün..

Bizzat ben öyle çatlaklar gördüm ki benimkilerin yanında solda sıfır kalır, ben onlara çatlak bile demem.

Şimdi gel gelelim önemli soruya, benim amerikada bağlantılarım var ve Swordfish'cim senin kullandığın neyse arar, onu ve diğer varyasyonlarını getirttirim. Ancak takıldığım nokta şu..Bir hastaneye/cilt doktoruna/ estetisyene gidip, Doktor elindeki bırak, gel benim çatlaklarıma bundan sür mü dicez yani?
Ben de takıla takıla buna takıldım!!!

Az önce vakıf gureba hastanesinden bir estetisyenin muayehanesi aradım, çatlaklar için kimyasal peeling yapıyormuş..Senden bahsedip, senin kullandığın ilacı paylaşmak istiyorum doktorla.. Seninkinin markası, adı tam olarak neydi?

opuyorumnanaktan

oFF kızlar ya neden hep biz bayanların başına gelir ki bunlar.Neden erkeklerde çatlak olmaz?kötükedihüso

merhaba swordfish,

bu konudaki tüm mesajlarını okudum ve öncelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum. ben de uzman bir kişiye tca peeling uygulaması yaptırmayı düşünüyorum ve tca yı yurtdışından getirtmek istiyorum. daha önce ebay dan verdiğin linki yakalayamadım ve şu anda da satışı kapanmış. ben uygun bir web sitedi bulamadım internette, eğer şu anda bildiğin bir yer veya link varsa belirtebilir misin?

Hızlı boy uzamasından dolayı vucudumda çatlaklar oluşmuştu, kalça,bel ve bacakların iç kısımları beni çok rahatsız ediyordu tabii elimden geldiği kadar bu iş için üretilen jellerden edindim düzenli kullandım işe yaramadı sonra güzellik merkezine gittim 3 farklı terapi yolu denedim toplam 1,5 sene tedavi görüp binlerce lira harcadım ama bu görüntüyü biraz iyileştirmekten başka bir işe yaramadı üstelik bıraktıktan kısa süre sonra aynı duruma geliyordu.Tam umudumu kaybetmek üzereyken bir amerika yolculuğu sırasında TCA peeling diye bir ürün ile tanıştım kafaya koymuştum ve almaktan baka çarem yoktu...Herneyse İstanbula döndüğümde bu uygulamayı gereken bölgelere yaptım 10 gün sonra cildim tertemiz ve çatlaklar görülmeyecek kadar hafiflemişti aradan 1 ay geçtikten sonra 2. uygulamayı yaptım sonuç olarak o gün bu gündür artık çatlak diye bir derdim kalmadı...İnternete TCA Peeling yazarak araştırma yapabilirsiniz aynı asidin düşük seviyede olanları akne,çukur ve iz tedavisi için yüzde kullanılıyor...Sorusu olanları beklerim.Umarım herkesin işine yarar...

Bu arada özel mesajla soru soran arkadaşlar var, ben bu konuda deneyim sahibiyim bu yüzden korkmadan kullanabildim ama lütfen siz bir dermatoloğa veya güzellik merkezine yaptırın çünkü olası bir hata,ürünü fazla tutma veya yanlış kullanma geri dönüşümsüz sorunlara neden olur...

Not: Kızlar, lütfen özel mesaj atmak yerine konu başlığında soru sorun ki, herkes bilgilensin...

UYARI: DAHA ÖNCE FORUMDA YAZDIM AMA BIR KEZ DAHA YAZMAK ISTIYORUM, ARKADAŞLAR BU YONTEM SIZIN EVDE YAPABILECEĞINIZ BIR YONTEM DEĞIL, EĞER GÜZELLIK UZMANI VEYA DERMATOLOG DEĞILSENIZ LUTFEN KENDI BAŞINIZA KARAR VERIP ÜRÜNÜ ALIP EVDE DENEMEYE KALKMAYIN.BEN BU BAŞLIĞI BOYLE BIR UYGULAMANIN VARLIĞINDAN HABERDAR OLASINIZ DIYE AÇTIM, KENDI BAŞINIZA UYGULAMA YAPMANIZA YARDIMCI OLMAK IÇIN AÇMADIM,LUTFEN GEREKSIZ MESAJLARA ENGEL OLALIM VE POLEMIK YARATMAYALIM KI BAŞLIĞIMIZ BIR KEZ DAHA KAPATILMASIN[/QUOT

kızlar bu topici oluyupta bu uygulamayı yapan varmı çok merak ediyorum lüften yazsın artık birinin şu iğrenç çatlaklara çare bulması lazım delircem nasıl rahat kendine güvenen bi insanken neye dönüştüm yaz gelsin istemiyorum artık :KK43: bu ilacı soruşturdum internette satan birileyke görüştüm güvenebiliecimi bişey olmıyacağını yazıyo ama ne bilim çatlak derken bide yanına yanık izi eklemeyelim :)

TCA PEELİNG
Tedavi sonrasında kızarıklık gerginlik ve soyulmalar olur. Kapatıcı kullanılarak kapatılabilir. Soyulma ve kabuklanmalar olması sebebiyle bazı hastalar tarafından tercih edilmez.

TCA peeling uygulaması nasıl yapılır?
Uygulama süresi ortalama olarak 10 dakikadır. TCA cilde uygulandıktan sonra cildin cevabı takip edilir. Beklenen derinlik sağlandıktan sonra peeling sonrası krem uygulanarak tedavi sonlandırılır. İşlem sırasında hafif rahatsızlık hissedilse de kısa sürede geçer. Tedavi 1 hafta aralıklarla 4 seans uygulanır. Uygulamayı takiben kızarıklık, ödem, kabuklanma ve pullanma olur.

TCA peelinge bağlı ne tür problemler görülebilir?
TCA peeling uygulaması sonrasında ödem, kızarıklık, kabuklanma ve pullanma beklenen değişimlerdir. Bu tedavi oldukça güvenli olmakla birlikte doktorunuzun tavsiyelerine uyulmadığı taktirde bazı problemler yaşanabilir. Enfeksiyonlar, istenmeyen renk değişimleri, skar oluşabilir.

kılıçbalığı burda yazan sorunlar kalıcı mı peki?

öncelikle böyle bir konu açtığın için çok teşekkür ediyorum.en çok rahatsızlık duyduğum çatlaklarım.doğum yapmadığım halde kollarımda dahil heryerimde çatlak var.çok derin değiller ama çok belli oluyorlar ne denediysem kesin sonuç alamadım.yıllardır denize bile gitmiyorum bikini giymek hayal oldu bana.şunlardan bir kurtulursam duacın olucam.ınşallah bir an önce kurtuluruz sayende bu çatlarlardan:Saruboceq:

ben hala bir cevap bekliyorum kılıçbalığından. tca nın uygulandığı bölgenin işlemden sonra 6 ay güneş görmemesi gerektiğini öğrendiğim için bir an önce yaptırmak istiyorum soydurmayı. kasım ayındayız sanıyorum şu aralar en uygun zaman. vakit bulunca cevap yazabilirsen memnun olurum..

aslında deli cesareti olacak ama ben de evde yapmak istiyorum %30 kadar evde uygulanabilir sanırım.
ama tca yı bulamadım buralarda.bir çok eczaneyede sordum.nette var ama güvenemiyorum.offf yaaa tam da yapmanın zamanı şimdi.hiç yapan ya da yaptıran olmadı mı kızlar aranızdaCADIARZU

kızlar ben biraz araştırdım şimdi netten açıkçası bazı deneyenler beşinci seansı geçtim ama hala bir değişen olmadı diyolar çok azmış ama bazılarıda tedavinin işe yaradığından bahsediyolar vucuta göre değişiyomuş ayrıcada evde denencek bir yöntem değil gbi çünkü asit falan mazallh çatlaktan kurtulayım derken bu kezde cilde derin zaralar verilir falan allah korusun inşşallah bu söylenen tedavilerden biri artık kesin sonuç verir işe yararda hepimiz kurtuluruz

X