Çatlaklar Çatlaklar için öneri...ÖNEMLİ!!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Arkadaşlar, sürekli yazıyorum ama bu yöntem siz bu konuda eğitim almadığınız sürece evde yapabileceğiniz bir yöntem değildir, bu çocuk oyuncağı değildir bu yüzden kendi kendinize yapmak fikrinden vazgeçin, eğer bu şekilde yorumlar yapılacaksa ben bu topici kapattırıp sildirmek zorunda kalacağım.Ben sadece konu hakkında bilgi veriyorum, kimsenin kendi kendine uygulama yapmasını istemiyorum, bu uygulamayı kendinize yapabileceğinizi düşünmek bir hatadır!

ya arkadaşlar bu işlemi bir dermatologa yaptırmanın ücreti nedir acaba ?

Canım, zaten TCA solüsyonunu amerikadan getirtmenizi tavsiye ediyorum çünkü buradaki solüsyonlar AHA-TCA karışımı yani saf değil, bu solüsyonu zaten yurt dışından aldığınızdan doktorun alacağı bir tek uygulama ücreti olacaktır bu da fazla tutmaz...Ben bir kaç arkadaşımı Ankara Hacettepe Hastanesine yönlendirdim, işlemleri yapıldı ve başarılı oldu.Istanbul'da da işinin ehli biri vardır elbet, öğrenmek gerek...

Son düzenleme:
evet araştırmak gerek de yine de ortalama bir fiyat bilgisi edinebilir miyim diye sordum teşekkürler

bende araştırdım bunu gerçekten dikkatli olun evinizde yapmayın
çok sakıncalı durumlar yaratabilirmiş..
cildiye uzamanı yada güzellik uzmanına gitmeniz lazım...

acaba bu işlemi yapan antalyada uzman biri var mı?ya cok ümidlendim ben!birde swordFish şimdi gerçekten senin hiç çatlagın yok mu?tamamen geçti mi?nekadar derinlerdi?

bende araştırdım bunu gerçekten dikkatli olun evinizde yapmayın
çok sakıncalı durumlar yaratabilirmiş..
cildiye uzamanı yada güzellik uzmanına gitmeniz lazım...

Kesinlikle...

acaba bu işlemi yapan antalyada uzman biri var mı?ya cok ümidlendim ben!birde swordFish şimdi gerçekten senin hiç çatlagın yok mu?tamamen geçti mi?nekadar derinlerdi?

Canım ilk mesajlardada yazdım, büyümeye başladığım andan itibaren o çatlaklar oluşmaya başladı, çok hızlı uzadım maalesef önlem alamadım haliyle çok uzun yıllardır okul dönemim dahil defalarca çeşitli yöntemleri denedim ama geçmedi, şöyle söyleyeyim sana canım, yine kalça bölgesi değil ama bacaklarımın iç kısmı sanki yanmış gibi duruyordu ve kısa şort giyemiyordum üstelik renkleride diğer taraflardan daha beyazdı anlayacağın durum vahimdi.Benim vucudumla alakalı kendime sorun ettiğim tek şey bu çatlaklardı ve geçti tamamen, açıkçası bir seansta geçmiş olması benim için çok büyük bir mucize çünkü beklemiyordum fakat tek bir seansta o kadar derin çatlakları söküp attığına göre bu asidin derinin kaç mm altına kadar işlediğini siz düşünün, işte durumun ciddiyetine dair bir ip ucu :)

Kızlar bir de diğer bir başlıktaki buzlu terapi sistemini okuyun, ufak bir araştırma yaptım, çalışma mantalitesi aynı, yani deriyi soyarak alttan sağlam kolajen dokusuna sahip derinin yüzeye çıkmasını sağlıyor, mantıklı geldi...imkanı olanlar için iyi bir uygulama...

Son düzenleme:
canım sana sadece danıştım, tabikide bilmediğimiz ve sonrasında zararlı olabileceği konusunda uyardığın bir yöntemi alıpta uygulayacak kadar bilinçsiz insanlar değiliz.. kendim yapsam ne olur dedim, bu işin eğitimini aldığın kısmı atlamışım canım.. bu kadar sert olmanı anlamadım, sonuçta böyle sorular gelecektir sana, topiği kapatmayla ilgisi ne anlamadım, zararlı olur dersin biter, benim gibi düşünen bir sürü insan var konuya açıklama getirmiş olduk böylece dimii.. teşekkürler..

cnm böyle yardımcı olmaya çalışman çok güzel tşkler a.s. yapabilecek uzman birini bulsak gerçekten maliyet yönünden de ucuza gelecek bi yöntem ama nerden bulcaz ki :sm_confused:

cnm böyle yardımcı olmaya çalışman çok güzel tşkler a.s. yapabilecek uzman birini bulsak gerçekten maliyet yönünden de ucuza gelecek bi yöntem ama nerden bulcaz ki :sm_confused:

ayy kanka olacagız yakında:))aa strawberryde yazmış bura diyorm.mantıklı gelmedii mi sanada cnm ya?o buzlu terapiye dünyanın parasını harcıyacagımıza uzman birini bulup yaptırsak mıı kii?korkuyorum cok kafaya taktıgım için ya daha kötüü olursa diyorum?

swordfısh eminimki cevaplamaktan sıkılıyorsun.ben şimdi bunu yaptırmayı cok istiyorum nerden başlamalıyım bu işe?ilk önce bu asidi americadan getirtip sonra dermotolog mu bulmam lazım.bana yardımcı olursan hemen başlamak isityorum bu işleme

kızlar çatlak olan bölge eğer yumuşak ve deformeli olursa bu asit o alanı paramparça ediyormuş haberiniz olsun... vücudunuzun o alanı sert sıkı olmalıymış.. kaş yapayım derken göz çıkarmayalım..

ayy kanka olacagız yakında:))aa strawberryde yazmış bura diyorm.mantıklı gelmedii mi sanada cnm ya?o buzlu terapiye dünyanın parasını harcıyacagımıza uzman birini bulup yaptırsak mıı kii?korkuyorum cok kafaya taktıgım için ya daha kötüü olursa diyorum?

cnm valla öle oldukaydirigubbakcemile3 evet mantıklı zaten buzlu terapiye benzer bi sistem gibi.. ama işte işinin ehli birini bulmak gerek ama nerden bulucaz ve benim çatlaklar bi kaç kez işlem gördü.. offff napıcamı şaşırdım inanın :çok üzgünüm:

bende kabus gibi artık ya ne giycemii şaırdım.şort giymeye bayılan bir insandım ama artık giyince arkamı millete dönmek istemiyorum sankii bacagımın arkasınadakii yırtıklara bakacaklar diye!:KK43:(( bilmiyorum ben en yakın zamanda dermotologa gidip soracagım yoksada seni bekleyeceğiz 26 eylüldeydi demi?

Araştırmak gerek :)

Yalnız tabii şu var, bazı kişilerin cilt tipne uygun olmuyor bu tarz tedavi yöntemleri bu yüzden en sağlıklısını bir uzman söyleyecektir canım.

swordfısh eminimki cevaplamaktan sıkılıyorsun.ben şimdi bunu yaptırmayı cok istiyorum nerden başlamalıyım bu işe?ilk önce bu asidi americadan getirtip sonra dermotolog mu bulmam lazım.bana yardımcı olursan hemen başlamak isityorum bu işleme
Canım, ilk önce bir dermatolog veya güzellik uzmanı ile görüşmen gerek, onlar sana kaç derece tca kullanılabileceğini ve kaç seans işlem göreceğini söyleyecekler, buna göre alacaksın.

kızlar çatlak olan bölge eğer yumuşak ve deformeli olursa bu asit o alanı paramparça ediyormuş haberiniz olsun... vücudunuzun o alanı sert sıkı olmalıymış.. kaş yapayım derken göz çıkarmayalım..
Canım, annemin karın bölgesine yaptık, 2 çocuktan dolayı sarkmış bir göbeği ve derin çatlakları vardı, hiç sorun çıkmadı? Sen bunu nereden öğrendin, yazarsan bizde bilgileniriz.Aslında bu bölgeler için önce gerdirme ameliyatı sonra işlem yapmak lazım ama, parası olana tabii :)

cnm valla öle oldukaydirigubbakcemile3 evet mantıklı zaten buzlu terapiye benzer bi sistem gibi.. ama işte işinin ehli birini bulmak gerek ama nerden bulucaz ve benim çatlaklar bi kaç kez işlem gördü.. offff napıcamı şaşırdım inanın :çok üzgünüm:
Aynen öyle işi bilen biri lazım, okuldan yeni mezun birinin eline bu asidi vermek cinayet olur .Sen hangi tedavileri gördün canım?

bende kabus gibi artık ya ne giycemii şaırdım.şort giymeye bayılan bir insandım ama artık giyince arkamı millete dönmek istemiyorum sankii bacagımın arkasınadakii yırtıklara bakacaklar diye!:KK43:(( bilmiyorum ben en yakın zamanda dermotologa gidip soracagım yoksada seni bekleyeceğiz 26 eylüldeydi demi?

Benimde, bacakların iç kısmı ve arkasında olduğu için utanıyordum, diğer yerler ancak bikini ile görünüyordu ve uzun bir süre şu etekli bikinilerden giymek zorunda kalmıştım :KK43:((

Benimde, bacakların iç kısmı ve arkasında olduğu için utanıyordum, diğer yerler ancak bikini ile görünüyordu ve uzun bir süre şu etekli bikinilerden giymek zorunda kalmıştım :KK43:(([/QUOTE]

ama şimdi tek kelimeyle bir çizik bile yok demi?alalhım inanması okdar zor ki bu bacakların pürüssüz halini:KK43:

Benimde, bacakların iç kısmı ve arkasında olduğu için utanıyordum, diğer yerler ancak bikini ile görünüyordu ve uzun bir süre şu etekli bikinilerden giymek zorunda kalmıştım :KK43:((

ama şimdi tek kelimeyle bir çizik bile yok demi?alalhım inanması okdar zor ki bu bacakların pürüssüz halini:KK43:[/QUOTE]

Yok canm, kurtuldum ama yeniden oluşmaması içinde çok iyi bakıyorum cildime, çünkü cilt bir kere çatladıysa devamlı çatlar, o zaman hızlı uzadığım için çatlamıştı, yarın öbür gün hamilelikten sonrası için risk var.O yüzden dikkat etmek gerek

Canım, annemin karın bölgesine yaptık, 2 çocuktan dolayı sarkmış bir göbeği ve derin çatlakları vardı, hiç sorun çıkmadı? Sen bunu nereden öğrendin, yazarsan bizde bilgileniriz.Aslında bu bölgeler için önce gerdirme ameliyatı sonra işlem yapmak lazım ama, parası olana tabii :)

canım ben medical estetik uzmanı Dr. Mustafa Karataş'a sordum..
nişantaşın'da güzellik merkezi var o söyledi deformeli bölgeyi parçalar diye.. ben onun yalancısıyımzemuszemus ama annene bişi olmamış ALLAHtan..

X