Çatlaklar Çatlaklar için öneri...ÖNEMLİ!!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Canım, annemin karın bölgesine yaptık, 2 çocuktan dolayı sarkmış bir göbeği ve derin çatlakları vardı, hiç sorun çıkmadı? Sen bunu nereden öğrendin, yazarsan bizde bilgileniriz.Aslında bu bölgeler için önce gerdirme ameliyatı sonra işlem yapmak lazım ama, parası olana tabii :)

canım ben medical estetik uzmanı Dr. Mustafa Karataş'a sordum..
nişantaşın'da güzellik merkezi var o söyledi deformeli bölgeyi parçalar diye.. ben onun yalancısıyımzemuszemus ama annene bişi olmamış ALLAHtan..

Anladım canım, peki sen bunu sorduğunda estetik ameliyat ile gerilmesi gerektiğini söyledi mi? Şunu merak ediyorum gerçekten zararlı mıdır yoksa yukarıda yazdığım gibi doktorda benim kafadan mı çünkü Amerika'da TCA bacaklardaki popodaki ve kalçalardaki ilerlemiş selülit içinde kullanılıyor.(popoma yaptığımı düşünemiyorum, kabus gibi)Herneyse bu işlemi yaptıracak olanlar kendi doktorlarına bu konuyuda danışsınlar bende Doktor bey'e danışayım nedeni neymiş...

günaydın kızlar.. swordfish ben karboksiterapi ve fraksiyonel lazer tedavisi gördüm ama sonuç ne dersen koca bir sıfır.. fraksiyonel lazer yapan doktor 4 seansta çatlakların tamamen geçicek demişti :kızgın: güler misin ağlar mısın misali :bbo:

bende kabus gibi artık ya ne giycemii şaırdım.şort giymeye bayılan bir insandım ama artık giyince arkamı millete dönmek istemiyorum sankii bacagımın arkasınadakii yırtıklara bakacaklar diye!:KK43:(( bilmiyorum ben en yakın zamanda dermotologa gidip soracagım yoksada seni bekleyeceğiz 26 eylüldeydi demi?

evet tatlım 26 eylülde gidicem :eek:

Anladım canım, peki sen bunu sorduğunda estetik ameliyat ile gerilmesi gerektiğini söyledi mi? Şunu merak ediyorum gerçekten zararlı mıdır yoksa yukarıda yazdığım gibi doktorda benim kafadan mı çünkü Amerika'da TCA bacaklardaki popodaki ve kalçalardaki ilerlemiş selülit içinde kullanılıyor.(popoma yaptığımı düşünemiyorum, kabus gibi)Herneyse bu işlemi yaptıracak olanlar kendi doktorlarına bu konuyuda danışsınlar bende Doktor bey'e danışayım nedeni neymiş...

canım merhaba , senin çatlakların yüzeysel miydi yoksa derin miydi sen %kaçlık kullandın bunu bende hemşireyim kafama yattı araştırıcam bu konuyu .. benimde ergenlikten kalma çatlaklarım var vücudumun çeşitli yerlerinde muzdaribim yani anlayacağın..:bbo:
ebay da çeşitli tca lar var bitanesine baktım tanıtımında hamile kadın resmi ve çatlaklarını göstermiş bizim kullanabileceğimiz sanırım o olmalı ..-tatlicadiarzu-
ya bide paypalla alışveriş nasıl oluyor biri beni bilgilndirirse çok sevinirim..

canım merhaba , senin çatlakların yüzeysel miydi yoksa derin miydi sen %kaçlık kullandın bunu bende hemşireyim kafama yattı araştırıcam bu konuyu .. benimde ergenlikten kalma çatlaklarım var vücudumun çeşitli yerlerinde muzdaribim yani anlayacağın..:bbo:
ebay da çeşitli tca lar var bitanesine baktım tanıtımında hamile kadın resmi ve çatlaklarını göstermiş bizim kullanabileceğimiz sanırım o olmalı ..-tatlicadiarzu-
ya bide paypalla alışveriş nasıl oluyor biri beni bilgilndirirse çok sevinirim..

Canım, zaten ilk mesajda belirtmiştim çatlaklarım derindi ben %70 kullandım, madem hemşiresin çalıştığın hastanedeki Cildiye doktoru ile bu konuyu görüş, sana uygun olup olmayacağını ve kaç derece kullanman gerektiğini öğren canım, benim ki bir kıstas değil çünkü çok derin çatlaklarım var diyen bir kaç arkadaşımda çatlakların yüzeysel olduğuna, az çatlağım var diyenlerinde aslında çok derin çatlaklara sahip olduğuna şahit oldum bu yüzden derecesini sana doktor söyleyecek.Ona göre paypal olayını sana anlatırım :)

Canım, zaten ilk mesajda belirtmiştim çatlaklarım derindi ben %70 kullandım, madem hemşiresin çalıştığın hastanedeki Cildiye doktoru ile bu konuyu görüş, sana uygun olup olmayacağını ve kaç derece kullanman gerektiğini öğren canım, benim ki bir kıstas değil çünkü çok derin çatlaklarım var diyen bir kaç arkadaşımda çatlakların yüzeysel olduğuna, az çatlağım var diyenlerinde aslında çok derin çatlaklara sahip olduğuna şahit oldum bu yüzden derecesini sana doktor söyleyecek.Ona göre paypal olayını sana anlatırım :)

tmm hayatım teşekkürler..opuyorumnanaktan

merhabalar
swordfish ben şuan urfadayım 5.5 ay önce doğum yaptım ve karnım berbat durumda ayrıca bacaklarımda ve kollarımda da çatlaklar var.beyaz tenliyim. burdaki güzellik uzmanlarının o kadar da uzman olmadığını düşünüyorum. sen %70 lik kullanmışsın acaba ben %20 lik yada 30 luk alsam evde denesem ne gibi zararı dokunabilir? çünkü daha 4 yıl burdayız ve ben eğer çözümü varsa bu çatlaklardan biran önce kurtulmak istiyorum. bi de netten yüzüne %20 lik kullanan memnun olanları okudum sonuçta yüz derisi göbekten daha hassastır dimi

merhabalar
swordfish ben şuan urfadayım 5.5 ay önce doğum yaptım ve karnım berbat durumda ayrıca bacaklarımda ve kollarımda da çatlaklar var.beyaz tenliyim. burdaki güzellik uzmanlarının o kadar da uzman olmadığını düşünüyorum. sen %70 lik kullanmışsın acaba ben %20 lik yada 30 luk alsam evde denesem ne gibi zararı dokunabilir? çünkü daha 4 yıl burdayız ve ben eğer çözümü varsa bu çatlaklardan biran önce kurtulmak istiyorum. bi de netten yüzüne %20 lik kullanan memnun olanları okudum sonuçta yüz derisi göbekten daha hassastır dimi

Canım %20 oranı yüzleri için kullanıp evde işlem yapan arkadaşlar var bu doğru fakat ne yazıkki bununda ilk seansı bir uzmana yaptırılmalı ve nasıl yapılacağı öğrenilmeli ki zaten evde uygulama yapan arkadaşlarda bu şekilde yaptılar.Aynı zamanda sık sık yazıyorum, bazı cilt tipleri bu işlem için uygun değildir ve buna sen kendi başına karar veremezsin canım.Alıp kendi evinde yapman riskli olur :KK43:

Swordfish bende bu uygulamayi evde yapmak istiyorum dusuk oranda. Karin ve bacak bolgemde catlaksiz yer yok. Ben sadece cok ufak bir alanla deneyecegim.. Catlaklarim derin ve cok, dogum hediyesi benimde. Ilk basta %30 oraninda kendim yapabilirim diye dusundum. Tabi defalarca yazmissin ilkini uzmana yaptirin diye ama yurtdisindayim ve fiyatlar o kadar ucuk ve sacma ki. Gerci bronzum ve rengimin acilmasi da gerek once.
Burada kendi kendine uygulamis insanlarin yazilarini okudum nette. Birde ebayden alacagim sadece 15 milyon gibi bir paraya denk geliyor. Cok kararsiz kaldim acikcasi.
Bir de canim rica etsem uygulama da tam olarak ne kullanmak gerekiyor. yani bepanthen uygulama sonrasi iyilesmek icin. Bir de oncesinde ve islemi sonlandirmak icin birseyler gerekiyor mu?

Swordfish bende bu uygulamayi evde yapmak istiyorum dusuk oranda. Karin ve bacak bolgemde catlaksiz yer yok. Ben sadece cok ufak bir alanla deneyecegim.. Catlaklarim derin ve cok, dogum hediyesi benimde. Ilk basta %30 oraninda kendim yapabilirim diye dusundum. Tabi defalarca yazmissin ilkini uzmana yaptirin diye ama yurtdisindayim ve fiyatlar o kadar ucuk ve sacma ki. Gerci bronzum ve rengimin acilmasi da gerek once.
Burada kendi kendine uygulamis insanlarin yazilarini okudum nette. Birde ebayden alacagim sadece 15 milyon gibi bir paraya denk geliyor. Cok kararsiz kaldim acikcasi.
Bir de canim rica etsem uygulama da tam olarak ne kullanmak gerekiyor. yani bepanthen uygulama sonrasi iyilesmek icin. Bir de oncesinde ve islemi sonlandirmak icin birseyler gerekiyor mu?

Eğer araştırdıysan yine yüzler için evde uygulama yapan arkadaşların ilk seansı bir uzmana yaptırdığını okumuşsundur,sana şu kadarını söyleyeyim eğer gizli şeker hastalığın varsa ve bilmiyorsan,cilt tipin bu işe uygun değilse,eğer alerjin varsa işlem yaptığın yerdeki cilt bir daha asla iyileşmez...Denememeni tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Kızlar, ben bu konuyu böyle bir uygulamanın var olduğu ve sonuç alınabileceğini bilmeniz için açtım fakat bazı arkadaşlar nedense bütün uyarılarıma rağmen bu işi oldukça hafife alıyorlar, kimi burada konu başlığına yazıyor ama büyük çoğunluğuda özelden mesaj gönderip uygulamayı nasıl yapacaklarına dair tavsiye istiyor fakat ben burada size direktif verecek mercii değilim sizi görmeden tanımadan cildinize uygun olup olmadığı hakkında yorum yapamam dedeim fakat yanlış anlaşıldı herhalde , amacım buradan müşteri toplayıp mesleğe dönmek değil bu sebeple bana para teklif etmeyin, size bir uzmana gitmenizi ve tavsiye almanızı rica ediyorum...Bu başlıkta şu anda itibaren kendi kendine uygulama yapmayı düşünen arkadaşlarında mesajlarına cevap vermemeye karar verdim...Karşılıklı mesajlar sonucunda uyarımı dikkate alıp işin cddiyetini kavrayan arkadaşlar, lütfen siz alınmayın...

Son düzenleme:
Kızlar, ben bu konuyu böyle bir uygulamanın var olduğu ve sonuç alınabileceğini bilmeniz için açtım fakat bazı arkadaşlar nedense bütün uyarılarıma rağmen bu işi oldukça hafife alıyorlar, kimi burada konu başlığına yazıyor kimi özelden mesaj gönderip yardım istiyor fakat ben burada size direktif verecek mercii değilim sizi görmeden tanımadan cildinize uygun olup olmadığı hakkında yorum yapamam...Anlıyorum ki aranızda bu konuda hiç bir bilgi sahibi olmadan bu uygulamayı ben ne dersem diyeyim tek başına denemeye kalkacak cesarette arkadaşlar olacak ...Dediğim gibi bu uygulamaya ihtiyacı olan mantıklı, bilinçli arkadaşlar için bilgi niteliğinde bir konu başlığıydı fakat görüyorumki bu başlık bilinçsiz ve sağlığını hiçe sayan insanlar için büyük bir tehlike kaynağı ...

Uyarı için teşekkürler...

Merhaba, sizin önerebileceğiniz bu uygulamayı yapan bir güzellik merkezi var mı acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, sizin önerebileceğiniz bu uygulamayı yapan bir güzellik merkezi var mı acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

googleda arama yaparsınız kimyasal peeling yapan bir çok güzellik merkezi var

hatta ben bi yere mail attım ama cevap gelmedi:KK43:

hacettepe hastanesi ile görüşmeyi düşünüyorum

onlarda bu uygulamayı yapıyormuş,sayfalarında gördüm

ama çatlak için diildi..

Ben güzellik merkezi ismi vermeyi doğru bulmuyorum, netice itibarı ile tanımadığım bilmediğim br yere kefil omak gibi olur fakat Ankara Hacettepe Hastanesini tavsiye ederim, İstanbul'da da bu uygulamayı yapan hastane varsa araştırır burada bilgi veririm.

googleda arama yaparsınız kimyasal peeling yapan bir çok güzellik merkezi var

hatta ben bi yere mail attım ama cevap gelmedi:KK43:

hacettepe hastanesi ile görüşmeyi düşünüyorum

onlarda bu uygulamayı yapıyormuş,sayfalarında gördüm

ama çatlak için diildi..

Cevap için teşekkürler, Hacettepe bu uygulamayıda yapıyor,yaptıran arkadaşlarım oldu :)

Ben gitti giidyorda bunu buldum bu mudur arkadasım tarif etiğin ürün.Birde sunu merak ettim bunu nasıl kulandığını biraz detaylı tarif eder misin sevgiler

Eklentiler

• $peelıng.jpg
    $peelıng.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 107
Ben güzellik merkezi ismi vermeyi doğru bulmuyorum, netice itibarı ile tanımadığım bilmediğim br yere kefil omak gibi olur fakat Ankara Hacettepe Hastanesini tavsiye ederim, İstanbul'da da bu uygulamayı yapan hastane varsa araştırır burada bilgi veririm.

Cevap için teşekkürler, Hacettepe bu uygulamayıda yapıyor,yaptıran arkadaşlarım oldu :)

ciddimisin ben şimdi dermotolojiyi aradım,bu mesajı okumadan önce
ama malesef yine randevu alamadım:KK43:
gelecek haftaya muhakkak arayıp randevumu alacam
çok teşekkür ederim:KK66:

X