-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Simdi baska bir konuya atif olacak ama bu baslikta bahsi gectigi icin diyorum..ben de bir donem acnelyse kullandim.fayda da gordum.(ama nihayi ve kisa sureli bir cozum olmayinca tembellikten vs biraktim.)kremi surdukten sonra yikama falan yok ama bu uygulamada cildinizi takip edecek olan sizsiniz.ki kremin amaci zaten cildinizi soyarak cildinzin tazelenmesini saglamak.mantik tca ile ayni.tabi etki derecesi farkli..
Su krem bu krem ya da su bitki vs gibi paylasimlar surekli yapilmakta fakat arkadaslar konulari bastan sona okumak yerine konuya orta bir yerden atlayip paylasimlardaki alti cizili noktalari es geciyorlar.sonra da ise yaramadi,zarar verdi diye konuyu baslatanlari ya da fayda gordugunu soyleyenleri sucluyorlar.
ya canım millet burda baslıgı gorup zıplıyorlar sonra puha arkadasın dedi gibi konuya ortadan baslayıp yapıyolar sonuc rezillik !
birde burda duymak yetmeski bişey yapacaksan araştır iyice bilgilen kardesim elinin altında internet var !
olmadı git dr a sor olmadı ilişkin başka yerlerde araştır ...
sonra sen bunu niye soyledin işte sacma yapmayın bilmem ne !
yapmak istemiyorsan bana gore degil de cekil başka konuya niye burda sayfalarca eleştiri yaparlar anlamam !
biri faydasını görmüş ama bu en son aşama bitiş noktası onu paylaşmış ...
daha onceki araştırmalarını yazmaya kalksa sayfa yetmez sanırım ...
araştır uyarsa yap uymazsa yapma ne vıdı vıdı yaparlar ki CADIARZU
Tabiiki canım hatta gerekiyorsa bu uygulamayı yapan bir uzmandan izin alıp herhangi birine uygulama yaparken orada dur izle...Ben burnuma estetik ameliyatı yaptırmadan evvel bile doktorumun ameliyatını izledim mesela, böyle şeyler ayıp değil ki...Hepimizin canı tatlı sonuçta...
evet vala bende 1 seneyi aştı dr arıyorum bi tane buldum karar verdim oda sonradan sinirlerimi bozdu yaptırmıcam şimdi tekrar araştırıyom ...
yani sonucta bu vucut benim sende guzel duran bende durmaz bende duranda sende ...
biçok kişi var ameliyat olmus ameliyatlarını begeniyoruz ama genede hala hala dr arıyoruz yoksaa aa bu iyi olmus der zıplardık olmuyo işte en ufak bi kafaya yatmayan yer varsa onu iptal etmek zorunda kalıyoz ... cok zahmetli bu işler cokk guzelleşmek ne zor bişi yhaf :roflol:
konuya dön lutfen aaaa ne ayıp konunun sahabesine bah hele :roflol: :roflol:
SwordFish cevapların için çok teşekkürler ;
ben ebay a baktım ama o kadar ingilizcem yok siparıi veremedim nasıl verebilirim beni bu konuda yönlendirebilirmisin rica etsem şimdiden teşekkürler.
gerekli temizleme yapildi, kavga dööş etmen güzel güzel yazışın tamam mı kızlarım hihoyyyt
bende kendim yapmak istiyorum ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum yani evde yapmak derken ilk denemede bi uzmana yaptırıp daha sonra evde devam etmekten bahsediyorum yoksa cesaret edemem inş çözüm olur ya bu yöntem
yaa swordfish
kendim yapmayı çok istiyoruuumbuna çok ihtiyacım var, biran önce kurtulmak istiyorum.. dikkat etmem gerekenlere uyarsam yapabilirmiyim ki? sende kendin yapmııssın yaa canım offf yaaa..