- 3 Ekim 2008
- 1.259
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Ben ne dediğimin farkındayım ama sanıyorum sen alıntı yaptığın mesajda ve bir çok yerde yazdığım evde kendiniz kullanmayın bir dermatologa yada güzellik merkezinde yaptırın dediğimi görmedin :) Mesela senin gibi deneyimi olmayan bir insanın evde bunu kullanması demek aynen dediğin gibi ize neden olur ...Ayrıca ağır vakalarda %70-%80 yüz içinde kullanılıyor...Lütfen önce araştırma yapıp ve hangi oran ne için kullanılıyor öğren canım...
Sizin de dikkatinizi çektimi bilemiyorum ama alıntıladığım mesajınız da özellikle belirtmek istediğim bölümü renkli olarak belirtmiş bulunmaktayım.
%15 veya 20 üstü TCA' nın evde kullanılmaması hususunda sizin şahsınıza yönelik hiç bir özne içermemektedir. Sizin öyle kastettiğinizi belirten bir bildirge de yoktur bizzat.
Size hitap edecek olsaydım insanları sonunda çok pişman olabilecekleri bir uygulama için deli cesareti veriyorsunuz derdim.
Hmm birde şu deneyim meselesi de ayrıca çok komik kimse anasının karnından dermatolog olarak çıkmadı.
Millet yeri geliyor zararsız olarak gördüğü bir kremden bile cildinde leke kalabiliyorken zararsız olabilecek bir oranı kullanıpta onun 5 katını denemek deli cesaretidir bana göre kusura kalma.
Sanırım sizinle aynı dilden konuşamıyoruz takmışsınız deneyimsizsiniz falan fıstık sonuçta ayrı bireyler olarak düşüncelerimizde aynı deliğe işemek zorunda da değiliz.
Neden bu kadar zorunuza gitti onu da anlamadım ya hoş.
Her mesajınızda deneyimsiz diye diye bir hal oldunuz ayrıca belirteyim ki bizzat yaptırmak istediğim için TCA konusunu bayağı bir araştırdım bizzat dermatologla da görüştüm yüzüm için kullanılacağı için de kışı bekliyorum. Neyin ne zaman ne kadar kullanılacağını da bizzat biliyorum salak muamelesi yapmayı kesin.
Size topiğinizde hayırlı aydınlatmalar diliyorum. Genişşşş geniş takılabilirsiniz artık.
selam kızlar..
bende baktım tavsiye ettiğiniz sitede bulamadım. başka bir sitede ise en fazla %50 buldum. o işe yararmı dersin. yaramazsa nerden temin edebiliriz. herşey bir dert herşeyy off offbirde fiyatı ne kadardı açıkçası ben %50 yi görüne korktum 200 ytl civarındaydı bir kutusu. Kesin çözüm oluyorsa herşeye değer ama bu %70-80 i nerden bulucaz biz ya
şimdi aklıma geldi free shopta varmıdır bu ürün???
bu arada kızlar sakin olun ya,
swordfish kendi deneyimini paylaşmış üstelik çokta güzel açıklamış olabilecekleri uyarılarını yapmış. Söylüyor işte daha önce peeling kullanmayan mutlaka güzellik uzmaknında yaptırsın diye. Neden güzel şeyler yapmaya çalışan insanları baltalıyoruz anlamıyorum. uyarılarımızı kırıcı olmadan yapsak daha iyi olmazmı..
teşekkürler canım. benim çatlaklarda öle küçümsenecek ölçüde değil. tavsiyeni dikkate alıp bir güzellik uzmanına sormalıyım haklısın. Bi satıcıya mesaj atim bakim umuttan kim ölmüş. yoksa amerikaya kadar giderim çözüm olacaksa
ay ne güldüm anlatamam. forumda çarpık bacaklımısınız yazmışlar. bunun belirtileri varmış. bacakları birleştirince arada 1 incden az boşluk kalıyorsa çarpık olmuyormuş. hemen denedim tabi. arada hiçççç boşlukkk yok .sevinsemmi üzülsemmi bilemedim kilodan dolay boşluk kalmıyor :roflol: hoş bir seneden beri 95 ten 76 ya düştüm. Sayendede bu çatlaklardan kurtulursam çok duacın olucam canım. Bende bir satıcıya mesaj attım bu arada. sende gelişmeleri yazarsan çok sevinirim. yardımların ve değerli bilgilerin için teşekkürler opuyorumnanaktan
15 gün sonra tatildeyim bir haftada etki ediyorsa anammmm hihoyyyt