- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
deme be hayallerim suya düştü yıktın beni bacımsırnaşık şey doğru şimdi okudum canım sonbahar mevsimi güneşsiz olacak.iyi bakalım bu yaz da böyle geçsin paylaşım için çok sağol valla
ay gercektenmi bunu mutlaka bulmaliyim benimde var catlaklarim ama akne cukur izlerinide geciriyormusya annemin anlinda iki tane cok derin cukurluk var hep care arardik ozaman onlarida gecirir degilmihihoyyyt cok tesekkurler SwordFsh
ben şimdi başka siteden buldum en yükseği%50 oranında.yanında kremler de vardı sen onları da kullandın mı?
haklısın yaz bitsin bakalım giderim.nasıl olsa acele kalmadı:enbuyukkk:
swordfish canım bence çok ayıp arkadaşın yaptığı. hiç takılma. olumsuz rep vericektm olumlu verdim yanlışlıkla. ayıp buluyorum bu tür şeyleri. çok teşekkür ederiz bu güzel bilgileri bizle paylaştığın için.
Konu sahibesi olarak söyleneni işinize geldiği gibi öyle güzel çarpıttınız ki gerçekten sizi kutluyorum.
Mesajımda %70-80 oranında peeling yapılarak çatlakların iyileşmeyeceğine dair bir iddiam olmadığı halde sanki ortada var olan bir tedaviyi red ediyormuşum gibi tepki koyuyorsunuz.
Sonuçta sizin uyguladığınız %70-80 peeling oranı derin peeling sınıfına girmekle birlikte herkesin cilt etkileşiminin farklı olduğunu varsayarsak deneyimli kişilerin bile bunu kendi başlarına denemesi hüsranla sonuçlanabilecek bir oran kaldı ki hekim tarafından uygulanması durumunda bile leke kalabilme ihtimali vardır.
DıPNOT: Yalnız dikkat etmeniz gereken eğer bu konularda tecrübeli değilseniz sakın sakın sakın evde bu oranda bir ürünü denemeyin, ürünü alın ve bir dermatolog yada güzellik merkezine yaptırın...Çatlakların derinliğine bağlı olarak bir kaç seansta geçecektir...
Bunun manası deneyimsiz olanlar kesinlikle ve kesinlikle denemesin ama tecrübeliyseniz kişinin kendi yapamayacağı bir şey değil gibilerinden.
Burada 1. uygulamamı yaptım 1 ay sonra 2. uygulamayı yaptım bebek gibi oldum derken de referans olduğunuzun farkında değilsiniz ne yazık ki.
Derin peeling uygulamasını bacakta uygulayıp resmini paylaşanı bulamadım ama yüzde yarattığı sonucun resmini ekleyeyim. Sonuçta uygulanan yer yüz kadar hassas olmadığı için soyulma sonucu resimdeki gibi kıpkırmızı değilde daha pembemsi ve tabi ki bu resimden daha iyi olacaktır ama sonuçta riskli bir işlem.
Bu da orta derinlikte %35 TCA işlemi resmi.sonrası kabuklanma soyulmasını siz hayal edersiniz artık.
Peki ya bu masum %70-80 oranındaki peeling neler oluşturabilir.
Peeling sonrası kabuklarla oynamak ve yanlışlıkla zedeleyip soyulmasına neden olmak izlere neden olabilir.
Derin peling sonrasında yoğun nemlendirici kullanılmasından dolayı derideki yağ bezinin boşaltım kanalı ağzına yerleşip sertleşen bir yağ kitlesi oluşumuna sebeb olabilir. Rengi de siyahtır.
Esmer tenli kişilerde düzensiz renk bozukluğu oluşabilir.
ınfeksiyon gelişebilmektedir. Antibiyotik kullanımı gerektirebilir. vs. vs..
Tabiî ki bunlar herkeste olur diye bir kaide yok ama böyle tehlikelerde mevcut.
Sonuç olarak aa ne kadar güzel bir şey yapmışsınız demediğim her ne olursa olsun deneyimli olan birinin bile bu orandaki bir asidi kendi başına kullanmasının sakıncalı olabileceğini düşündüğüm için ayıp ettim yani.
Kusura bakmayın ya gerçekten çok ayıp etmişim.
NOT : Mümkünse gereksiz bir mevzu yüzünden ceza almak istemiyorum bir sorununuz olursa özelime beklerim.
Açık söylemek gerekirse şu an hayretler içerisindeyim mylo. Nasıl olurda bir insan sırf haklı çıkma çabası uğruna başka bir insanı böylesine itham altında bırakabilir??? Koyduğunuz o resimler peeling tedavisi gören bir hastanın sadece 7 gündeki resimleri. Neden peeling öncesi ve sonrası resimlerini eklemediniz???
Ah tabi unutmuşum işin içine hırs girince bu normal karşılanabiliyor. Bende aynı hastanın peeling öncesi ve sonrası resimlerini ekliyim de sırf yardımcı olmaya çalıştığı için boş boşuna bir arkadşaımızı bu şekilde itham altında bırakmayalım..
Gerçekten ayıp ettiniz. Uyarmanız kadar doğal bir şey yok ama zaten arkadaşımız da uyarmıştı üstelik üstüne basa basa Sakın Sakın Sakın! diye.. bu türkçede olumsuzluk belirten bir cümle bence. Türkçesi olan her insan bunu zaten anlar. Bu olay ortak iyi niyet duygularıyla başlamışken nasıl böyle bir polemiğe dönüştü anlayabilmiş değilim. Ama olgun insanlar olarak özrün bu durumlar için kullanıldığını hatırlatmak istiyorum. hepinize bol güneşli polemiksiz günler..
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz pes artık...:1shok:
şokun etkisiyle yazmayı unutmuşum resimlerin altındada okuyabileceğiniz gibi bu resimler tca peeling yaptıran bir hastaya değil çok daha derin bir yöntem olan DERMABRAZYON peeling yaptıran bir hastaya ait. ve bu peeling türünü zaten güzellik uzmanları değil plastik cerrahlar yapıyor ve hastalar gözetim altında tutuluyor. Şimdi göndereceğim resimler ise tca peeling ile tedavi gören hasta örneklerine ait. Sonuçlar inanılmaz..
birde yüzü yanmış bir kızın %100 tca peeling kullanarak yaptığı tedavinin aşamalarını gösteren bir resim buldum. gerçekten muhteşem. sanırım çatlaklara gerçekten çözüm bulduk :teytey: birde bu tca ya nerden ulaşabileceğimizi öğrensek harika olacak opuyorumnanaktan
Sona erdiğinin en büyük kanıtı benim zaten :)haklısın sanırım çatlak sorunu sona eriyor birde dediğin gibi bulsak ve doğru bir şeklide uygularsak süperr kızlar kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?