Açık söylemek gerekirse şu an hayretler içerisindeyim mylo. Nasıl olurda bir insan sırf haklı çıkma çabası uğruna başka bir insanı böylesine itham altında bırakabilir??? Koyduğunuz o resimler peeling tedavisi gören bir hastanın sadece 7 gündeki resimleri. Neden peeling öncesi ve sonrası resimlerini eklemediniz???
Ah tabi unutmuşum işin içine hırs girince bu normal karşılanabiliyor. Bende aynı hastanın peeling öncesi ve sonrası resimlerini ekliyim de sırf yardımcı olmaya çalıştığı için boş boşuna bir arkadşaımızı bu şekilde itham altında bırakmayalım..
Bu tedavi zaten uzun yıllardır uygulandığı için ben bunu bir itham olarak kabul etmiyorum, ve evet diyorum ki bu konuda donanıma sahip bir insanın bu uygulamayı kendisinin yapmasının bir sakıncası yoktur çünkü uygulamayı yapabilecek donanıma sahip insan zaten olası komplikasyonları hesap eder ve gerekli durumlarda tedavisini yapar.Şimdi arkadaş deneyimin ne manaya geldiğini anlayamadı umarım donanım ne demektir bunu anlar :)
Gerçekten ayıp ettiniz. Uyarmanız kadar doğal bir şey yok ama zaten arkadaşımız da uyarmıştı üstelik üstüne basa basa Sakın Sakın Sakın! diye.. bu türkçede olumsuzluk belirten bir cümle bence. Türkçesi olan her insan bunu zaten anlar. Bu olay ortak iyi niyet duygularıyla başlamışken nasıl böyle bir polemiğe dönüştü anlayabilmiş değilim. Ama olgun insanlar olarak özrün bu durumlar için kullanıldığını hatırlatmak istiyorum. hepinize bol güneşli polemiksiz günler..
Anlamak istemeyen bir insana ne desek boş...
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz pes artık...:1shok:
Bizim ne söylediğimz çok açık ama senin ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadım, estetik operasyonların da çeşitli riskleri vardır ki bunu insanlar peşinen kabul ederek ameliyat olurlar, eğer ameliyatı bir uzman yapıyorsa risk en aza iner...Bu olayda aynı şekilde bilmediğin işe bulaşmayacaksın...Senin nasıl bir yetin var ki zaten tca uygulamasını kendin yapacaksın, komik!!!Utanmadan forumu okuyan insanları cahil yerine koyuyuyorsun, bir bilgili(!) sen varsın yani!!!
şokun etkisiyle yazmayı unutmuşum resimlerin altındada okuyabileceğiniz gibi bu resimler tca peeling yaptıran bir hastaya değil çok daha derin bir yöntem olan DERMABRAZYON peeling yaptıran bir hastaya ait. ve bu peeling türünü zaten güzellik uzmanları değil plastik cerrahlar yapıyor ve hastalar gözetim altında tutuluyor. Şimdi göndereceğim resimler ise tca peeling ile tedavi gören hasta örneklerine ait. Sonuçlar inanılmaz..
Görüyorsun değil mi, konu ile ilgili o kadar az bilgisi var ki, dermabrazyon ile tca yı birbirine karıştırıyor...
birde yüzü yanmış bir kızın %100 tca peeling kullanarak yaptığı tedavinin aşamalarını gösteren bir resim buldum. gerçekten muhteşem. sanırım çatlaklara gerçekten çözüm bulduk :teytey: birde bu tca ya nerden ulaşabileceğimizi öğrensek harika olacak opuyorumnanaktan
Bu tedavi aynı zamanda derin kesikler, yanıklar,selülitler,cilt kanseri tedavisi aşamasında kanserli hücrelerin tedavisinde ve yapılan dövmelerin silinmesi içinde kullanılıyor...
haklısın sanırım çatlak sorunu sona eriyor birde dediğin gibi bulsak ve doğru bir şeklide uygularsak süperr kızlar kaydirigubbakcemile5
Sona erdiğinin en büyük kanıtı benim zaten :)