- 25 Ocak 2008
- 912
- 53
- 318
- Konu Sahibi DevrimGzde
-
canim gercekten gecmismi onun catlaklari yani hic görünmüyolarmi artik ve arkadasinin catlaklari yeni mi olusmus yoksa eski miymis? ya geciyosa süper ya. bu karisimi ne kadar süre uygulamis?
canım o kilo alıp vermekten bel yanları ve karnına yapmış; 4 ay yapmış ama hergün değil, aklıma geldikçe yaptım diyo. ben baktım belinde falan çatlak hiç göremedim, önceden nasıldı bilmiyorum ama ne kadar vardıysa artık hepsi gitmişolumunekankayizsmile
ben gün aşırı yapmaya başladım, fark var çok silikleşti ve cildim pürüzsüzleşti çok, bir yandan besliyo da yani.
tam kesin sonuç alırsam yazarım canım ama şimdilik belirgin silikleşme var.
hamilelikten sonra da karnım çatlarsa oralara yapıcam inşallahkaydirigubbakcemile2
haberdar ederim, inşallah tamamen geçer de..
Çatlaklar yaklaşık 10 senedir orda olduğu için artık beyazlamıştı tabii yani tamamen ölü doku olmuştu.Türk lirası ile bana bir şişe 50 lira civarı maaliyeti oldu canım ama ben 2 seans kullandım sizin ihtiyacınıza göre artabilir...
Ben bu başlığı açtım canım...Burada arkadaşları bilgilendirmeye çalışıyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/292640-catlaklar-icin-onerionemli.html
canim kusura bakma ben cok sabirsizim ya varmi bi gelisme arkadasina bi sorsana ya gercekten kac yillikmis onun catlaklari? arkadasinkiler yok olduysa ki öyle diyosun bi mucize gibi ya umarim öyledir de kurtulurum su catlaklardan
yapan arkadasımın söylediğine göre bir kısmı ergenlikten kalma çatlaklar bir kısmı da kısa bir yıl önce diyet yapıp verdiği kilolardan sonra oluşan çatlaklarmış; sedef renkli, beyaz beyaz çizgiler gibiydi dedi.
ben baktım göremedim hiç çatlakopuyorumnanaktan
kendimde deniyorum ben, hamile olduğumdan karnıma değil tabi.
bacak arası; baya eski çatlaklar ne zaman olduklarını hatırlamıyorum bile.
şimdi silikleşip daraldı, çok dikkatli bakınca görebiliyorum ancak; fayda gördüm yanikaydirigubbakcemile5
devam ediyorum gün aşırı.
tamamen geçerse yazarım:Saruboceq:
Slm benımde çatlaklarla başım dertteydi ta ki bu güzel klubu bulana kadar netse yıne bu siteden bi arkadaşın verdiği tarifi uyguladım yanı yaklaşık 10 gün falan oldu çatlaklarımın giderek yok olduğunu görmek benı sevindirio formul:kakao yağı,jojoba yağı,kayısı yağı,fındık yağı,badem yağı,menekşe yağı,gliserin bunları karıştırıp hergün masaj yaptım ve sonuç harika olma yolunda deneyın bence
bol su için, badem yağı ve çilek yağı sürün egzersizlerinizi ihmal etmez, cildi de nemli tutarsanız olabilecek en aza indirgenmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?