- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi DevrimGzde
-
arkadaşlar mrb,
benimde belimde popomda ve sağ iç bacağımda çatlaklar var. bi ara kilo alıp vermiştim o zaman oluştular. şimdi bir estetisyenin tavsiyesi üzerine liearac jel kullanmaya başladım. çatlaklarıma ve hatta çatlamayan bölgelerime de sürüyorum. spor yapıyorum çünkü daha fazla oluşmasın diye. eczaneden alırken eczacı bayanda kendisinin hamilelikte kullandığını ve ççok memnun kaldığını söyledi. bakalım daha 4gün oldu başlayalı. her gün düzenli sürüyorum. bakalım 1ay sonra nasıl olacak. gelişmeleri yazarım.
birde bu liearacın ampülleri varmış. daha etkili diyorlar. onlarıda önümüzdeki hafta alıp denicem. iyi veya kötü sonuçları yazarım.
herkese iyi günler...
Çatlaklar yaklaşık 10 senedir orda olduğu için artık beyazlamıştı tabii yani tamamen ölü doku olmuştu.Türk lirası ile bana bir şişe 50 lira civarı maaliyeti oldu canım ama ben 2 seans kullandım sizin ihtiyacınıza göre artabilir...
Ben bu başlığı açtım canım...Burada arkadaşları bilgilendirmeye çalışıyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/292640-catlaklar-icin-onerionemli.html
mrb çatlakların ne kadar yayılmış durumdaydıı ve 1.seanstan kastın sadece bir defa sürmek mi?birde yanlış anlama olaya inanmamak yada eleştirmek değilde aklıma takılan bukadar çatlaklarından şikayetçi kadınlar varken nasıl bunu hala fark edememişler onu anlmadım.diğer bir sorum ise nivea my silhouette kullanmışsın işe yarıyormu gerçekten??tşkrler şimdiden
blue oceanın çatlak kremi var son derece etkili bir ürün doğum sonrası oluşan çatlakları bile ortadan kaldırıyor...delikafadulden
blue oceanın çatlak kremi var son derece etkili bir ürün doğum sonrası oluşan çatlakları bile ortadan kaldırıyor...delikafadulden
arkadaşlar bende kahve-limon yapıorum yaklaşık bi ay oldu ve renkleri soluklaşmaya başladı benim çatlaklakarım ergenlikten kalma yaklaşık 10 yılıdr benimlelerdi ve şimdi hem cildim pamuk gibi yumuşacık hemde renginde baya bi soluklaşma var tabiki 10 yıldır olan çatlakların bi anda geçmesi imkansız ama geçiceği kesin diebilirm yeni oluşan çatlaklarım yok oldu tavsiye ederim
kızlar çatlaklar için banyo yapıcağınız zamn sıcak sudan kaçının soğuk su ile duş alın ve kese yapın bu kan hücrelerini harekete geçirecek ve hücreler yenilenecek.kese yaparken mutlaka kayısı sabununu alın aktarlada bulunmakta 3 ytl.bu kolay bir şekilde soyulmasını sağlar.sonraki adım güzelce atkestanesi yağını bölgeniz kızarana kadar masaj yapmanız kolay gelsinnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?