- Konu Sahibi DevrimGzde
ne kadarmış selin hanım kremin fiyatı
o çocuğun telefon numarasını bana verebilirmisin bende konuşmak istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba dün contratubex i sordum da baya pahalıymış. soracağım şu; bu jeli nekardar kullandınız ve tamolarak geçtimi merak ettim ve de çatlaklarınız yatay mı dikeymiydi.cevabınıza sevineceğim.hoşçakalın..
peki canım nası kullanıyosun bu contratubexi?
ya ben madecassol ve acnelyse kullandım bir haftadan biraz daha fazla bi süre ve acaip etkili olduğunu gördüm.ama çok kaşındırıyolar,geçen gece göğsümdeki kaşıntıdan saat 4e kadre uyuyamadım.sonra daha sürmedim .ama bu gece tekrar sürcm,dyanırım napiyim:))
bunlar da çoooook etkili yani.
peki canım nası kullanıyosun bu contratubexi?
ya ben madecassol ve acnelyse kullandım bir haftadan biraz daha fazla bi süre ve acaip etkili olduğunu gördüm.ama çok kaşındırıyolar,geçen gece göğsümdeki kaşıntıdan saat 4e kadre uyuyamadım.sonra daha sürmedim .ama bu gece tekrar sürcm,dyanırım napiyim:))
bunlar da çoooook etkili yani.
sadece madecassol kullansak olur mu acaba ben acnelysedan korktum yazılanalrı okuyunca
arkadaşlar contratubex hakkında sorum varda nasıl kullanılacak birde ne kadar süre sonunda iyileşme görülüyor bilgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar contratubex hakkında sorum varda nasıl kullanılacak birde ne kadar süre sonunda iyileşme görülüyor bilgi verirseniz sevinirim
her sabah iri bir nohut tanesi kadar sürüyorum ben ama bende sorun karın bölgesinde gerekirse artırabilirsin miktarı günde bir kerede yeterli oluyor masajla sürmekte fayda var,haftada birkezde çatlak bölgesine kese uyguluyorum bu işlemden sonra çatlakların olduğu yerler acıyo kızarıyo ama inan bende çok ciddi düzelme oldu kesinlikle tavsiye ederim kızarıklık olduğu zamanda ben fito kremle beraber sürdüm jeli
ne kadarmış selin hanım kremin fiyatı
arkadaşlar vücut çatlakları için kayısı yağı ve susam yağını karıştırıp hergün masaj yaparak çatlak bölgelere uygulamanızı tavsiye ederim..doğum sonrası çatlaklarım için kullandım ben çok faydasını gördüm..kökten çözüm değil tabiki ama yok denecek kadar azaldı..