- 28 Şubat 2011
- 13.692
- 14.553
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.021
Gunaydin genclik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asıl benim kalbim temizay kalbim ne temiz,bende sna şimdi tatile gitcenmi diye sorcaktım
nereye gidiyorsunuz??
Açılın uleynnnn ben geldim deli kadir uleynnnn ahahah :)
Günaydın şekerler naasssssığızzzz muhabettni gözüne vurmuşsunz bende geldim kaçmayın azıcık iki lak lak edelim :) Bu arada kim başak burcu gııı bende başak burcuyum her burçla iyi anlaşırım :)
hoşgeldin mavis.naber,sen çalışıyormuydun?
delikız başak burcu
asıl benim kalbim temiz
eşimin memleketine gideceğiz inş.
salı günü 1 mayıs resmi tatil pazartesi de izin alıp birleştirip 3-4 gün izin yapmış olacağız inş.
ayy herifim yarın geliyor çok özledim yaaa
buranın tek bir delisi var ula agaya agalık mı yoksa
benim başak burcu ,nadide bir başak burcuyum
başaklarla iyi anlaşırım ben gel bakalım bi tadına bakalım
gunaydın bacular
hava serin bugün ufomu yaktım
Gunaydin genclik
günaydıngunaydın bacular
farketmez yaa ,hayırlı bir ömrümüz olsun da gerisi boş ,erken ya da geç önemli değilo zmaan sen benden çok yaşıyacaksın delikız,dogruya ben demeden sen söyledin..
hadi bakalım inş. iyi bir puan alırsın .Ben ev hanımıyım şekerim kpss ye çalışıyorum evde ama uzun süre ara verdim hamile kalınca mşide buantısı halsizlikten bi nane ye bakamadım şimdi arada sıarda göz gezdiiriyorum konulara :)
Bana bak deli gızzz alırım boyunun nölçüsünüüü ben trabzonluyum haaa ona göre sen deliysen bende daha deliyim uleynnn ahaha (Kızlr bugün ankarad hava süper benimde hormon değişikliğinden ağzım üstüme gitmiyo gülüp duruyorum kusuruma bakmayın ha )
Bak tadıma anammm bandıra bandıra ye beniii doymasssınn daddııımaaa :)
Dün çok güzeldi bugünde çok güzel ama kalın bişey al akşamları serin olay havalar bu havalarda nezle grip olan olama tikkkat edin Allah korusun ben kendime gözüm gibi bakıyorum yokse grip oldum mu fena oluyorum
günaydın çıtır
günaydın
ula amma da soğukmuş nerdesin sen
farketmez yaa ,hayırlı bir ömrümüz olsun da gerisi boş ,erken ya da geç önemli değil
hadi bakalım inş. iyi bir puan alırsın .
lise düzeymi üniversite mi
boyumun ölçüsünü almak her babayiğidin harcı değil ,hem ben de trabzonluyum naber ,çivi çiviyi söker
evet hava güzel ankarada ,sen neresindesin ankaranın bakayım
tabi canım deri ceket giyiyorum öle cıkmam ben servis kullanıyorum zaten
ama olsun,bebişin gelmesine az kalmıs allah bir avazda kurtarsın insallah
aman boşver a yı b yi yap yeter ..Bu gidişle bir nane alamıycam ya çalışsam adam gibi olacak da rahat battı bana Üniversiet düzeyi bebişim iktisat mezunuyum ama a grubundan bi nane yapabilcemi sanmıyorum hiiç çalşmadım
Ooooo vay hemşerim bizi ancak horon paklar ona göre bak ne güzel bulduk birbirmizi Ankarada mısın sende... Ben eryamandayım sen neresindensin.
aman boşver a yı b yi yap yeter ..
ben de işletme mezunuyum ..
çalışmadan olmaz ama ,zahmetsiz rahmet olmaz ..
evet hemen geç sıraya ,ha uşak ha ha ha
ben de ankaradayım ama eryamanda değilim
Ne olacak burada ben anlmadım
evet hayırlısı neyse o olsun inş.Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin bakalım sınavalra girmek hobi oldu bende bişey olacağından değil devlet buba para kazansın amaç :)
Hee anlayrıımm :) sen mi trabzonlusun eşin mi?
sohbet canım sohbet
günaydınn delüüü :):)günaydın gülolar
nirdesiniz yaaawww ,kaşınıyorum ,kaşıyacak yok mu
günaydın canımmgünaydın canlar
ne güzel bnmde ihtiyacm var nere gidiosun ??kafam pek sağlam değil ama
ayyy cumartesi yolculuk var salı günü döneceğim inş.
kısa da olsa bi tatil olacak bana
günaydın tatlımmmGunaydin genclik
ahh ahh bnm o tatılmde yok galıbasıı eşin nerdeydiki kızz ?asıl benim kalbim temiz
eşimin memleketine gideceğiz inş.
salı günü 1 mayıs resmi tatil pazartesi de izin alıp birleştirip 3-4 gün izin yapmış olacağız inş.
ayy herifim yarın geliyor çok özledim yaaa
buranın tek bir delisi var ula agaya agalık mı yoksa
benim başak burcu ,nadide bir başak burcuyum
başaklarla iyi anlaşırım ben gel bakalım bi tadına bakalım
nerde yasıosun kız sen ufo yakılrmı bu havada :)))gunaydın bacular