Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni neden rahatsız etsin sizin çatlağınız?Tedaviye başlıcam ve doğru bi karar verebilmem için yazdığım birşey sizi rahatsız ettiyse cevap vermeye bilirsiniz M e g g
Sizin çatlağınız var mı varsa durumu nedir acaba ?Maleseff,no panik no stres.
O da iyiymiş Maalesef çok kararlıyım yaptırıcamO 3000 Tl yi bana ver, yaptirma derim ben.
Kesinlik değil zaten istediğim görünümü iyileşsin %70 %80 iyi oranlar benceÇatlağın kesin tedavisi yok üzgünüm. Ne kadar iyi merkez olursa olsun.
Siz de çar mı bilmiyorum ama yukarıda adını hatırlayamadığım biri herkeste var demiş maalesef benim çevrende kimsede Yok sanki cüzzamlı gibi hissediyorum ve özgüven sorunu yarattı ben deKısa vadede ki bir tedavi için 3000 lira vermek bilemedim
Maalesef alternatifim YokKısa vadede ki bir tedavi için 3000 lira vermek bilemedim
ÇatlağımSiz de çar mı bilmiyorum ama yukarıda adını hatırlayamadığım biri herkeste var demiş maalesef benim çevrende kimsede Yok sanki cüzzamlı gibi hissediyorum ve özgüven sorunu yarattı ben de
Siz de çar mı bilmiyorum ama yukarıda adını hatırlayamadığım biri herkeste var demiş maalesef benim çevrende kimsede Yok sanki cüzzamlı gibi hissediyorum ve özgüven sorunu yarattı ben de