Ben de hissediyorum demek ki yaa
Ama neden sürekli tek taraf ağrıyo :44:
Yaaaağğğ höffff başlatma hee depresyonundan.
Noldu yine balcann
Benimde ağrılarım zamansız kanamalarım oluyodu ama doktora gitmedim geçti . Çok takmayın stres yapınca bile ağrıyo
Sende mi fırat hayranısın eneee :)
Benimde öle tek taraf hiç kana takma benim gibi ol bak
Bişey dicem pekmez sende kitaplarla baya haşır neşirsin ya az sonra sana özelden bi site yaziim bak belki hoşuna gidebilir orda takılıyorum arada kitap konusunda
Ayy evet yaz yaz yaz
Bencede takınca daha kötü oluyo
Tabi hayranıyım onun hayranı olmayan mı varÇok seviyorum ya karikatürlerini ezbere biliyorum sanırım
Allaam yareppim nohut kafa fıratım benim :)
Ama benimki yeni bi durum 2 5 aydır var sadece :44:
Ben bi ara çok taktım epey araştırdım . Eger kist falan varsa ağrı yapabilir sol daysa sola sağday sa sağa ama bazen sağday ken sol tarafta ağrı olabilirmiş. Ayrıca ben yumurtalıkta değil bariz rahmim de ağrı hissediyordum kanama olmadan 10dakika öncede belim de bi ağrı oluyodu 2kez falan oldu korktum ama doktora gidemedim alttan muayene eder diye . Düşünmemeye çalıştım çünkü düşündükçe ağrı arttı şimdi hiç bi şey yok :) enee çok açık anlattım :)
Okuduğum kitapları unutuyorum ben ya o yüzden orayı kullanıyorum çoğunu da unutmuşum bende bunaklık varda
Sen yinede çok takma kuzum . Benim en büyük korkum anne olamamak
Kolayı işdiniz mi diyo ya bayılıyorum evde fırat gibi konuşuyorum çok gülüyo bizimkiler
Bu arada pekmez gönderidm :)
Benimde öyle
Ve bu konuda büyük büyük sınavlar var önümde
Ben de unutuyorum yaa evet. Sanırım bende de var bunaklık
Nasıl yani kuzum
Tamam Mathi geldi teşekkür ettim pcden girdigim zaman bi kurcaliyim
Uye olursam soylerim
Ben bi telefon arasi veriyor gelcem