Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Tikkat sağlıkçıı sana bi soru soucam özelden bana bi cevap ver ya tırsmaya başladım:18:

Pekmezim özel mesaja daha var benim o yüzden buradan yaziim dedim o dediğin şey bende de oluyo ben doktora gittim bu yüzden elle muayene yaptı üstten falan sonra bi sorun yok dedi bunlar 20 yaşa kadar olur en erken dedi daha sonra olursa gelirsin demişti bana. yumurtlama zamanını hisseden bayanlar var misal ben gibi ben hissederim bazen ondan olabilir :KK61:

Iyi yaa pretty le falan mesajlasin siz benim başım kel mii :KK14:
Yanlış mesajı alıntı yapmışım ya neyse :KK1:
Tubik özelden cevabımı alıyım da çok merak ettiysen söylerim sana da özelden :KK1:
Burda söylenmez ayıp :kk77:

Yok kizz şimdilik öyle bi durum yinede manyak eserse kafaya gider :KK1:

Şimdi başvursa bile şubata almazlar heralde balım ama alt devre gider. Alt devre olursa da sıkıntı olabilir. :KK14:

Pekmezim özel mesaja daha var benim o yüzden buradan yaziim dedim o dediğin şey bende de oluyo ben doktora gittim bu yüzden elle muayene yaptı üstten falan sonra bi sorun yok dedi bunlar 20 yaşa kadar olur en erken dedi daha sonra olursa gelirsin demişti bana. yumurtlama zamanını hisseden bayanlar var misal ben gibi ben hissederim bazen ondan olabilir :KK61:

Benimde ağrılarım zamansız kanamalarım oluyodu ama doktora gitmedim geçti . Çok takmayın stres yapınca bile ağrıyo :KK14:

Yanlış mesajı alıntı yapmışım ya neyse :KK1:
Tubik özelden cevabımı alıyım da çok merak ettiysen söylerim sana da özelden :KK1:
Burda söylenmez ayıp :kk77:

Şimdi başvursa bile şubata almazlar heralde balım ama alt devre gider. Alt devre olursa da sıkıntı olabilir. :KK14:

Amaan ben anladım bile hiç çekinmem de :)
En erken ne zaman gidiyosa gitsin :)

Ben de hissediyorum demek ki yaa :KK61::kk77:
Ama neden sürekli tek taraf ağrıyo :44:

Depresyon modundaym kiz uyuyacam gidip
Yaaaağğğ höffff başlatma hee depresyonundan.
Noldu yine balcann

X