- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
kız ne ettin akşam akşam kıvırcık etli siyah zeytin kokusu geldi yavv...
Bizde olucaktı gel abla zeytine geeeel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ne ettin akşam akşam kıvırcık etli siyah zeytin kokusu geldi yavv...
Bende öyleydim hayatım ama eve alınan son zeytin zeytin diil sanki zeytinler harikası zeytinlerin baştacı bayıldım valla
yap bana mercimek köftesikeşke yakın olsak ben sana yapardım :)
bende birazdan çıkıp tatlı yapacağım
ya bide bende şöyle birşey var
birinin canı ne zaman bişi çekse
benimkide mercimek köftesi çekiyor :44:
mesela arkadaşım ay pasta olsada yesek der
ay mercimek köftesi istedi canım derim
başka birşey istediğim görülmemiştir
mercimek köftemi verin bana diğer herşey sizin olsun
sıcak suKarın ağrısına bi çözüm lütfen ya, ağrı kesici dışında
Karın ağrısına bi çözüm lütfen ya, ağrı kesici dışında
bende bu aralar nutellaya taktım ya
benim ilgimi çekti aslında ama şimdi epeydir var dersiniz diye diyemedim bişikızlar yeni resmimi fark etmedinizmi...birbirine aşık simit ve çay...saçını yaptırmış karıların kocaları fark etmez ya karılar çıldırır bende öyle oldum yavv..
kızlar yeni resmimi fark etmedinizmi...birbirine aşık simit ve çay...saçını yaptırmış karıların kocaları fark etmez ya karılar çıldırır bende öyle oldum yavv..
Eveeet birimizin olsaydi hepimiz paylasirdik
ay valla benimde yok
olsa yönlendirirdim seni
benim akrabam senin akraban
nolcak sankii
Ya en son edindigim bilgi boyleydi. kendi ulkesinin genclerini zorlaya zorlaya sinir stres icinde sinava sokuyo iste. kac kisi.kalp krizinden gitti sinav stresi yuzundenmültecilere sınavsız türkiyede ünv hakkımı verilmiş...bu ülke için ne yapmışlarda bu hak tanınmış....şehitlerin ailelerine böyle hak tanınıyormu...
Kiralaruksinir oldum ya nereden bulacağız milletvekili şimdi biz
Anam hic bu kadar guldurukcu coskun taskin bi gunune denk gelmemisiiimmmE topik adı boşa diil herhalde sen bunları önceden biliyodun dermişim hadi pekmez hanım hadiii
aynen krizim geldi şu anSaçmalardan seçmeler ya da seçmelerden saçmalar sendeki durum böyle bir şey
Eveeet birimizin olsaydi hepimiz paylasirdik
Ya en son edindigim bilgi boyleydi. kendi ulkesinin genclerini zorlaya zorlaya sinir stres icinde sinava sokuyo iste. kac kisi.kalp krizinden gitti sinav stresi yuzunden
ama multecilere tabi buyrun deniyo
Kiralaruk
Anam hic bu kadar guldurukcu coskun taskin bi gunune denk gelmemisiiimmm
yap bana mercimek köftesi
anam bana yapmıyoo
ne tatlısı yapcan kız
ben çok güzel zeytin tabagı hazırlarımablanız size misafir gelsin biriniz mercimek köftesi yapsın,biriniz tatlı yapsın, biriniz zeytin tabağı hazırlasın bakıyım...
ablanız size misafir gelsin biriniz mercimek köftesi yapsın,biriniz tatlı yapsın, biriniz zeytin tabağı hazırlasın bakıyım...
Ağrı sebebin belli değilse ilaç dahi kullanma.
Eğer adet ağrısıysa mesela onun için sıcak su torbası yapabilirsin. Neden ağrıyo ?
aynen krizim geldi şu an
yiyene kadar içim rahatlamaz
rahat uyuyamam artık