Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

ya bide bende şöyle birşey var
birinin canı ne zaman bişi çekse
benimkide mercimek köftesi çekiyor :44:

mesela arkadaşım ay pasta olsada yesek der
ay mercimek köftesi istedi canım derim :KK53:
başka birşey istediğim görülmemiştir
mercimek köftemi verin bana diğer herşey sizin olsun
:KK1::KK1:

Saçmalardan seçmeler ya da seçmelerden saçmalar sendeki durum böyle bir şey :KK1:

kızlar yeni resmimi fark etmedinizmi...birbirine aşık simit ve çay...saçını yaptırmış karıların kocaları fark etmez ya karılar çıldırır bende öyle oldum yavv..:KK37: :KK37: :KK37: :KK37:

Karın ağrısına bi çözüm lütfen ya, ağrı kesici dışında :KK43:

Ağrı sebebin belli değilse ilaç dahi kullanma.
Eğer adet ağrısıysa mesela onun için sıcak su torbası yapabilirsin. Neden ağrıyo ?

kızlar yeni resmimi fark etmedinizmi...birbirine aşık simit ve çay...saçını yaptırmış karıların kocaları fark etmez ya karılar çıldırır bende öyle oldum yavv..:KK37: :KK37: :KK37: :KK37:
benim ilgimi çekti aslında ama şimdi epeydir var dersiniz diye diyemedim bişi :KK53:

Kimse benimkinide mi fark etmedi :KK1: Foto hakkında açıklamaya gerek yok bence benim :KK1:

Son düzenleme:

ay valla benimde yok
olsa yönlendirirdim seni
benim akrabam senin akraban
nolcak sankii :KK9:
Eveeet birimizin olsaydi hepimiz paylasirdik :KK1:

mültecilere sınavsız türkiyede ünv hakkımı verilmiş...bu ülke için ne yapmışlarda bu hak tanınmış....şehitlerin ailelerine böyle hak tanınıyormu...
Ya en son edindigim bilgi boyleydi. kendi ulkesinin genclerini zorlaya zorlaya sinir stres icinde sinava sokuyo iste. kac kisi.kalp krizinden gitti sinav stresi yuzunden :KK19:
ama multecilere tabi buyrun deniyo :KK19:

sinir oldum ya nereden bulacağız milletvekili şimdi biz :KK1::KK1:
Kiralaruk :KK53::KK53:
E topik adı boşa diil herhalde sen bunları önceden biliyodun dermişim hadi pekmez hanım hadiii:KK1:
Anam hic bu kadar guldurukcu coskun taskin bi gunune denk gelmemisiiimmm :KK1:

ablanız size misafir gelsin biriniz mercimek köftesi yapsın,biriniz tatlı yapsın, biriniz zeytin tabağı hazırlasın bakıyım...:KK16:

Eveeet birimizin olsaydi hepimiz paylasirdik :KK1:

Ya en son edindigim bilgi boyleydi. kendi ulkesinin genclerini zorlaya zorlaya sinir stres icinde sinava sokuyo iste. kac kisi.kalp krizinden gitti sinav stresi yuzunden :KK19:
ama multecilere tabi buyrun deniyo :KK19:

Kiralaruk :KK53::KK53:

Anam hic bu kadar guldurukcu coskun taskin bi gunune denk gelmemisiiimmm :KK1:

Ne numaralar var bende kızıımm denk gelmesi lazım işte :KK1:

ablanız size misafir gelsin biriniz mercimek köftesi yapsın,biriniz tatlı yapsın, biriniz zeytin tabağı hazırlasın bakıyım...:KK16:

Zeytin benim işim siz de biliyorsunuz ki bunların arasından en zoru o :KK1:

Anam hic bu kadar guldurukcu coskun taskin bi gunune denk gelmemisiiimmm :KK1:[/QUOTE]

bu akşam tam gaz gidiyoooo...:KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

Ağrı sebebin belli değilse ilaç dahi kullanma.
Eğer adet ağrısıysa mesela onun için sıcak su torbası yapabilirsin. Neden ağrıyo ?

Malum sebepten ötürü :KK17:
Ama 2 gün oldu ağrı kesici de fayda etmiyor artık kendimi deşicem en sonunda :44:

X