Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Buyuk ihtimal farkli farkli sorular ve skandallar hazirlanir canim :44:
Bi de sinavdan sonra merkezi bi yerlestirme olmayacakmis yurtdisindaki gibi universitenin insifiyatine birakilacakmis. yani sen uniye dilekce gibi bisey yazacakmissin onlar sececekmis. ki burda dilekceye tanidigin akraban olan milletvekillerini vs yazman lazim yoksa torpilin olmaz ve acikta kalirsin.:KK37:
omer dincerin yeni sacmaliklari iste. basimiza tas yagacak :KK1:
:KK15:
Valla torpilliler ön sıradan oh ne güzel

Bi de sinavdan sonra merkezi bi yerlestirme olmayacakmis yurtdisindaki gibi universitenin insifiyatine birakilacakmis. yani sen uniye dilekce gibi bisey yazacakmissin onlar sececekmis. ki burda dilekceye tanidigin akraban olan milletvekillerini vs yazman lazim yoksa torpilin olmaz ve acikta kalirsin.:KK37:
aaa olabilir mi öyle şey:KK53:
affedersinz ama iyice b*kunu çıkardılar

ayy ben bölümü bırakmayayım o zaman kızz ne saçma öyle ya herkesin milletvekili tanıdığı yok ki kimse kazanamaz o zaman 2013 e kalan sürede yüklenmek lazım o zaman :KK1::KK1: sinirden gülüyorum valla böyle saçmalık görmedim duymadım

hemde nasıl evde duvarlar üstüme geliyor dışarı atıyorum kendimi....tanışlara haber bıraktık bakalım bi yerdden iş haberi gelirse inş. süper olacak..

İnşallah Allah yardım eder, atlatırsın ya. Başın sağolsun.
:KK43:

Kaptım yavrum kapmam mı o zaman orta yerde anlaşaım ay çok geometrik konuştm :KK1:
9 tane yiyim :KK1:
Geometrik de konusurmus :KK1:
Ye kiz afiyet olsun :KK1:

tubam niye yok ya kaynatırken o da olsaydı valla aklımda hep :KK31:

Ben daha demin Tubiki asagida gordum gibi oldum sonra bidaha baktim ki yok :44:
Morali bozuktu ya onun gelseydi de neselendirseydik :KK31:

X