Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Mandalinalı Omlet Muhallebi yapacağım canım :KK1::KK1: çok meraklıyımdır yemek yapmaya böyle tatlı pasta falan ama işte daha yeniyim mutfakta pek beğenmiyolar beğenmiş gibi yapıyorlar:KK1:
ismi çok güzel canım ama diyete başlamıştım ben 2 dk önce :KK53::KK53:

Mandalinalı Omlet Muhallebi yapacağım canım :KK1::KK1: çok meraklıyımdır yemek yapmaya böyle tatlı pasta falan ama işte daha yeniyim mutfakta pek beğenmiyolar beğenmiş gibi yapıyorlar:KK1:

Bende öyleyim aynen :KK1: Bi de ben hep cins şeyler yapıyorum kendim gibi herhalde bkz: gazoz kapağı tatlısı çok pis bi mesaj içeriyomus gibi :KK1:

Malum sebepten ötürü :KK17:
Ama 2 gün oldu ağrı kesici de fayda etmiyor artık kendimi deşicem en sonunda :44:

Yastik veya yorgan bastirip iki buklum olunca karnimin agrisi hafifliyo benim :KK1:

ama hem belden hem karindan darbe yedigim icin genelde agri kesici iciyorum :KK1:

Anam hic bu kadar guldurukcu coskun taskin bi gunune denk gelmemisiiimmm :KK1:

bu akşam tam gaz gidiyoooo...:KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:[/QUOTE]

Bize takıl hayatını yaşa diyomuşum bugün çok iyi oldu ya kk olmasa bu kadar gülemem akşamları :KK1:

vay uyanıklar vayyy ikinizede dolma sardırıcam yaprak dolması çabuk kollarınızı sıvayım bakıyımmm...
ben geçen sevgilime sardım
beğenmedi galiba ama beğenmiş gibi yaptı :KK50:
galiba biraz limonu çok sıkmışım :26::26:

Yaaa ağşam ağşam yapmayın etmeyin bu ne boğaz sevdası beee :KK37:

soylediklerinizin hepsinden canim cekti

hic etik degil bu yaptiginiz:KK19:

takip etmekten zorlanıyorum sizi kızlar ohh yemek muhabbetleri söyleyin ne istiyosunuz yapayım iyidir tatlı konularıyla aram severim yapmayı ahh aşçılık okumalıydım beeenn :KK1:

ben geçen sevgilime sardım
beğenmedi galiba ama beğenmiş gibi yaptı :KK50:
galiba biraz limonu çok sıkmışım :26::26:

Bende yazın kaynanama sarmıştım tüm akrabalara sardım tabi arada o da vardı bayram içindi :KK1:

Son düzenleme:
takip etmekten zorlanıyorum sizi kızlar ohh yemek muhabbetleri söyleyin ne istiyosunuz yapayım iyidir tatlı konularıyla aram severim yapmayı ahh aşçılık okumalıydım beeenn :KK1:

esmerime de demiştim twentym süper turbolu jet var bizde :KK1:

X