Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

aaa --Mathilda11-- biz seninle adaşmışız senin isminde özlemmiş benim adımda özlem :KK1:

ayy ben bölümü bırakmayayım o zaman kızz ne saçma öyle ya herkesin milletvekili tanıdığı yok ki kimse kazanamaz o zaman 2013 e kalan sürede yüklenmek lazım o zaman :KK1::KK1: sinirden gülüyorum valla böyle saçmalık görmedim duymadım

aaa olabilir mi öyle şey:KK53:
affedersinz ama iyice b*kunu çıkardılar

:KK15:
Valla torpilliler ön sıradan oh ne güzel

Valla olur mu olur yani. biz afedersiniz esek gibi sinava girerken multecilere sinavsiz uni hakki tanindi bu sene.
Ayrica zaten her yer torpille dönüyo oralara da gelir yakinda.
benim de tanidik madinik yok gider cami avlusunda dilenirim artik bi milletvekili akrabam olsun diye :KK53:

ya birinin canı zeytin çekmiş ya
benimkide mercimek köftesi çekti
al işte nolcak şimdi :KK14::KK14:
zeytin kolay iş :KK43:

Valla olur mu olur yani. biz afedersiniz esek gibi sinava girerken multecilere sinavsiz uni hakki tanindi bu sene.
benim de tanidik madinik yok gider cami avlusunda dilenirim artik bi milletvekili akrabam olsun diye :KK53:
ay valla benimde yok
olsa yönlendirirdim seni
benim akrabam senin akraban
nolcak sankii :KK9:

mültecilere sınavsız türkiyede ünv hakkımı verilmiş...bu ülke için ne yapmışlarda bu hak tanınmış....şehitlerin ailelerine böyle hak tanınıyormu...

anladım canım :) hiç sevmem zeytin bir tane zorla yerim kahvaltıda :KK1::KK1:

Bende öyleydim hayatım ama eve alınan son zeytin zeytin diil sanki zeytinler harikası zeytinlerin baştacı bayıldım valla :KK1:

Son düzenleme:

sinir oldum ya nereden bulacağız milletvekili şimdi biz :KK1::KK1:

Ay çok severim te ne zamandır da yemiyorum böyle limonlu limonlu olucak o mis mis :KK56:
ya bide bende şöyle birşey var
birinin canı ne zaman bişi çekse
benimkide mercimek köftesi çekiyor :44:

mesela arkadaşım ay pasta olsada yesek der
ay mercimek köftesi istedi canım derim :KK53:
başka birşey istediğim görülmemiştir
mercimek köftemi verin bana diğer herşey sizin olsun
:KK1::KK1:

X