- 20 Mart 2011
- 568
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyle olur canım 2013 hepimize uğur getirsin
aaa --Mathilda11-- biz seninle adaşmışız senin isminde özlemmiş benim adımda özlem
aaa --Mathilda11-- biz seninle adaşmışız senin isminde özlemmiş benim adımda özlem
ayy ben bölümü bırakmayayım o zaman kızz ne saçma öyle ya herkesin milletvekili tanıdığı yok ki kimse kazanamaz o zaman 2013 e kalan sürede yüklenmek lazım o zaman sinirden gülüyorum valla böyle saçmalık görmedim duymadım
aaa olabilir mi öyle şey
affedersinz ama iyice b*kunu çıkardılar
Valla torpilliler ön sıradan oh ne güzel
amin hepimize uğur getirsin..
Kız benim canım saçma saatlerde saçma şeyler çekiyo bu durumda saçma olan benim galiba
ya birinin canı zeytin çekmiş ya
benimkide mercimek köftesi çekti
al işte nolcak şimdi
zeytin kolay iş
ay valla benimde yokValla olur mu olur yani. biz afedersiniz esek gibi sinava girerken multecilere sinavsiz uni hakki tanindi bu sene.
Ayrica zaten her yer torpille dönüyo oralara da gelir yakinda.
benim de tanidik madinik yok gider cami avlusunda dilenirim artik bi milletvekili akrabam olsun diye
Valla olur mu olur yani. biz afedersiniz esek gibi sinava girerken multecilere sinavsiz uni hakki tanindi bu sene.
benim de tanidik madinik yok gider cami avlusunda dilenirim artik bi milletvekili akrabam olsun diye
ya birinin canı zeytin çekmiş ya
benimkide mercimek köftesi çekti
al işte nolcak şimdi
zeytin kolay iş
anladım canım :) hiç sevmem zeytin bir tane zorla yerim kahvaltıda
Di mi ama tam da en güldürükçü günümdeyken
Bende öyleydim hayatım ama eve alınan son zeytin zeytin diil sanki zeytinler harikası zeytinlerin baştacı bayıldım valla
Valla olur mu olur yani. biz afedersiniz esek gibi sinava girerken multecilere sinavsiz uni hakki tanindi bu sene.
Nasi bi catlaksin sen yaa
ya bide bende şöyle birşey varAy çok severim te ne zamandır da yemiyorum böyle limonlu limonlu olucak o mis mis
amin canım hepimizin:)iyi olmaya çalışıyorum çok şükür diyelim inş. aşkla gelir tatlım :) hakkında hayırlısı olsun her zaman
inş.İnşallah öyle olur canım 2013 hepimize uğur getirsin
hadi iki özlemin arasında dilek tutalımmmm...tuttummmmm...............