Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

selam kızlar oft den gördüm geçen akşamda...şimdide bu topiktemi buluşuyorsunuz...kaç gündür griptim gelemedim...

Oft ?
İyi miyim ben ya yok diilim uyudum uayndım gibi oldum ben :KK37:
Artık burdayız canım sende gel :KK61:

dün kavga ettik bana bağırdı yarım saat çok kırıldım ondan mı acaba nolur ondan olsun ya
barıştık biz bir ay olacak herhalde barışalı tam bilmiyorum geçsin bu hal üstümden :KK14::KK14::KK14:

Onun etkisi olabilir canım zamana bırak bence biraz :44:

Ondan olabilir canim bi de yasadigin sehirde hava cok kapaliysa o da etkiliyo biraz. Arada oluyo bana da. Geçer canım bence yarına. hani bu soğukluğun uzun soluklu değildir bence :26:

evet havada kapalıydı bugün kış ayını da hiç sevmiyorum
inş. uzun soluklu olmaz hayırlı olsun seninde yüzük takmışsınız sevdiceğinle inş. bir ömür mutlu olursunuz :)

pekmez, matilda, tuba topiği siz açmışsınız..banada günaydın yeni jetonum düştü...iyi olmuş kaynatıcak yeni mekan hadi bakalım klavyede parmaklara kuvvet...ben hastaydım haberim olmamaış yaaa...kızlar neler yapmış...:KK53:

Bende böyle sade şeyleri çok seviyorum ama sevdiceğim onu beğenince bişey diyememiştim sonradan benimde hoşuma gitti :KK1:

Bende seviyorum yüzüğümü ya ama parlattırmam lazım rengi kaçtı resmen elim sudan çıkmadı ki her seferindede yüzüğü çıkar yıka olmuyo kaçırttım rengini :KK1:

pekmez, matilda, tuba topiği siz açmışsınız..banada günaydın yeni jetonum düştü...iyi olmuş kaynatıcak yeni mekan hadi bakalım klavyede parmaklara kuvvet...ben hastaydım haberim olmamaış yaaa...kızlar neler yapmış...:KK53:

Ayy evet buralarda kaynatıyoruz artık hep de bekleriz :KK17::KK61:

Neden acaba ? Ne kadar süredir birliktesiniz sagopam ?
Hani bazen biz de öyle oluruz da çok garipsemeyiz şayet benim en yakın arkadaşım, sırdaşım da odur sevdiğim kişi de..

canım bir yıl olacak işte
ben ilk defa böyle ona karşı hiç bir şey hissetmedim bugün konuşmak gelmedi içimden o yüzden oda garipsedi bu durumu bende

Bende seviyorum yüzüğümü ya ama parlattırmam lazım rengi kaçtı resmen elim sudan çıkmadı ki her seferindede yüzüğü çıkar yıka olmuyo kaçırttım rengini :KK1:

Ben her seferinde çıkarıp tekrar takıyorum bazende bi yerde unutup gitcem diye korkuyorum :KK1:

aynı ben ya :26:
benimkide beni kırdığı zaman özür dilerim affet affettin mi der
tamam sorun değil derim ama içimden uzun süre gitmez :KK50:

oda dedi dilim kopsun bir daha bağırırsam yeter ki affet üzülmesin uzamasın diye tamam dedim ama demek ki tamam değilmiş
bizim ayrılıklarımız hep bu uzatmalar yüzünden oldu çünkü ya o uzattı bir olayı ya ben
şimdide uzatmamak için içime attım böyle oldu galiba :KK43:

evet havada kapalıydı bugün kış ayını da hiç sevmiyorum
inş. uzun soluklu olmaz hayırlı olsun seninde yüzük takmışsınız sevdiceğinle inş. bir ömür mutlu olursunuz :)

Yeni barismissiniz sagopam sen de beklentiyi yuksek tutmussun bu sefer cok guzel olacak diye sonra sana bagirinca kalbin kirilmis biraz hayal kirikligina ugramissin sanki. ben boyle dusundum canim. sen de icinden uzun sure atamiyomussun kirilinca zaten. Hepsinin toptan etkisi olabilir :44: :KK16:
Tesekkur ederim canim amin insallah :KK16:
Sen de duzelirsin umarim hemencecik :KK54:

X