Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

şu sıcak su koyunca resim çıkan kupalar nasıl sizce kızlar
çok mu basit?

Abartmıyorum canım yaa o kadar basit duruyo ki

Buna para verene kadar internetten alırdık. Hem sevdiğim istediğim olurdu hem de düzgün bişey olurdu

Çok mutsuzum şu an

Foto çektim şimdi ama bilgisayara fotoları atamıyorum. Telefondan siteye girip atıcam birazcık bekliceksiniz malesef:26:

canım üzülme ya
koyda birde biz yorum yapalım belki sana öyle geliyordur ya

bekliyorumm çok merak ettim ,
sıkma canını balım ama

şu sıcak su koyunca resim çıkan kupalar nasıl sizce kızlar
çok mu basit?

Ayy canım ben onu geçen yıl yaptırıp gönderdim erkek arkadaşıma çok sevdi valla ona bir şey koymaya kıyamıyor Üç tane resim bastırmıştım ben en sevdiklerimden çok da güzel oldu çok hoşuna gitti

Tamam canım bekleriz nolucak

yaptırabilirim bunu o zamann
ama foto çekinmeliyiz bunun için ya ikimizde pek sevmiyoruzda resim çekinmeyi özellkle ben
yanına bişeyler daha ister canım ,
resim suya yansıyo öyle olanlarıda vardı
ne gibi bişi yapmalıyım mesela canım ?

Son düzenleyen: Moderatör:

ama foto çekinmeliyiz bunun için ya ikimizde pek sevmiyorumda resim çekinmeyi özellkle ben

Bizde tam aksi çok foto çekiniriz o benden daha çok sever hatta dışarı çıktığımızda hep elinde foto makinesi beni çekmeye uğraşır hep

ama foto çekinmeliyiz bunun için ya ikimizde pek sevmiyorumda resim çekinmeyi özellkle ben

bilemiyorum canım ,kendim de henüz bişey bulamadım
mathildam kalpli pon pon nasıl yapılıyo küçük bi kutu hazırlayabilirim

Bizde tam aksi çok foto çekiniriz o benden daha çok sever hatta dışarı çıktığımızda hep elinde foto makinesi beni çekmeye uğraşır hep
oda öyle beni çekmeyi çok sever ama ben poz vermiyorum yüzümü kapatıyorum sinir oluyor

ha kızlar sevgili tişörtüde yaptıralilirsiniz ,
bizim var
ama hiç kullanmadım

Tişörtleri bende düşündümde dolapta eskimesin diye şimdi yaptırmak istemiyorum ya
Pon ponlarda çok tüy döküyo uğraşmadın sonra yaaa

Kızlar giremedim telefondan siteype bi türlü ya sinir etti

Başka bi zaman yüklerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…