Durun canlarım çekiyim de koyuyum.
Bi fotoğrafçıya götürü fotoyu onlar yapıyolar bebeğim
onu bende biliyorum tatlım amaç kendi ellerimle yapmakk
canım üzülme yaAbartmıyorum canım yaa o kadar basit duruyo ki
Buna para verene kadar internetten alırdık. Hem sevdiğim istediğim olurdu hem de düzgün bişey olurdu
Çok mutsuzum şu an
Foto çektim şimdi ama bilgisayara fotoları atamıyorum. Telefondan siteye girip atıcam birazcık bekliceksiniz malesef:26:
Seni düşündüğümden falan yani
Abartmıyorum canım yaa o kadar basit duruyo ki
Buna para verene kadar internetten alırdık. Hem sevdiğim istediğim olurdu hem de düzgün bişey olurdu
Çok mutsuzum şu an
Foto çektim şimdi ama bilgisayara fotoları atamıyorum. Telefondan siteye girip atıcam birazcık bekliceksiniz malesef:26:
şu sıcak su koyunca resim çıkan kupalar nasıl sizce kızlar
çok mu basit?
Abartmıyorum canım yaa o kadar basit duruyo ki
Çok mutsuzum şu an
şu sıcak su koyunca resim çıkan kupalar nasıl sizce kızlar
çok mu basit?
yaptırabilirim bunu o zamannAyy canım ben onu geçen yıl yaptırıp gönderdim erkek arkadaşıma çok sevdi valla ona bir şey koymaya kıyamıyorÜç tane resim bastırmıştım ben en sevdiklerimden çok da güzel oldu çok hoşuna gitti
ne gibi bişi yapmalıyım mesela canım ?yanına bişeyler daha ister canım ,
resim suya yansıyo öyle olanlarıda vardı
yaptırabilirim bunu o zamann
ama foto çekinmeliyiz bunun için yaikimizde pek sevmiyorumda resim çekinmeyi özellkle ben
ne gibi bişi yapmalıyım mesela canım ?
yaptırabilirim bunu o zamann
ama foto çekinmeliyiz bunun için yaikimizde pek sevmiyorumda resim çekinmeyi özellkle ben
ne gibi bişi yapmalıyım mesela canım ?
oda öyle beni çekmeyi çok sever ama ben poz vermiyorum yüzümü kapatıyorum sinir oluyorBizde tam aksi çok foto çekiniriz o benden daha çok sever hatta dışarı çıktığımızda hep elinde foto makinesi beni çekmeye uğraşır hep
Tişörtleri bende düşündümde dolapta eskimesin diye şimdi yaptırmak istemiyorum ya
Pon ponlarda çok tüy döküyo uğraşmadın sonra yaaa
Kızlar giremedim telefondan siteype bi türlü ya sinir etti
Başka bi zaman yüklerim artık