- 16 Eylül 2015
- 610
- 804
- 43
-
- Konu Sahibi Mrschocolate
Aslinda dogru, ama yine de insan "ya olursa" diye bir ümit iste denemek istiyo... Dogal kremleri normal nemlendirici yerine kullanmakta bir fayda olmasa da en azindan zarari da olmaz ama, çatlaklar gitmese de cilt beslenmis oluyo en azindanÇatlağın çaresi yok hanımlar ya boşuna para döküyorsunuz.
Cildi beslemek adına olabilir, makul bir ürün kullanıllabilir onun için.Aslinda dogru, ama yine de insan "ya olursa" diye bir ümit iste denemek istiyo... Dogal kremleri normal nemlendirici yerine kullanmakta bir fayda olmasa da en azindan zarari da olmaz ama, çatlaklar gitmese de cilt beslenmis oluyo en azindan
Merhaba dilerseniz çatlaklar için bir çözüm önermek aloe veranın hücre yenilemesinden bahsetmek isterim size "Güzelliğe Açılan Pencere LR" facedeki sayfam sayfayı beğenip benimle iletişime geçebilirsiniz.Kızlar malesef kollarımda ve belimde kilo alıp vermeden dolayı çatlak izleri var nadıl geçer önerdiğiniz ürün yada yöntem var mı
Prpyi arastirin geciriyor diye biliyorumKızlar malesef kollarımda ve belimde kilo alıp vermeden dolayı çatlak izleri var nadıl geçer önerdiğiniz ürün yada yöntem var mı
Benim kolumda çocukluktan yaptığım hatalarım jilet izlerim vardı işte cahillik birde kilo vermekten kalan çatlaklarım vardı prp yaptırdım Mehmet Akgün e izlerim şuan geçmiş durumda çatlaklarda varla yok arası gözükmüyor bile devam edeceğim tekrar gidicem tamamen biticek umutluyum size de öneririm.çatlaklar lazerle azalır diyorlar ama asıl sorun liposuction yaptırırsam çatlaklarımız artacak olması ihtimali
MadecassolBenim suan kırmızı doğum yaptım, ne kullanmaliyim?
Merhaba madecassolu nasıl kullanıyorsunuz acaba ben yaklasık 6 aydır 1 gun surup 1 gun surmuyorum ve hala kırmızılar ic bacagimda kilo almaktan olmustuMadecassol
Bana yazabilir misiniz 22 yasindayim kilo alinca ic bacagimda kırmızı catlak olustu 6 aydir madecassol suruyorum hala kırmızımerhaba,
ben 2011 yılında doğum yaptım. göbeğimde ve basenlerimde çatlaklar oluştu. önceleri çok önemsemedim tabi ama karnımda gitmeyen mayalı bir göbek beni çok rahatsız etmeye başladı. Önce platese falan gittim yok mekik yok şu hareket yok bu hareket, malesef gitmedi. Sonra estetisyene sordum ameliyat olmalısın dedi. Ee belki 2. çocuk falan yok dedim bıçak altına yatamam. Sonra bir ürün keşfettim. ve çok memnunum. Henüz 1 ay olmamasına rağmen çatlaklarım azaldı ve selilütlü göbeğim gitgide yokoluyor. Kardeşim eşim şaşırmış durumda :)
Bu konuda yaptığım araştırmayı da paylaşmak isterim. Hamilelik sebebiyle oluşan çatlaklar derin yırtıklar ve özellikle bazı hanımların maalesef daha derin oluyor. Eğer çatlaklar yeniyse çözümü daha kolay. Bu yüzden hamilelikte mutlaka göbeğinizi yumuşatın. Yıllar geçmişse tedavi süreci biraz daha uzun sürebiliyor. Bence her yol denenmeli ameliyata kadar. Ameliyat zor iş bence. Reklam olmaması açısından buraya ürünü yazmıyorum. Ama ilgilenen olursa özelden paylaşabilirim. :) Biz kadınlar herşeyin en iyisine layığız. Neden bizi rahatsız eden küçük kusurlarımızdan kurtulamayalım. Biraz sabır, düzenli kullanımla mutlaka fayda sağlanır. Ben çok kafama taktığım için faydam olsun isterim.Dediğim gibi ilgilenenler mesaj atsın :)