çatlak izleri nasıl geçer

Ne kadar çok reklamini yapan var ya.
Neyse.
Ben bioil a basladim. Henuz bir etkisini görmedim ama en az 3 ay boyunca sabah aksam sürmek gerekiyomus. Kokusu guzel sorun degilde, çok fazla yapis yapis oluyo, cilde yedirmesi bana zor geldi.
Karite yagi ve aloe vera jelini de duymustum iyi geliyo diye, ama dogal saf aloe vera özü tercih etmek lazim, karite yagi içinde ayni sey geçerli, boyle dandik reklamlarda satilan urunlere bakmaya bile degmez. Catlaklari iyilestirmese bile cilde iyi gelir diye dusunuyorum.
Ama sanirsam tamamiyle geçirecek bir yöntem henuz icat edilmedi

Çatlağın çaresi yok hanımlar ya boşuna para döküyorsunuz.
Aslinda dogru, ama yine de insan "ya olursa" diye bir ümit iste denemek istiyo... Dogal kremleri normal nemlendirici yerine kullanmakta bir fayda olmasa da en azindan zarari da olmaz ama, çatlaklar gitmese de cilt beslenmis oluyo en azindan

Renew çatlak Bakım yağını duydum ama kullanmadım, bilmiyorum. Yorumlara göre efsane ama birinci ağızdan duyup görmeden nasıl inanır ki insan. Konu çatlak bir kere..

Aslinda dogru, ama yine de insan "ya olursa" diye bir ümit iste denemek istiyo... Dogal kremleri normal nemlendirici yerine kullanmakta bir fayda olmasa da en azindan zarari da olmaz ama, çatlaklar gitmese de cilt beslenmis oluyo en azindan
Cildi beslemek adına olabilir, makul bir ürün kullanıllabilir onun için.
Bazı çatlak kremleri çok pahalı onlara acıyorum .
Doğum yaptığım ilk yıllar ben de çok takıyordum çatlaklarımı, 3 yıl sonra falan beyazlaştı kendi cilt tonumun renginde oldu neredeyse belli olmuyor yakından bakmadıkça.
Herkeste böyle olur mu bilmiyorum ama takmamaya çalışmak lazım.
Görünen yerlerdeyse fondoten kullanılabilir su bazlı fondotenler var su da çıkmıyor çok bilgim olmamakla birlikte denenebilir.

buz terapisi etkiliymiş baya ama istanbulda değilseniz gidip gelme sıkıntısı çok olur 2 haftada 3 haftada bir gitmeniz gerekir yani

Kızlar malesef kollarımda ve belimde kilo alıp vermeden dolayı çatlak izleri var nadıl geçer önerdiğiniz ürün yada yöntem var mı
Merhaba dilerseniz çatlaklar için bir çözüm önermek aloe veranın hücre yenilemesinden bahsetmek isterim size "Güzelliğe Açılan Pencere LR" facedeki sayfam sayfayı beğenip benimle iletişime geçebilirsiniz.

merhaba,
ben 2011 yılında doğum yaptım. göbeğimde ve basenlerimde çatlaklar oluştu. önceleri çok önemsemedim tabi ama karnımda gitmeyen mayalı bir göbek beni çok rahatsız etmeye başladı. Önce platese falan gittim yok mekik yok şu hareket yok bu hareket, malesef gitmedi. Sonra estetisyene sordum ameliyat olmalısın dedi. Ee belki 2. çocuk falan yok dedim bıçak altına yatamam. Sonra bir ürün keşfettim. ve çok memnunum. Henüz 1 ay olmamasına rağmen çatlaklarım azaldı ve selilütlü göbeğim gitgide yokoluyor. Kardeşim eşim şaşırmış durumda :)
Bu konuda yaptığım araştırmayı da paylaşmak isterim. Hamilelik sebebiyle oluşan çatlaklar derin yırtıklar ve özellikle bazı hanımların maalesef daha derin oluyor. Eğer çatlaklar yeniyse çözümü daha kolay. Bu yüzden hamilelikte mutlaka göbeğinizi yumuşatın. Yıllar geçmişse tedavi süreci biraz daha uzun sürebiliyor. Bence her yol denenmeli ameliyata kadar. Ameliyat zor iş bence. Reklam olmaması açısından buraya ürünü yazmıyorum. Ama ilgilenen olursa özelden paylaşabilirim. :) Biz kadınlar herşeyin en iyisine layığız. Neden bizi rahatsız eden küçük kusurlarımızdan kurtulamayalım. Biraz sabır, düzenli kullanımla mutlaka fayda sağlanır. Ben çok kafama taktığım için faydam olsun isterim.Dediğim gibi ilgilenenler mesaj atsın :)

LR da çatlaklara çözüm var bilgi için kullananların memnuniyetini görmek için face sayfamı ziyaret edin "Güzelliğe Açılan Pencere LR"

çatlaklar lazerle azalır diyorlar ama asıl sorun liposuction yaptırırsam çatlaklarımız artacak olması ihtimali

çatlaklar lazerle azalır diyorlar ama asıl sorun liposuction yaptırırsam çatlaklarımız artacak olması ihtimali
Benim kolumda çocukluktan yaptığım hatalarım jilet izlerim vardı işte cahillik birde kilo vermekten kalan çatlaklarım vardı prp yaptırdım Mehmet Akgün e izlerim şuan geçmiş durumda çatlaklarda varla yok arası gözükmüyor bile devam edeceğim tekrar gidicem tamamen biticek umutluyum size de öneririm.

Bana yazabilir misiniz 22 yasindayim kilo alinca ic bacagimda kırmızı catlak olustu 6 aydir madecassol suruyorum hala kırmızı

Allantoin iceren urunler kullanin. Hucre yenilemenmesini hizlandirir. Ancak sentetik olmamalidir. Dogal olaninin bulmak kolay degil, ucuz da degil. Lutfen marka sormayin sonra reklam yapiyor die birsuru gereksiz mesaj aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…