- 11 Şubat 2014
- 24
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Mrschocolate
benimde malesf dizimde var biraz keske gecseKızlar malesef kollarımda ve belimde kilo alıp vermeden dolayı çatlak izleri var nadıl geçer önerdiğiniz ürün yada yöntem var mı
Benim suan kırmızı doğum yaptım, ne kullanmaliyim?Kırmızı ise geçer, beyazlaşmış-sararmış renkte ise geçmez diyorlar. Ürün alacaksanız rengine bakın, yoksa boşa para vermiş olursunuz.
Onu hiç bilmiyorum, isterseniz hamilelik bölümüne bakın orada kesin vardır çatlaklarla ilgili konular, ki şöyle bir görmüştüm sanki. Hiç olmadı googledan bakarsınız.Benim suan kırmızı doğum yaptım, ne kullanmaliyim?
Beyaz y bildiğimiz ten rengine dönmüşKırmızı ise geçer, beyazlaşmış-sararmış renkte ise geçmez diyorlar. Ürün alacaksanız rengine bakın, yoksa boşa para vermiş olursunuz.
Lierac phytolastil jel verdi. Doktor onu kullanıyorum. Etki eder mi bilmiyorum. Karnim kalçam basenlerim diz arkalarim hep catlakOnu hiç bilmiyorum, isterseniz hamilelik bölümüne bakın orada kesin vardır çatlaklarla ilgili konular, ki şöyle bir görmüştüm sanki. Hiç olmadı googledan bakarsınız.
Beyaz y bildiğimiz ten rengine dönmüş
Lierac phytolastil jel verdi. Doktor onu kullanıyorum. Etki eder mi bilmiyorum. Karnim kalçam basenlerim diz arkalarim hep catlak
bnmde kirmizi cnm dizimde fazla yok 4 ejfazla 5 tane cizik ne kullanrsam gecerKırmızı ise geçer, beyazlaşmış-sararmış renkte ise geçmez diyorlar. Ürün alacaksanız rengine bakın, yoksa boşa para vermiş olursunuz.
Diyorum ya bende olmadığı için bu konuda araştırma yapmadım hiç, hamilelikle ilgili bölümlere bakın, orada kesin bilgiler vardır.bnmde kirmizi cnm dizimde fazla yok 4 ejfazla 5 tane cizik ne kullanrsam gecer
tamam canım tesekkur ederm :)Diyorum ya bende olmadığı için bu konuda araştırma yapmadım hiç, hamilelikle ilgili bölümlere bakın, orada kesin bilgiler vardır.
benımde belımde 15 yaşlarımdan kalma büyüme çatlakları var.bu yüzden yazları bikini giyemem mayo gıyıyorum..cnm bunlar ıçın maalesef bi yöntem yok..benım gezmediğim profeör kalmadı.sadece ilerde yeni oluşabilecek çatlaklarıda nemlendırıcı yağlar ve bol su içerek koruyabılırsın..onun dışında maalesef.çünkü ciltte yırtılma gıbı bı hasar oluşuyor bunu eskı halıne döndurmek ımkansızKızlar malesef kollarımda ve belimde kilo alıp vermeden dolayı çatlak izleri var nadıl geçer önerdiğiniz ürün yada yöntem var mı
Ciddimisin ya tühh napalım artıkbenımde belımde 15 yaşlarımdan kalma büyüme çatlakları var.bu yüzden yazları bikini giyemem mayo gıyıyorum..cnm bunlar ıçın maalesef bi yöntem yok..benım gezmediğim profeör kalmadı.sadece ilerde yeni oluşabilecek çatlaklarıda nemlendırıcı yağlar ve bol su içerek koruyabılırsın..onun dışında maalesef.çünkü ciltte yırtılma gıbı bı hasar oluşuyor bunu eskı halıne döndurmek ımkansız
LR ın AloeVera içerikli ürünlerini mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum, irtibat içinKızlar malesef kollarımda ve belimde kilo alıp vermeden dolayı çatlak izleri var nadıl geçer önerdiğiniz ürün yada yöntem var mı
LR ürünlerini denemeden bence karar vermeyin, ŞR ürünlerindebenimde malesf dizimde var biraz keske gecse
LR ın AloeVera içerikli ürünlerini mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum, irtibat için