Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
merak ettim ve uzun zamandır girmediğim bu sayfaya giriyorum :)

kahve limonu kullanan ve gayet memnun kalan biri olarak diyorumki tamamıyla değil ama gerçekten kötü durumda olmayacak kadar azaldı..

en azından ilk kez eteksiz bikini giydim bu yaz.

eski mesajlarım bilmem kaçıncı sayfadadır hatırlamıyorum bile :) çünkü uzun zamandır gerek duymadığım için bakmıyorum bu sayfaya..

şimdi şöyle söylüyeyim 1 limon 3 tatlı kaşığı kahve..

10 dkya yakın bekletiyordum bir gün yapıp bir gün dinlendirme yapıyordum ve onla birlikte

losyon kullanıyordum yoğun nemlendirici özellikli (hala kullanıyorum..)

ayrıca bir güzel keseliyordum bacaklarımı (hala keselerim)

birde o zamanlar düzenli olarak egzersizde yapıyordum

açıkcası bende baya işe yaradıı..

hı birde öyle 1 hafta yaptım 2 hafta yaptım geçmedi demeyin bu dediklerimi 3 ay yapın en az...

yeniden yazmak istedim teşekkürler.. soru sormak isteyen msj atsın lütfen ayrıca burayı yeniden takipe aldım sizlere yardımcı olabilmek için :)

Yüz nakli bile yapıyorlar, başkasının kollarını başkasına dikiyorlar da bir uyduruk çatlağa çözüm bulamıyorlar ya ben ona yanarım.
Valla en sonunda ben bişey icat edeceğim ve köşeyi döneceğim.
İlk hamileliğimde oluşan çatlaklarım cildin toparlanması sonucu azalır gibi görünmüştü.
Herkes ne yapıyorsam işe yarıyor sanmıştı amaaaaa 2. kez hamile kalıp da karnım gerginleşince aslında düzelen bişey olmadığını anladım.
Kahve limon karışımını az bir süre kullandım. O yüzden çok yorum yapmak istemiyorum. Herşeyi en az bence 1 sene kullanmak lazım. Bu da ciddi sabr, zaman ve para istiyor.

Son düzenleme:

arkadasım burda 4 çocuk doğurmuş diyosun

Kızlar ben burda forumlarda okuduğum bir çok şeyi denedim sonuç hüsran tabii hala girip okuyup bir çözüm aradığıma göre milim ilerleme yok ama komşumuzun kızının bir krem kullandığını duymuştum 3 çocuk doğurmuş karın bölgesi kötü durumdaydı dün akşam annem onlara gidecekti bende bir bak bakalım dedim krem işe yaramışmı annem eve döndüğünde kremin adını falan alıp gelmiş bana verdi kızım dedi gözümle gördüm karnında ufacık bir iz haricinde hiç birşey kalmamış onun için bir kutu daha alıp kullanacak... bende hemen alıp denemeye karar verdi,m fiyatı 25tl pahalıda değil bir kutuda çözmüş işini bende deneyeceğim eğer gerçekten bendede işe yararsa size adını gönül rahatlığıyla yazabilirim şimdi yazmıyorum çünkü benim öncelerden yaşadığım hayal kırıklığını yaşamanızı istemem... önce kendimde deneyeyim faydasını görürsem eminsem mutlaka size ismini yazacağım... inşallah işe yararda artık bu kabus olmaktan çıkar...

arkadaşım sana zahmet çatlaklarının kaç yıllık olduğunu ve ne çatlağı olduğunu da yazar mısın?
yani doğumla mı oldu seninki yoksa kilodan mı?
yıl uzadıkça geçme ihtimali daha zor oluyor çünkü.

allahım, şu sorunumuza çözüm ver, nolur ya!
biz yemek yiyerek kendimizi çatlattık, sen bize acı yarabbi amin...

Son düzenleme:
valla o arkadaşın çatlakları doğum çatlağı 3 çocuğu var en büyüğü sekiz yaşında o zaman çatlamıştı sekiz senelik doğum çatlağı derinlerdi ve kalınlardı onunkiler... şimdi geçmiş sadece küçük bir çizik kalmış göbeğinin yanında onun için bir kutu daha kullanacak benimki doğum çatlağı değil inceler ama 12 yıllıklar siparişini vericem bu hafta gelir bende kullanayım benimkide geçerse demekki her çatlakda işe yarıyordur o zaman ismini yazarım sizlerde alırsınız... burda çok kişiye aldanıp çok şay alıp kullandım faydasını göremedim o yüzden kendimde deneyip size bilgi vereceğim...

hayırlı haberlerle dön inşallah da bizler de tıp'ın ilerlediğine inanalım!

ayy canım hadi insallah hayırlı haberlerle gel bize...countrex mi ne öyle bi krem vermişti banada doktor ama baska bişey için adını tam hatırlamıyorum..bi işe yaramadı bende..ama yararyanlar varmıs diyede biliyorum belki kırmızı catlaklar da işe yaramıstır..hadi canım haberlerini bekliyoruz

merak etmeyin kullanmaya başlayınca gelişmeler yazarım işe yararsada söylerim yaramazsada kimseyi boşa umutlandırıp boşa para harcamasını istemem ama inşallah yarar arkadaşımda yaradı inşallah bendede yararda böylelikle herkeste işe yarayacağına emin oluruz

cnm ismini falan versen de biz de araştırsak?????

selincim bende cok merak ettim valla bu cremi ismini versende bende bir denesem inan bana ise yaramazsa bile o kadar üzülmem cünkü ilk hayal kirikligi degil bunlar verdigin bilgiler icin yinede cok sagol

ay bende hemen başlayım şu kahveye çatlaklara iyi gelmezse bile masaj yapıp dolaşımı arttırmış olurum hem cildide yumuşatıyormuş ya:))

ay bende hemen başlayım şu kahveye çatlaklara iyi gelmezse bile masaj yapıp dolaşımı arttırmış olurum hem cildide yumuşatıyormuş ya:))

bu kahve çatlakları daha da belirginleştiriyor. kesinlikle yapmayın.

ben kahve limona basladim gene bir aralar baslayip birakmistim zamanim olmadigi icin kahve limon basta belirginlestiriyor gibi gösteriyoor ama catlaklar böyle inceliyor en azindan bende böyle etki yapti bazi yerler cok belirgin görünüyor bir süre kahve limon tedavisi yapilmayinca baya bir ilerleme kayit ettigi görüyorum ben devam edecem cünkü baya daha iyi görünüyorlar ek tedavi olarakda yara kremi (contractubex) kullaniyorum.

Merhaba. Bunu bizimle paylaştın için çok tşk ederim. Ben de bugün eve gidince denicem. Umarım faydası olur. Daha önce hiç birşey denemedim umarım bu ilk ve son olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…