Türkçe konuşsan da bi şey anlasaydık be arkadaşımbn düzenLi apmama işe yrdı bıazbende dvam dıyorumm hakLnanım khve kokuyoumakasıLiLeduj jLıyLe bnyo yapıyorum
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
benm büyükannem 5 çocuk doğurdu yahu, illa birinde sedefe dönmüşlük vardır:)
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Kızlar ben burda forumlarda okuduğum bir çok şeyi denedim sonuç hüsran tabii hala girip okuyup bir çözüm aradığıma göre milim ilerleme yok ama komşumuzun kızının bir krem kullandığını duymuştum 3 çocuk doğurmuş karın bölgesi kötü durumdaydı dün akşam annem onlara gidecekti bende bir bak bakalım dedim krem işe yaramışmı annem eve döndüğünde kremin adını falan alıp gelmiş bana verdi kızım dedi gözümle gördüm karnında ufacık bir iz haricinde hiç birşey kalmamış onun için bir kutu daha alıp kullanacak... bende hemen alıp denemeye karar verdi,m fiyatı 25tl pahalıda değil bir kutuda çözmüş işini bende deneyeceğim eğer gerçekten bendede işe yararsa size adını gönül rahatlığıyla yazabilirim şimdi yazmıyorum çünkü benim öncelerden yaşadığım hayal kırıklığını yaşamanızı istemem... önce kendimde deneyeyim faydasını görürsem eminsem mutlaka size ismini yazacağım... inşallah işe yararda artık bu kabus olmaktan çıkar...
valla o arkadaşın çatlakları doğum çatlağı 3 çocuğu var en büyüğü sekiz yaşında o zaman çatlamıştı sekiz senelik doğum çatlağı derinlerdi ve kalınlardı onunkiler... şimdi geçmiş sadece küçük bir çizik kalmış göbeğinin yanında onun için bir kutu daha kullanacak benimki doğum çatlağı değil inceler ama 12 yıllıklar siparişini vericem bu hafta gelir bende kullanayım benimkide geçerse demekki her çatlakda işe yarıyordur o zaman ismini yazarım sizlerde alırsınız... burda çok kişiye aldanıp çok şay alıp kullandım faydasını göremedim o yüzden kendimde deneyip size bilgi vereceğim...
valla o arkadaşın çatlakları doğum çatlağı 3 çocuğu var en büyüğü sekiz yaşında o zaman çatlamıştı sekiz senelik doğum çatlağı derinlerdi ve kalınlardı onunkiler... şimdi geçmiş sadece küçük bir çizik kalmış göbeğinin yanında onun için bir kutu daha kullanacak benimki doğum çatlağı değil inceler ama 12 yıllıklar siparişini vericem bu hafta gelir bende kullanayım benimkide geçerse demekki her çatlakda işe yarıyordur o zaman ismini yazarım sizlerde alırsınız... burda çok kişiye aldanıp çok şay alıp kullandım faydasını göremedim o yüzden kendimde deneyip size bilgi vereceğim...
merak etmeyin kullanmaya başlayınca gelişmeler yazarım işe yararsada söylerim yaramazsada kimseyi boşa umutlandırıp boşa para harcamasını istemem ama inşallah yarar arkadaşımda yaradı inşallah bendede yararda böylelikle herkeste işe yarayacağına emin oluruz
ay bende hemen başlayım şu kahveye çatlaklara iyi gelmezse bile masaj yapıp dolaşımı arttırmış olurum hem cildide yumuşatıyormuş ya:))
bu kahve çatlakları daha da belirginleştiriyor. kesinlikle yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?