Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Allah süper babaanneden razı olsun daha önce acnelse ve beraberinde kullanılan diğer iki ilacı da bir süre kullandım soyulmalar oldu çok kasıntı oluyordu işyerinde rahatsızlık verior dakikada bir kasıyorum die baska çareler aramay basladım kahve limon yöntemini kullanıyorum birkaçgündür tenim yumusacık biraz farketti en azından çatlaklar üzerindeki o his varya yarık hissi o artık eskisi kadar yoğun değil devam edelim kurtulallımm bayanlar inşallaaahh

Göğüs çatlakları için de iyi gelir mi acaba? Deneyeniniz var mı? Neden oldu bilmiyorum ama göğsümün üst tarafında ince ince çatlaklar var, çok sinir oluyorum. :çok üzgünüm:

ya arkadaşlar bu kahve limonu, büyük bi kavonozda bekletsek stok yapsak nolur, her gün bu karısımı hazırlamak çok zor oluyo, sizce saklaam kabında bekletmek etkisini azaltır mı bilgisi olan var mı???

kızlar moralinizi asla bozmak istemem çünkü aynı seyleri bende yaşıyorum
sıkıntılar bunalımlar bu çatlaklar yüzünden
ben bu formülü denedim
ve sonuç hüsran çatlaklarım daha bi belirginleşti,bu benim cildimde meydana gelenler,paylaşmak istedim.

Meraba ben bu kahve limonu 2 ay boyunca düzenli olarak yaptım ilk bşta farkedilir gibi oluo ama snra çatlaklar çoğaldı gibi oldu açıkçası. 2 haftadır madecassol ve acnelyse kullanıyorum. Şöyle:ılık..soğuğa yakın duş alıyorum çıkınca bacaklarıma göğüslerime..kalça ve basen bölgeme buz sürüyorum. Ardından madecassol ve acnelyse sürüorum ve inanılmaz farketti. Tabi bunun yanında ben haftada 3 gün spor yapıorum ama inanın çok faydası oldu. Denemenizi tavsiye ederim.

ben 2 hafta duzenlı kullanmıstım azalma fln gormedım hıc cıldımın yumusacık olması dısında bişi yapmadı bana, bıraktım halıyle ben de.. dogum sonrası catlak gıderıcılere baslarım artık catlak onleyıcılerden ne fayda gorduk de onlardan gorucez orası tartısmalı..

bir türlü anlamıyorum dünyada tıp bile bunun çaresini bulamıyor şuan sadece boyama yöntemi biraz farkedilmez kılıyormuş oda çukur yoksa tabi sadece beyaz sedef rengini ten rengine boyuyorlarmış yani bir nevi döğme gibi.onun dışında geçirecek bir ameliyat bile söz konusu değil deniyor.ve buna rağmen hala böyle şeyler uygulanıyor.yapmayın arkadaşlar ya sonuç her zaman hüsran %100 kesin.oluşmuş çatlağı ne kadar nemli tutarsanız hem görünümünü azaltırsınız hemde daha fazla büyümesini önlersiniz.onun dışında oluşmadan önlem almak gerekiyor.ee ne demişler ''olmuşla ölmüşe çare yok''boşuna hem zamanınızı alıyor hem masraf yapıyor hemde strese girip psikolojinizi bozuyorsunuz.kendinizi olduğunuz gibi kabul edin güzel yerlerinizi ön plana çıkarın derim.

Doktor ne yazdı nmelendirici olarak paylaşır mısınız?İsterseniz özelden mesaj atın.Bende cilt kuruluğu için çok doktora gittim çok kremler yazdılar bu yüzden merak ettim size ne yazıldığını.

ben özel msj attım ama gönderemiyormusum burdan yazamakta ne kadar dogru bilmiyrm cnm ama çatları önleci bi kremmiş bu

benimde basenlerimde var eşim dalga geçiyo neyi dert ettin de façaladın kendini diye :mymeka:
akşam bende deneyeyim
şu limon kahve ikilisini...

Gerçekten işe yarıyor mu yaa ?? kahve kokusundan nefret ederim yıkandıktan sonra üstümde kokusuu kalmaz dimi ?? bi ara baya kilo almıştım tekrar zayıflayınca kalçam ve bacaklarımda çatlaklar oluştu kurtulmak istiyorum ..

bu yöntemi sakın yapmayın derim çatlaklar daha da belirginleşiyor.. denedim bende. zaten çatlakların tedavisi olmadığını kabul etmeliyiz artık..

Ya çok sevindim.tamam kurtuldum artık dedım ama catlakları daha da arttırdıgını yazanları okuyunca da umutsuzluk kapladı içimi...çatlaklarından tamamen kurtulanlar var mı?

kızlar mrb bende denedim bu uygulamayı ama bacaklarım döktü resmen çok fena oldu bilmiyorum sıcaklardan mı oldu ama daha önce hiç olmuyodu sıcaklardan 3 gün üst üstte yaptım acaba ondanmı çok zorda geçti 1 ayda falan izleri kalcak diye çok korktum neyseki kalmadılar bidahada yapmadım benim daha kırmızı çatlaklar çok ta kızarttı tekrar yaparsam aynı şey olucak diye korkuyorum aranızda böyle olan varmı birde konuyu açan arkadas diz kapağındakinin %100 geçtiğini yazmış benim de var aynı ama nasıl olurda %100 diyo çünkü çatlaklar tamamen geçmez sadece silikleşir görünümü azalır hayret ettmdoğru aranızda benim geçti diyen vamı kızlar

Merhabalar oncelıkle lolıfer ben ezgı memnun oldummmm senınle tanıstıma bu kahve lımon selulıtede iyi gelıyormu gelıyorsa selülite nasıl uygulayacağız onunda tarıfını verırısen sewnırım.

Çatlak içinse 4 yıllık çatlaklatı gıderırmı bu karısım.Senın çatlakların ne durumda :)

teşekkurler ıyı gunler

bu yöntemi sakın yapmayın derim çatlaklar daha da belirginleşiyor.. denedim bende. zaten çatlakların tedavisi olmadığını kabul etmeliyiz artık..

aynen katılıyorum
bende kullandım bu tarifi uygulandığında gerçekten bir pürüzsüzlük hissediyorsunuz siliklleşmiş görüntüsü görüyorsunuz ama maalesef sonrasında tekrar geri geliyorlar
olumsuz bir cevap oldu ama deneyimlerim budur üzgünüm

Arkadaşlar ben de başlıycam bu yönteme ama olumsuz deneyimleri okuyunca kararsız kalıyorum.Birde şöyle bir şey var; benim bildiğim limon cildi kurutur. Cildi kuruttuğu için çatlakların ilerlemesine sebep olmaz mı sizcede? Sonuçta ne kadar nemlendirirsek o kadar büyümesini engellemiş oluyoruz çatlakların.Bu yüzden tereddütteyim.

bende yaptım ama sonuc hüsran ,,artık anneme ınandım ve ugrasmayı kestım...evet sanırım bu dertten ancak lazerle kurtulabılıyorsunuz arkadaslar..kahve ve lımonu denedım 2 gun ustumden cıkmayan kahve kokusuna katlandım ama netıce olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…