Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Merhaba lolifer,
ben senin çatlak tedavini uygulamaya basladım bi haftadır yapıorum cok inandım yazdıklarına:)
snn son durum ne mrk ettim hala devam ediomusun??
bnm baldırlarımın iç tarafında brz kabarmalar oldu normalmi sende de oldumu cnm?

evt cnm bnde 1 haftdır yapıorum ve kasıntım var cok
ayrıca baldırımın iç kısımlarnda kucuk kabarcıklar oldu sizdede oldumuuuuuuu?

mrk ediorum hytmm bana acil cvp yazınnn:)kucuk kabarcıkların olusması normlmii bnde de kasıntı var bi haftadır yapıorum cok memnunum veee tek celişkiye düşüren beni küçük kırmızı kabarcıklarr sizde yasadınızmıııeyvahedigeldismile

gzl bişi denemelisin ben memnun kaldım ve bi haftada azaldıgını görebiliorum tek sorum derimin kabarması normalmıı kimse bana cvp vermediiii

gzl bişi denemelisin ben memnun kaldım ve bi haftada azaldıgını görebiliorum tek sorum derimin kabarması normalmıı kimse bana cvp vermediiii

o kabarma limondan ötürüymüş önce kabarıp kızarıp kaşınıomuş sonra soyuluomuş alttan yeni deri geliomuş kaydirigubbakcemile2

cokk heyecanlandim yaaa hemen su an gidip surucem allah razi olsun canim senden o kadar uzuluyordum ki ilk catlak 12 yasimdayken cikti bende.. Hemde hep cok zayif olmama ragmen boyum oyle uzun da degil annemde hic catlak yok! babamda var biraz belinde kardesimde de var bende de neyse opuyoruumm yanaciklarindanopuyorumnanaktan

arkadaşlar bende çatlaklarım için denedim bu kahve limonu buradan okudum bende.
2 hafta oldu . şunu söylemiliyim ki bende azaldığını sanıyorum psikolojikmi diyorum bazen ama yok gerçekten farklılık var denemeye devam edeceğim ve glişmeleri sizinle paylaşacağım. tamamen gitmeseler bile umarım azallırlar böyle.benim hamilelikten kalma karın bölgemde var inceler ama çoklar. bi sene oldu doğum yapalı. madecassol ve acnelyse kullandım ama nasıl bir kaşıntı yaptıkaydirigubbakcemile size anlatamam sürmediğim yerler dahil kaşınmaktan heryerimi yara yapmıştım. bunu denemeye başladım dediğiniz gibi kırmızı kabarcıklar oluyor ama karnım sarkıktı birde gerginleşti. yapmadan önce göbeğimin fotoğrafını bile çektim şimdi arada bakıyorum gelişmelere.

ben de bu gece başladım biraz önce..
hamilelikten önce kalça kısmımda çatlaklarım vardı zatn ergenlıkten kalma ama bacaklarda fln yoktu.. sımdı 7. ay bıtcek, kalcamda yenı catlaklar olustu hatta bıraz yan belımde ama gobek karın vs catlamadı henuz.. umarım hıc catlamaz ama kalcaçda kullanmaya basladım.. ben de gelısmelerı mutlaka aktarıcam..

ya bu çatlakların vücuda olumsuz etkileri var mı acaba bilen varsa lütfen yanıt yazsın yoksa sadece göz zevkimizi bozan şeyler mi onun dışında olumsuz etkileri var mı göğüs karın kalça fark etmez?

suan forumda reklamları hersayfada olan Alpin Premama Çatlak Kremi bu ürünü deneyen arkadaş varmı ? adam baya ciddi konuşmuş biraz inceledim de? neyse bende bugunden itibaren yapmaya başlıyorum,hayatım boyunca çok kilo almamama ve heğ zayıf olmama ragmen ergenlıkte hem boy uzarken hemde cilt kurulugu sebebıyle esnemeden yırtıldı dız kapaklarım ve arkası ve kalca-basen taraflarım..3 ay sonra evlenıcem ve ümid edıyorum gecerler...(bilmiyorum ben mı buyutüyorum ama kendıme kısa gecelıkler bıle almadım bacaklarım yuzunden,eşimin gormesını hıc ıstemıyorum) boshayallersmile
mafoldumben

mrb kızlar bende catlarlar yuzunden bunalıma girenlerdenim Çok üzgünüm çoook dün dermtloga gittim burdaki kremlerin adı yazdım kadın bna mucize yaratmayı hiç düşünme ddi bnmde ergenlikten kalma gögüsler we bacak arkaları moralim cok bozuk derim cok inceymiş sadece nemlendiri yazdı bu kahwe limon olayını denicem ama moralim cok bozuk bunlarla yaşamak istemiyrm

ben ıkıncı aramı verıyorum bugun,, 4 gun uyguladım..
evet forumdakı herkesın yazdıgı dogru kesınlıkle dogal peelıng gorevı goruyor yumusacık oldu bacaklarım.. ama henuz tabı kı ne hamılelıgım nedenıyle yenı olusanlarda ne de ergenlıkten kalma catlaklarımda bır degısıklık yok.. en az bır ay denemeden yorum yapmak yanlış olur ama bence.. kocam doktora bıle soyledı beraber dalga gectıler ama takmıyorum dvm etcem :)

arkadaşlar sayfa sayfa yazmışsınız yanni ,bundan daha önemli bişey yokmuş gibi,hollywood yıldızlarında bile var,tedavisi olsa onlar uygulardı ,hiç umurlarında değil valla ,scarlett da bile var,yabancı siteler yazmış ,kadının göğüslerinde var ve dünyanın en güzel göğüsleri seçiliyor,benimde ergenlik çağında göğüslerim çok büyüdü diye çatlamıştı ,hep ağlıyodum falan annemde gülüyordu,kakoa yağı sürdüm yabancı sitelerden duymuştum epey ii geldi,silikleşti hemde büyüttü göğüslerimi,hep dekolte giyerim ve göğüslerimin çok güzel olduğunu söyler herkes ama çatlak var yanni,hiç bir erkek arkadaşım dikkat etmedi,burda okuyorum yok utanıyorum yok evlenemem ,gülüyorum size ,yanni çok güzelseniz bırakın biraz kusurunuz olsun ,kendinize güvenin ,dekolte giymek istiyorsanız giyin ,bu yaşlar bi daha gelmeyecek unutmayın ,kimyasal şeylerle de cildinizi bozmayın derim ,çatlak dan kurtulacam diye yakmayın derinizi sonra dönüşünüz olmaz ,bide yanık iziyle uğraşınız ki o daha beter ,çok da rahatsız oluyorsanız stick fondotenle kapatın ,kendi cilt renginizi deneyin,yoksa daha da belirginleşitirisiniz,ama en önemlisi kendinize güvenin ,enerjinizi başka şeylerde kullanın .

Doktor ne yazdı nmelendirici olarak paylaşır mısınız?İsterseniz özelden mesaj atın.Bende cilt kuruluğu için çok doktora gittim çok kremler yazdılar bu yüzden merak ettim size ne yazıldığını.

gerçekden çok sevindim hemen denemeye gidiyorum çok sağolllllllllll annanemizin ellerinden öpüyorum deniyim zamanla bende yazarım sonuçlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…