2 senedir var çatlaklarım...kırmızıydı önceleri tabi ben ozaman onların çatlak olduğunu bilmiyodum..vücudumla ilgilenmiyodum yani...sonra geçti kırmızılık ve beyaz beyaz oldu...yine bilmiyodum çatlak olduğunu..ben çatlağın ne olduğunu bilmiyodum...sonra gittikçe beyazladı diğer yerler karardı...noluyo len bana dedim:) araştırdım internetten...kahve limonu duydum ilk...ve yaptım..işte böyle...:sm_cool:
gzl bişi denemelisin ben memnun kaldım ve bi haftada azaldıgını görebiliorum tek sorum derimin kabarması normalmıı kimse bana cvp vermediiii
Doktor ne yazdı nmelendirici olarak paylaşır mısınız?İsterseniz özelden mesaj atın.Bende cilt kuruluğu için çok doktora gittim çok kremler yazdılar bu yüzden merak ettim size ne yazıldığını.mrb kızlar bende catlarlar yuzunden bunalıma girenlerdenim Çok üzgünüm çoook dün dermtloga gittim burdaki kremlerin adı yazdım kadın bna mucize yaratmayı hiç düşünme ddi bnmde ergenlikten kalma gögüsler we bacak arkaları moralim cok bozuk derim cok inceymiş sadece nemlendiri yazdı bu kahwe limon olayını denicem ama moralim cok bozuk bunlarla yaşamak istemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?