ben de yaptım bu kahve limon olayını...
ilk önceleri pürüzsüz yaptı...hafifledi görüntü..nasıl sevindim..sonra baktım etki etmemeye başladı..sanki daha da çoğalıyolar gibi geldi.. kırmızı kırmızı oldu........bıraktım...bıraktıktan 1-2 hafta sonra deliii gibi kaşınmaya başladım ama nasıl hart hart kaşındım anlatamam.... ağlıcak derecede bi kaşıntıdan bahsediyorum...
3 hafta kaşındım..abartmıyorum tam 3 hafta......özellikle geceleri uykumdan uyarıyodu kaşıntı...bol bol nemlendirici sürüyodum ben de...
sonra dayanamadım kaşıntı kremi aldım...2 gündür onu kullanıyorum ve geçti kaşıntım...
veee en önemli şey:)
derim pul pul döküldü..kaşıntı bu yüzdenmiş... ve çatlaklar inanılmaz derecede azaldı..deri yenilendi kızçeler:) muhteşem oldu...bebek poposu gibi oldu desem yeridir:) nasıl mutluyum....:)
bundan sonra haftada 1 kez falan yapıcam...nasılsa azaldılar...ya sevincimi anlatamam:) inşallah siz de kurtulursunuz...ya hafiflese yeter...bu karışımı yaptıktan sonra nemlendirici sürün güzelce...
he şunu da belirteyim..iyi gelmediğini görüp bıraktıktan sonra kaşınmaya başladım ben de geçsin diye hodan yağına başladım..kaşınırken başladım hodanı kullanmaya...1.5 hafta falan kullanmışımdır yani hodanı....kahvenin iyi geldiğini biliyorum çünkü bacaklarıma da yapmıştım kahve limonu..hodan yağını sadece popoya yapmıştım.....bacaklarım da deli gibi kaşındı ve döküldü deri ve yenilendi:) burdan biliyorum:)
Doğum sonrası çatlaklarıma gül özlü krem kullandım ben... Nene işi ama. İşe yaradı valla
kızlar ben uzun süredr yapıorum bunu çatlakları geçirdiği falan yok ama selülite çok ii gelio ve yumuşacık yapıo cidli :) o yüzden bırakmıorum çatlaklarnz için derma roller kullanın diğer forumdan takip edeblrsinz ben inanlmaz bir ilerleme kaydettm ve diğer arkadaşlarımda öle hepmz kurtulalım ben bunun için epey uğraştım bi ark derma rollerı tavsiye etti cnm benm saolsun burda okudum müthiş :)
birde arttırdığını sanmıorum kızlar gözünüze öle geleblr
Yalnız kahve-limon gerçekten işe yarıyor. Ben yaklaşık iki aydır yapıyorum, üstelik düzenli de kullanmadım ancak dizimin arkasındaki çatlaklar tamamen geçti. Konuyu ilk gördüğümde çok sevinmiştim çünkü çok fazla çatlağım vardı gerçekten, özellikle popomdakiler yarık şeklindeydi. Cildiyecimin önerdiği bir tedaviyi uygulamaya başlayacaktım. Sonra bu konuyu gördüm ve biraz da bunu denemeye karar verdim.
Herkes demiş zaten, yumuşacık yapıyor. İlk gözle görülür etkisi bu. Ama benim düzensiz düzensiz iki aylık kullanımımda dizimin arkasındaki çatlaklarım tamamen geçti. Hatta geçeceğine baya baya inanmama rağmen ilk fark ettiğimde şaştım kaldım. Bir öyle baktım bir böyle baktım, anca ikna oldum. Artık dizimin arkasında çatlak matlak yok.
Popomdakiler de dediğim gibi yarık gibiydi, artık sadece hafif bir beyazlıkları var ve elleyince belli belirsiz hissediyorum. Önceki haliyle kıyaslanamaz dahi. Ben açıkçası çok memnunum, uyguladım ve sonucunu da aldım. Kendi adıma lolifer'e çok şey borçluyum, resmen derdime derman oldu. zemuszemus Bir de boşuna lolifer'in başının etini yemeyin yahu, kız sanki zorla yaptırıyor size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?