Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Konuyu açan arkadaş bi ara çıksada bişeyler yazsa ortalıklarda görünmüyo gibi...

bu kahve limon olayını ortaya atan ve deneyen biri olarak kendisinin bi açıklama yapması gerekir... Sırf forumda hareket yapayım diye mi açıldı acaba bu konu. Bu kadar insanın sıkıntılı olduğu bir konuda şaka yapıyor değildir herhalde...yasakkelime

benim doğumuma 15 günüm kaldı. emzirirken yapabileceğim bitkisel bişiler var mı diye ararken gördüm topiği. kahvede kafein var en azından selülite iyi gelir heralde. karnım çok kötü çatladı ya 8. aydan sonra inşallah çatlakta işe yarar bende yazarım burda geçti diye... başka bişi yapamıycam en azından bir umut:)

Arkadaşlar kusura bakmayın bu topiği açtım ama takip edemedm..
Yurt dışındayım şu anda ve burda doğru düzgün Türk kahvesi bulamadığım için yapamadım..
Yoğun olduğum içinde topiği takip edemedm..
Sonuç alanlarda var almayanlarda..
Ben sadece kendi ailemin yaptığı yöntemi söyledim..
Benim diz kapaklarımda oluşan çatlaklarım tamamen yok olmuşlardı..
Göğüs ve popomdakiler azaldı.. Kaç aydır yapmıyorum hala aynı şekilde duruyorlar..
Özellikle sorulmak istenen bir şey varsa msj atabilirsiniz ama ben herşeyi söylediğimi düşünüyorum:)

merhabalar öncelikle yeni kadınlarkulübü üyesiyim aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum a.s
ben bu karışımı iki gündür uyguluyorum bir iki arkadaşın dediği gibi daha da belirginleştirdi çatlakları.Sürdüğüm bölgenin rengi koyulaştı çatlaklarda herangi bişey olmadı bu yüzden beyaz çatlaklar daha da bi belli oldu
acaba diyorum ilk günlermi böyle oluyor yoksa dalmaçyalı gibi olucam zaten beyaz tenim var bilgilendirirseniz sevinirim :)

merhaba lolifer cim.
valla herkes gibi okuyunc a bende uçtum. daha 23 sayfa okudum.
vaktin olup cevaplarsan 3 sorum var.
1-sonuç almayan var mı gerçekten?
2- Bu karışım aynı zamanda mesela göbek ve kalçayı toparlayıcı mı? (rejene krem gibi yani hem çatlapı yok edip, hem topluyor mu:)
3- Yüzdeki güneş lekelrine de faydalı mı o zaman?
teşekkürler..................................

O zaman yapmazsınız.. İnsanlar buraya denedikleri ve sonucun iyi-kötü aldıkları neticeleri paylaşıyorlar.. Araçları değil sonuçları tartışalım derim.

lolifer öncelikle böyle bi konu açtığın çok saoll..benmde göğsümde çok çatlak var sürekli kilo alıp vermekten olsa gerek :çok üzgünüm: ama bugünden itibaren bende bu yöntemi uygulamaya başlıcam.inşallah bendede etkisini gösterir.annemede uygulamasını söylücem doğum nedeniyle onunda karnında çok çatlak var.ayyy çok sevindimmmm:sm_cool::sm_cool:

Benim kalçamda kilo alıp vermekten çatlak var onları da geçirir mi sahi?
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

lolifercim hala cevabını bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.
4- soruyuda ekleyim:)))
ben normal kıvamda yaptım ama sürerken daha kuruyor ve dökülüyo.yani kahveden ziyade koyu rengi cildimde kalıyor. kahveler dökülüyo. böyle mi oluyo. yoksa yanlış mı yapıyorum.....

arkadaslar hic deneyen yokmu aradan aylar gecmis kimse bi yorum yazmamis. deneyen ve cözüm alan varsa yazsin lütfen........ pardon yazan cokta sonuc alan varmi? bende tamamen yok oldu diyen varmi arkadaslar?

Son düzenleme:
1) düzenli kullananlar (ben hazn 24 ve bir arkadaşımız daha vardır) kullandıkları süre içerisinde olumlu sonuçşar aldı benim diz kapağımdakiler kayboldu, diğer arkadaşların çok azalmıştı ama sonra ne yazdıklarını takip edemedm.
2) cildi toparladığını düşünüyorum ama ben daha 18 yaşındayım yani benim cildimden bunu anlayamam
3)güneş lekelerine kesinlikle iyi geliyor
4) biraz daha bulamaç kıvamında olursa daha ii yedirirsiniz
3 tatlı kaşığına 1 sulu limon

walla ozeldende yazdım sana lolıfer su saatte hazıne bulsam bu kadar sevınmezdım heralde ben bı dunya kremler serumlar kullandım o kadr para harcadım ama hıc bı sonuc elde edemedım bı dunya ıyı sonuc alan var cok memnun oldum saol opuyorumnanaktan

canım önce cevapların için teşekkürler... birde onu yıkadıktan sonra normal normal banyo yanilif ve duş jeli yada sabun kullanmanın bi şeyi var mı? yani Yani etkisini azaltır mı?.çünkü ben onu duruladıktan sonra da kabak lifive yosun sabunu kullanıyorum. oda selülit ve çatlaklar için...
yani herkes duruladıktan sonra duş jeli veya sabun kullanmıyormu?

Yazılanların hepsini baştan sona okudum bende çatlak falan yok ama cıldım yumuşacık olsun diye + peeling olarak kahve lımon karışımını uygulamayı düşünüyorum.Bu yararlı bilgilerden dolayı lolifere ve büyükannesine teşekkür ediyorum.bide lolifer canım şu anki durumunu merak ediyorum son gelişmeleri aktarabilirmisin müsat olduğun zaman.herkese bol şanslar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…