• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
selam baynlarr ben inanın çıldrmak üzreyimm daha bekarm yaa vede çok gencm böyle şeylerle uğraşıomm allah daha bterndedn saklasın ama ben buna daynamıom artıkk benm abartszz 10 aydr nerdeyse backlarmn içi yanıo öyle kaşınıyorki size anlatamam herşeyime mani oluyor o derce iş yapamıom hiç bişeye konsntre olamıom yanii bgn doktora gidiym dedimm doktor benle dalga geçtii strestendr dedi bişe yok beni postaladı resmenn :1no2:psikatrise git dedii ama bu çatlaklar emnmki birşey eksiklğinden oluyoo annemde kzıo ona sıkma canını dioo ama elmde deilkiiçok üüzlüommmmmmm evlnmekten nefret ediomm artıkk yaşamkta istemiom yaniiiiii

bilmiyorum ne yapcam yanii aklımı kaybetmesem iydr yani haytmda herşeye göğüs gerdmm ama buna dayanamıcam samırm ne zamn geçcek bitcek yaa işkence gibi sankiii

arkadaşlar ya medicassol die bi krem varmış ve çatlakları soymaya yarıyomuş bi araştırsak bilgi edinsek olmazmı:hulya:

selam baynlarr ben inanın çıldrmak üzreyimm daha bekarm yaa vede çok gencm böyle şeylerle uğraşıomm allah daha bterndedn saklasın ama ben buna daynamıom artıkk benm abartszz 10 aydr nerdeyse backlarmn içi yanıo öyle kaşınıyorki size anlatamam herşeyime mani oluyor o derce iş yapamıom hiç bişeye konsntre olamıom yanii bgn doktora gidiym dedimm doktor benle dalga geçtii strestendr dedi bişe yok beni postaladı resmenn :1no2:psikatrise git dedii ama bu çatlaklar emnmki birşey eksiklğinden oluyoo annemde kzıo ona sıkma canını dioo ama elmde deilkiiçok üüzlüommmmmmm evlnmekten nefret ediomm artıkk yaşamkta istemiom yaniiiiii

tatlımm benim yaa üzme kendini bu kadar.. kilo mu alıyosun ondanmı oluyo çatlaklar... ama bu kadar kaşınmasının başka bi nedeni olmalı.. kaşıdığın yerler yara filan oldumu.. belki epilasyon sonrası mikrop filan almışsındır... daha detaylı yazarsan belki yardımcı olabiliriz tatlım.. ama bu kahve limonu deneme derim çünki ben yaptım ve benimkileri daha çok ortaya çıkardı.. daha önceki sayfalarda yazmıştım yinede sen bilirsin tabii. dediğim gibi ayrıntılı yazarsan belki öneriler olabilir hayatım..

maevess çok tşk ederim ilgin için allah razı olsun.şimdi şöyle benm kalçalrmda en çok çatlak var 5 senelik var hemen hemen.son bi kaç aydır bacaklarım öyle kaşınıyorki anlatamam dayanamıyorum buna o derece ama ne yara var nede başka bişi ama kaşınan yer çatlıyor ne yapacam bilemiyorum komple çatlıcam böyle giderse düşünmek bile felaket takmamak elde değil yani:1no2::1no2 bunun sebebide bu yaz sadece 5 kilo aldım 54 düm 59 oldum herkese bakıom 10 kilo alıo kimse çatlamıoobu beni çok üüzoo.artık herşeyden soğudum böyle giderse evlenmek bana hayal :1no2:birde kimse anlamıo beni annem dioki aman onlaramı takıosun arkadşlarm anlamıo onlarda yok çünkü

slm arkadaşlar ben sırf bu konu için buraya üye oldum inanın delircem çatlaklar vücudumda çeşitli bölgelerde vardı ve çok belirgin değildi 10 kez tarife uygun olarak kahve-limonu uyguladım ve olmayan yeni çatlaklar ortaya çıktı ve bembeyazlar çok belirginler yarar görmüş arkadaşlar başta sizdede böle oldumu lütfen bilgilendirir misiniz beni cidden kafam çok karışık

aysızgökyüzü en son sen bu karışımın faydasını gördün galiba sendede oldumu başta çatlaklarda belirginleşme nolur bi cevap verin bana:sinifsinif:

Slm kızlar
Yaklaşık 2 ay kadar elde olmayan sebeplerden ara verdim kahve limona ,ama topiği mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım,galiba devam eden ve kesin sonuç alan yok aranızda
ben bu süre zarfında olanları yazayım ,değişme olmadı bende ara verince yani incelen inceldiği gibi duruyodu,silikleşmede aynı kaldı,ama tamamen geçen olmadı boyutları küçüldü sadece,2 gün oldu tekrar başladım bakalım nası olcak bir süre daha deniycem ben umutla....
aranızda deneyen sonuçlar alan varsa olumlu olumsuz yazzın lütfen.....

ben bayadır yapıyorum siliklesmeye basladı bide cokda duzenli yapmıyorum ama genede ise yarıyor yapcak birsey yok kaderimiz bu ugrasıp durcazmafoldumben

aylarca yaptım boşa umutlanmayın sonuç elde edemedim:(

sonuç alamadım derken tamamen geçmediğini mi yoksa hiç bi değişiklik olmadığınımı kastediyosunuz
birde aylarca derken kaç ay ortalama ben 2 ayda silikleşme ve incelme gördüm,kendimce belki 4-5 ay düzenli yapılırsa geçerler belki diye düşünüyorum ,acaba bu kadar uzun denemenize rağmenmi sonuç alamadınız ..

sonuç alamadım derken tamamen geçmediğini mi yoksa hiç bi değişiklik olmadığınımı kastediyosunuz
birde aylarca derken kaç ay ortalama ben 2 ayda silikleşme ve incelme gördüm,kendimce belki 4-5 ay düzenli yapılırsa geçerler belki diye düşünüyorum ,acaba bu kadar uzun denemenize rağmenmi sonuç alamadınız ..
bu konuyu arkdşımız ilk açtıında başladım ama zerre deişim yok psikolojik olarak yumuşacık peeling etksi var falan die devam ettim geçio gibi geliodu ama sonuç fiyasko:( yapmıorm daha

bu konuyu arkdşımız ilk açtıında başladım ama zerre deişim yok psikolojik olarak yumuşacık peeling etksi var falan die devam ettim geçio gibi geliodu ama sonuç fiyasko:( yapmıorm daha

Ya bunu duyduğuma üzüldüm gerçekden ,ama bana yanılma gibi gelmiyo baya kısalttı boyunu bakıyorumda ,acaba her cilde farklımıdır,bişeylerin bunları geçirecegine inanmak istiyorum
bilmiyorum onun etkisimi ama gösterdiğim kişilerde kısalmışlar dedi,ama olumlu sonuç yazanda yok umutlarım azaldı baya ama herşeye rağmen bikaç ay daha denemek istiyorum çünkü şu an yapabileceğim başka bişey yok:sinifsinif:

kızlar bunu uygulayp da yan etki görenler var mı?
bazı mesajlarda iyice beyazlaştı çatlaklar filan diyenler olmuş
böyle bi şey olabilir mimafoldumben

Back