• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kizlar benim bir hafta oldu ama simdilik erken ben hamileyken belim bile inceydi karnim cok cikiyodu anliycaniz karnim baya bi catlamisti o kadar catlaga anca etki eder diye düsünüyorum bi gelisme olursa yazarim

etki edenler yazsın gerçekten de bnm moralim bozulmaya başladı düzenli yapamıorum we sanki gün geçtikçe daha çok çatlağım ortaya çıkıo bacaklarımda hiç yoktu şimdi oralarda da görüorm ince ince çıldırmak üzereyim ya :gitme:

arkadaslar hergun yenı mı yapmak gerekıo kahve lımon karısımını yoksa 2 gun kullansak olur mu? 3kasık fazla geldıgı oluyo cunku yada olcuyu azaltsak bısey olurmu? cok tskkurler sımdıden herkese kolay gelsınn :)

Merhaba kızlar bende baslıycam yazılanları epeyce okudum her bvucuda etkısı farklı umarmmıse yarar kılo alıp vermeye baglı göbek ve kollarımda catlaklar var doktorlara sordum bunun %100 tedavısı yok dedı ama görunumu azalsınoda guzel ınsallah faydası olur gelısmelerı yazcam yarın baslıycam ınsallah hayırlısı olura.s.

ben bir haftadır kullanıyorum kalcamda kilo alıp vermekten olusan catlaklar yuzunden...elinizi degdirdiginiz zaman puruzsuzluk hissediyorsunuz ve sanki yag surmus gibi yumusacık oluyor bir haftada etkilemeye basladı uzun sure kullanmayı dusunuyorum etkilerini aldıkca yazarım

ben birde suna inanmıyorum doktorlar guzellik uzmanları caresi olmadıgını soyluyor bence herseyin caresi dogada var olmaması imkansız olurdu bence

arkadaşlar sanki çatlaklar bütüyor geçmiyor gibi görebilirsiniz başlangıçta
ama sakın pes etmeyin
ayrıca her yapılan kahve limon taze yani yeniden yapılmış olması lazım
ve 1limon + 3 tatlı kaşığı kahve maskemiz bu
bazı arklar fazla geliyor demiş sizde şöyle yapın eğer yeterse
yarım limon + 1,5 tatlı kaşığı kahve ona göre ayarlayın bence..

umarım yardımcı olmuşumdur sakın pes etmeyin seviyorum sizleri zemuszemus

ben havalara soguyalı düzenli yapmıyorum ama her banyodada kulanıyorum bu karısımı pürüzsüz hisediyorum. Çatlaklarımıda inceltıgını düşünüyorum. rengı ten rengıme yakın oldukları için bence işe yaradı. düzenli kulanmama ragmen geri dönüşü olmadı catlaklarımında. Çatlaklarıma nekadar fayda eder bilimyorum ama vücudumda bıraktıgı yumuşaklık ve pürüzsüzlük hissi için bile asla vazgecemeycegım bir karışım oldum. teşekkürler .

Ben daha baslayamadım AMA SINIRIM BOUZLUYO GÖBEK VE KOLLARIMDA VAR ÖNCE KOLLARIMA DENEMEYI DÜŞÜNÜYORUM HATTA RESMINI CEKMEYI DUSUNUYORUM KENDIMDE GÖZLEMLIYCEM AMA OFF BASLAYABILIRSEM

ben bu karışımı bayadır kullanıorum ama devamlı yapamıorum hafta bir veya her duşta..cildi beyazlatıo yumuşatıo azaltıoda öyle hissettim...gayet iyi deneyin cildinizi temizlio bence...
ben omple vücuduma yuzume kullanıorum rengi açılıo valla bakalım artık ben bakım amaçlı yapıorum desem daha iyi....

3 tatlı kaşığı türk kahvesi
1 tane sulu limon (içine düşen çekirdekleri de çıkarmayın)

giriyorsunuz banyoya başlıyorsunuz karışımı vücudunuza yedirmeye, sanki kazırmış gibiiyice yediriyorsunuz. Benim aşağı yukarı 5 dakika mı alıyor, beklemek gibi bir şey yok, daha sonrasında elinizle vücudunuzda daireler çizerek yıkıyorsunuz.

Bu kahve'yi yaşlılar genelde ellerinde oluşan kahverengi lekeler için uyguluyorlardır. Ellerde oluşan ve yaaşlılığın belirtisi olan o kahverengi lekeler orada hücrelerin öldüğünü gösterir. Onu bile canlandırıp yok eden kahve, bizim çatlakları da geçirir bence.

cnm beklemek yok demıssın beklese sonuc daha etkılı olmasmı

badem82
şimdi beklesen daha ii snuç alıcaksın desem yalan olur
yok yok bekleme desem o da yalan olur
benim cildimi limon yaktığı için beklemedi
artı babaannem bekle falan dememişti

badem82
şimdi beklesen daha ii snuç alıcaksın desem yalan olur
yok yok bekleme desem o da yalan olur
benim cildimi limon yaktığı için beklemedi
artı babaannem bekle falan dememişti

CVB ICIN SAOL TATLIM BEN BEKLETTIM GERCEKTEN YUMUSACIK OLDU AMA IKI GUN YAPAMADIM UST USTE YANI OFFF BIRAZ HALSIZLIK VAR ONDAN SANIRI M:oklava:

kizlar bisey sorcam ben hamileyim ama kalcamda hamilelikten once olusan catlaklarim var onlari yok etmek istiorum ama korktum dogrusu cunku kahve icmek hamilelikte zararli vucudumuza surdugumuz zamanda acaba zarari olurmu?????:bbo:

Müthiş bir haber bu ilk kez duyuyorum.Yalnız benim ellerimde de kahverengi lekeler var onada deneyeceğim sonuçlarını yazarım kızlar.

kızlar bende biraz önce yaptım tüm wücut gerçekten yumuşacık oldu kabak lifiylede owdum bi gsl sona vanilyalı duş jeliyle yıokadım walla sütlü kahwe gibi kokuyo wücudum yalnız bende biraz kaşıntı yaptı bacaklarımı almıştım yapmadan önce ondan sanırım bu arada banyoyu temizlemekte kolay olmadı ama genede dewam :dance::teytey::dance:

Back