selam baynlarr ben inanın çıldrmak üzreyimm daha bekarm yaa vede çok gencm böyle şeylerle uğraşıomm allah daha bterndedn saklasın ama ben buna daynamıom artıkk benm abartszz 10 aydr nerdeyse backlarmn içi yanıo öyle kaşınıyorki size anlatamam herşeyime mani oluyor o derce iş yapamıom hiç bişeye konsntre olamıom yanii bgn doktora gidiym dedimm doktor benle dalga geçtii strestendr dedi bişe yok beni postaladı resmenn :1no2sikatrise git dedii ama bu çatlaklar emnmki birşey eksiklğinden oluyoo annemde kzıo ona sıkma canını dioo ama elmde deilkiiçok üüzlüommmmmmm evlnmekten nefret ediomm artıkk yaşamkta istemiom yaniiiiii
bakalım k.çımdaki fay hattı çarşaf gibi bir denize dönüşecek minaniknanik:enbuyukkk:
aylarca yaptım boşa umutlanmayın sonuç elde edemedim
Bu azmin beni de gaza getirdi canım hadi inş kurtuluruz..
bu konuyu arkdşımız ilk açtıında başladım ama zerre deişim yok psikolojik olarak yumuşacık peeling etksi var falan die devam ettim geçio gibi geliodu ama sonuç fiyaskosonuç alamadım derken tamamen geçmediğini mi yoksa hiç bi değişiklik olmadığınımı kastediyosunuz
birde aylarca derken kaç ay ortalama ben 2 ayda silikleşme ve incelme gördüm,kendimce belki 4-5 ay düzenli yapılırsa geçerler belki diye düşünüyorum ,acaba bu kadar uzun denemenize rağmenmi sonuç alamadınız ..
bu konuyu arkdşımız ilk açtıında başladım ama zerre deişim yok psikolojik olarak yumuşacık peeling etksi var falan die devam ettim geçio gibi geliodu ama sonuç fiyaskoyapmıorm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?