Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
slm kızlar
bayadır yazmıyodum son gelişmeleri ve düşüncelerimi belirtmek istiyorum
malesef umutlarım azalmış olarak, gerçi şu an çok bezginim ondanmıdır bilmiyorum ama hakkaten çok ciddi sabır isteyen bi iş ,sürekli bu kahveli karışımla uğraşmak ama napalım şu an başka çare yok,sanırım benim 3 aydan fazla olmuştur sürekli düzenli olmasada bu kadar uzun zamandır yapıyorum,sonuçlara gelince maalesef hala o mucize olmadı tamamen iyileşen yok özellikle lamba ışığı altında çok net belliler evt incelme silinme var ama,çok yavaş ilerliyo 1 sene yapılmalı gibi geliyo en az şimdi o kadar dayanabilirmiyim offffffffffffffff
biri bulsun şunların çaresini artık yaaaaaaaaaaaamafoldumben
arada topikleri takip ediyorum 3-5 çatlak için ne kadar düşünen var ya valla halinize şükredin arkadaşlar ,benim hemen hemen her yerde var üstelik daha doğum bile yapmadım o zamanı zaten düşünmek bile istemiyorumbenneyaptımki
valla tamamen yok olacaklarmı bilmiyorum ama dayanabildiğim kadar yapmaya devam edicem artık,hiç değilse bu karışım cilde iyi geliyo cidden pürüsüzleştiriyo bide bence herşeyden daha çabuk etki ediyo pahalı kremleri baya klullanmış biri olarak o kremlere para vereceginize 1 ay bu karışımı yapın çok daha fazla etki ediyo hemde çabuk etki ediyo bari o kadar masrafımız olmuyo
loliferciğim çok teşekkürler sana bizle paylaştığın için bu bilgiyi yoksa bu kadar zamanda ben kremlerle bu sonuçları alabileceğimi hiç sanmıyoruma.s.

ah ahhhhh kızlarrr ne desem nasıl anlatsam bilmiyorumm inanın herşeyden nefret eder oldumm 1 senedir kaşınıyorum vücudmun heryerii ölüyorum bildiğiniz gibi değil vede kaşınan yer çatlıyorr 5 kilo aldım sadece dünyam karardı yani doktor dalga geçti benle o kadar kaşınmaz sen psikatrye git dedi ben bıktım artık amaa dayancak gücüm kalmadıı

insallah catlaklarimiz yok olur. bende 1haftadir yapiyorum umarim düzelir.

Bana acaip saçma geldi.Benim çatlağım yok ama bence.Yok limon yok kahve herkz birşey söylüyor.Millet hangisini yapsın,heder ettiniz insanlarılmaz:

ya ne alakası var arkadaşım?
kızcağız fayda gördüğü bişeyi yazmış.kullanın gayet insani bir tavırla çok zor bir sorun olan çatlağa bulduğu çözümü paylaşmak istemiş. Ayrıc a yapın diye de kimsenin gırtlağına çökmüyor.
ister yapın ister yapmayın.kesin geçer demiyor. umut vermiyor. ben fayda gördüm sizde deneyin diyor yani.....

Ben bu kaşıntı sorununu 5.5 yıl önce yaşadım tarif edilemeyecek kadar kötü bi durum yaşadım şu anda bile sizin mesajınızı duyunca bir an o günlere tekrardan döndüm sanki aman Allah korusun düşünmesi bile kötü Rabbim kimseye kaşıntı sorunu vermesin canım senin adınada çok üzüldüm umarım en kısa zamanda düzelirsin inşallah. Sana tavsiye edebileceğim bir şey var oda acı şeyler tüketme sakkın azdırırsın. Birde kaşıntının en büyük ilacı moral bundan daha büyük bir ilaç yok.Hamileyken 15 gün Ankara hacettepe hastanesinde yattım kabus gibiydi.

bence sende de çatlak var, ama başka yerlerde. lmaz:

Sen önce insan gibi konuşmayı öğren ben en azından doğru düzgün insana yakışır kişiyi kırmayacak cümleler kurdum.Çatlağın nerede olduğu ve kimde olduğu belli değil mi?Senin heryerin çatlak olmuş baksana.Önce onlarla bir ilgilen tamam mı??Ayıp!!!

arkadaslar ben önce lifliyorum göbegimi sonra sürüyorum dün fazla liflemisim baya limon kavurdu ama cccokk menunummmm beyaz catlaklarim iyilesme yolunda kaydirigubbakcemile2

ayyy çok sevindirdin beni sağol kurtulucam kurtulucam en başta inançlıyım inşalllahh:sm_cool:

bence de ben 1 haftadır medacassol kullanıyorum hakkaten %30u geçti diyebilirim ben eniyisi öle yapam

Benim ikinci haftam bitti.İnce çatlaklarda dahada incelme gibi bir gelişim var sanki...

bende neredeyse 3.haftama girdim ve hakikaten bi siliklesme görüntüsü var yapmaya devam gecicekler hissediyorum :)

Benmde 1haftam doldu gercktn bendede silikleşme oldu
acaba psikolojikmen bizmi öle görüyoruz kızlar ya kaydirigubbakcemile3
Ama bu yumusaklıga deger yanii :lepi: kaydirigubbakcemile5

Bu sayfayı açan arkadaşıma teşekkür ediyorum.Yukarıdaki alıntıları bu sayfaya giripte gereksiz kırıcı şeyler yazan bazı bazı arkadaşlar icin( böyle şeyler yazıp insanları alt üst ettiniz diyenlere biz bu soruları en iyisi babaannenize topik açın ona soralım vs. gibi düşünmeden konuşanlar ve buna benzer ..........)bu mesajjım. Arkadaşlar benim anlamadığım arkadaşımız bir sayfa açmış babaannesinden aldığı bilgileri(üstelik kulaktan dolmaylasizleri yanıltarak değil kendi üzerindede deneyerek )bu bilgileri bizlere sunmuş ister yaparsınız ister yapmazsınız bu size kalmış birşey kırıcı olmanın hiç alemi yok biraz daha mütevazi olmayı deneyelim. Ben topiği acan arkadaşıda tanımam öylesine bi gireyim dedim bir tek bunlar değil birçok olumlu mesajlar var bunlarıda dikkatle incelediğim için ve bu kırıcı mesajlara(muhalafet)olanlara üzülmüş bir üye olaraktan bu mesajı yazma gereği duydum ne demek istediğimi anladığınıza inanıyorum.

Bana acaip saçma geldi.Benim çatlağım yok ama bence.Yok limon yok kahve herkz birşey söylüyor.Millet hangisini yapsın,heder ettiniz insanlarılmaz:

Canım benim sen bu yazdığın mesajı tekrar bi oku istersen sana başkada söyleyecek sözüm yok .Bu kadar kırıcı olmak zorunda mısın?

bana acaip saçma geldi.benim çatlağım yok ama bence.yok limon yok kahve herkz birşey söylüyor.millet hangisini yapsın,heder ettiniz insanlarılmaz:

cadıarzucadıarzu

bende yaklaşık 1aydır düzensiz bir şekilde uyguluyorum çatlaklarımda baya incelme oldu hatta tamamen kaybolanlar bile var:dance: süper bir karışım herkese tavsiye ederim:lepi::lepi:

bende bugün 6.uygulamamı yaptım ince çatlaklarda bi kaybolma silikleşme bende görüorum ama ben beraberinde bonnie kremde kullanıorum daha çabuk geçsin die:Saruboceq:

Diğer alıntılar

arkadaslar bende uyguluyorum insallah gecerler....resmen gecmis bazi arkadaslarimizda, umarim benimkilerde gecer size inaniyorum, bu arada az önce yaptim sanirim 4. kez oldu simdiye kadar ve önce kese yaptim sonrada eldiven gibi keseler oluyo ya onunla karisimi gögsümdeki catlaklara yedirdim ve simdi gördüm ki derimi soymusum yaniyo aman dikkat edin gögüs cok hassas

Son düzenleme:

Terbiyesizliğin en güzel örneğide sensin güzelim. Sen önce bi yazım kurallarını öğrende öyle gel ufaklık.Ayrıca orda burda adriana lima'ya benziyorum diye kendi kendini kandırma olacak iş mi hahaaaa kediler bile güler buna adriana lima'ya benziyormuş ne diyeyim Allah akıl versin sana... akannehirakannehir:roflol::roflol::roflol:

şimdi arkadaşlar kahve ve limonla ve kızarana kadar da ovalayınca bir nevi orta düzeyde peeling yapmış oluyorsun.yani cildi napıyosun,soyuyosun.soymadan yani o cildi yenilemeden çatlakların geçmesi imkansızzzzzzzzzzzz...işe yarayabilir ama sanırım gerçekten ovalamak gerekiyor.peelingin 3 tipi var hafif orta ve ağır diye.ağır peeling de artık ciltte ütü yanığı izi gibi iz kalır da orta peeling iyi gibi.bende yarın deneyeceğim.lütfen işe yarasın. kaç yıldır çatlak bu vücut utanıyorum

herkese merhaba ben 2,5 yasında ıkız cocuk annesıyım..cocuklarımı 8 aylık dunyyaa getırdım ama vucudum 7.aya kadar hiç çatlamaıştı fakat son bır ay sonunda nemlendırı surmeyı bıraktıgım ıcın son aldıgım kılolarla bırlıkte fazla olmasada catladı.suan bu yazıyı okudum ve cok sevındım denemeye deger buldum halıyle cunku malıyetı az olan bı uygulama bence.fakat ben sunu merak edıyorum ne kadar sıklıkla uygulamak gerekıyo? cevaplarsanız sevınırım:)))bu yaz bıkınılerıme kavusmak ıstıyorum artık:)))

arkadaşlar ne alayım şaşırdım valla bu kürü uygulayacam zararsız ama sonrasında krem kullanalım mı?ne önerirsiniz uygulayan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…