1) düzenli kullananlar (ben hazn 24 ve bir arkadaşımız daha vardır) kullandıkları süre içerisinde olumlu sonuçşar aldı benim diz kapağımdakiler kayboldu, diğer arkadaşların çok azalmıştı ama sonra ne yazdıklarını takip edemedm.
2) cildi toparladığını düşünüyorum ama ben daha 18 yaşındayım yani benim cildimden bunu anlayamam
3)güneş lekelerine kesinlikle iyi geliyor
4) biraz daha bulamaç kıvamında olursa daha ii yedirirsiniz
3 tatlı kaşığına 1 sulu limon
Bana acaip saçma geldi.Benim çatlağım yok ama bence.Yok limon yok kahve herkz birşey söylüyor.Millet hangisini yapsın,heder ettiniz insanlarılmaz:
Bana acaip saçma geldi.Benim çatlağım yok ama bence.Yok limon yok kahve herkz birşey söylüyor.Millet hangisini yapsın,heder ettiniz insanlarılmaz:
ah ahhhhh kızlarrr ne desem nasıl anlatsam bilmiyorumm inanın herşeyden nefret eder oldumm 1 senedir kaşınıyorum vücudmun heryerii ölüyorum bildiğiniz gibi değil vede kaşınan yer çatlıyorr 5 kilo aldım sadece dünyam karardı yani doktor dalga geçti benle o kadar kaşınmaz sen psikatrye git dedi ben bıktım artık amaa dayancak gücüm kalmadıı
bence sende de çatlak var, ama başka yerlerde.lmaz:
arkadaslar ben önce lifliyorum göbegimi sonra sürüyorum dün fazla liflemisim baya limon kavurdu ama cccokk menunummmm beyaz catlaklarim iyilesme yolunda kaydirigubbakcemile2
ayyy çok sevindirdin beni sağol kurtulucam kurtulucam en başta inançlıyım inşalllahh:sm_cool:
arkadaşlar ben lolifer arkadaşımız bu karaşımı yazdıgı ilk günden itibaren uyguluyorum ve etkisi süppeerr çok pürüzsüzleştiriyo ve çatlaklar inceliyo ben 2 ay önce dogum yaptım kıpkırmızı çatlaklarım vardı şimdi pembeler ve çok daralmalar var bazıları yok oldu gitti.karnımı geriyorum o pembe pembe gözüken çatlaklarım yok gibi gözüküyo faydasını gördüm paylaşmak istedim kız kardeşime gösteriyorum sürekli işe yarıyor devam et diyo.lolifer arkadaşım anneannen bu karışımı uzun zamanmı uygulamış
bence de ben 1 haftadır medacassol kullanıyorum hakkaten %30u geçti diyebilirim ben eniyisi öle yapam
Benim ikinci haftam bitti.İnce çatlaklarda dahada incelme gibi bir gelişim var sanki...
ben bugün altıncı günde yani dinlenme günümdeyim.çoğu kişinin tersine kahve kokusuna bayılıyorum ve vücutta kalması da çok hoşuma gider.hele banyonun buram buram kokması da güzel.ben ovalamayı yaparken limondan dolayı bir yanma olmadı hatta soyulmadıda.bacaklarımın arka kısmında biraz değişiklik var gibi her yarım saatte bir bakıyorum.ince olanlar birazdaha belirsizleşmiş gibi .daha bir hafta olacak.üçgün sonra daha net konuşabilirim sanırım.şimdilik herkeze kolay gelsin.
valla bende yüzüme uyguluyorum arada bir sivilcelerime bile iyi geldi.çatlaklar için başlamıştım aslında ama şimdi selülit içinde bi ürün kullanıyorum bi de madecassole başladım şimdilik çatlak için bunu yapamayacağım.ama cildi çok güzel yaptığı bi gerçek.teşekkürler lolifer bu ömrüm boyunca sürekli kullanabileceğim bi tarif opuyorumnanaktan
bende neredeyse 3.haftama girdim ve hakikaten bi siliklesme görüntüsü var yapmaya devam gecicekler hissediyorum :)
Benmde 1haftam doldu gercktn bendede silikleşme oldu
acaba psikolojikmen bizmi öle görüyoruz kızlar ya kaydirigubbakcemile3
Ama bu yumusaklıga deger yanii :lepi: kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bu karışım gerçekten işe yarıyo pes etmeden yapın sonucu göreceksiniz... çatlaklarımda büyük değişmeler var bazıları tamamen kayboldu bazıları silikleşti bazıları yırtıkken şuan çizgi halinde etki süresi çatlağın nekadar süre önce olduğuna ve ne şekilde olduğuna göre değişiyo ama gerçekten işe yarıyo uygulamaya başlayan arkadaşlar lütfen devam edin bikaç kez yapıp değişim görmeyince işe yaramıyo diyip bırakmayın kaç senelik çatlakların biranda geçmesini bekleyemeyiz... ben hep ömür boyu bu çatlaklarla yaşayacağımı düşünüyodum bu töpiği gördüğümde de başta ya olmaz nasıl geçerki diyodum ama lolifer arkadaşımız ısrarla geçiyo devam edin diyince ona çok inandım inanarak başladım uygulamaya ilk etkisini görmeye başladığımda avaba benmi geçtiğini görmek istiyorumda banamı öyle geliyo diye düşündüm emin olamadığım içinde burda geçti diyemiyodum ama sonradan gerçekten yanılmadığımı anladım çevremdeki insanlara gösterip soruyorum sürekli değişimi onlarda fark ediyolar ... arkadaşlar bunlar benim sürekli söylediğim şeyler ama aramıza yeni katılan arkadaşlar bütün sayfaları tek tek okuyamıyolar ondan arada bunları tekrarlıyorum ve ısrarla arkadaşlar lütfen devam edin diyorum şunuda hep diyorum aynı şeyleri tekrarlıyorum diye kızmayın ama herkesin cildi farklı çatlaklarımızın nekadar süre önce olduğu yırtık mı çizgi halindemi bunlarda farklı bu yüzden etki süreside kişiye göre değişir bazılarında 1 ay bazılarında 2 ay ...çok mu yazdım ne ama pes etmeyin inanarak uygulayın sonuç alırsınız.... bizimle uygulamaya başlayan arkadaşlar ne durumdasınız gelişmeleri yazarsanız yeni başlamayı düşünen arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz...
bende bu harika iksire başlayalı 1 ay oldu.. ve imkansız sandığım olamaz dediğim şeyleri kendimde tek tek görmeye başladımm.. benimde çatlaklarım 11 yıllık ve beyazlar ... arkadaşlarıma gösterip duruyorum ve onların dediğide eskisine göre düzelme var dedikleri. inanın çok mutluyum ve yeni başlayan arkadaşlarada öncelikle inanarak başlamalarını istiyorumm.. üşenmeyin sakın pes etmeyin arkadaşlar istikrar çok ama çok önemliii......
burda olmaktan tecrübelerimizi paylaşmaktan çok mutluyummm
emeği geçen herkese forumdaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorummmm
öpüyorum sizleriiiii
opuyorumnanaktan
bana acaip saçma geldi.benim çatlağım yok ama bence.yok limon yok kahve herkz birşey söylüyor.millet hangisini yapsın,heder ettiniz insanlarılmaz:
sen önce insan gibi konuşmayı öğren ben en azından doğru düzgün insana yakışır kişiyi kırmayacak cümleler kurdum.çatlağın nerede olduğu ve kimde olduğu belli değil mi?senin heryerin çatlak olmuş baksana.önce onlarla bir ilgilen tamam mı??ayıp!!!
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz
Tarif buymuş canım, yazılanlara bakılırsa da çok işe yaramış.. :lepi:
bu 4. uygulamam ve inanılmaz sonuç alıyorum keşke diyorum ilk gün başlamadan resimlerini çekseydim sizlerle paylaşsaydım bacaklarımdaki sıkılaşma çok belli çatlaklara gelince benim bacaklarımın üst kısmında ve dizimin arkasında çokça çatlak var akşam öylesine otururken baktım önce inanmadım hepimizin dediği gibi gözyanılması ışık vs olmaz hemen iyileşme dedim sonra ben incelerken eşime gösterdim hemen geçermi falan dedi umursamadı ama çaktırmadan bakıyormuş birden valla geçiyor dedi sakın bırakma sen iste ben sana hergün alıyım kahve dedi:lepi: adam bıkmış ağlanmalarımdan inanamadım hala bakıyorum bayağı silikleştiler özellikle diz arkam ben çok umutluyum asla bırakmam bu formülü o kalın çatlaklar gitti incecik çizgiler kaldı hihoyyyt kızlar pes etmeyin sakın bu çatlakları bununla yok ediceğiz sanırım...
özellikle zaten öyle ince çizgilere hemen etki ediyo,ben 2 kere yapmama rağmen inanamıyorum sürekli bakıp duruyorum ince olanlar o kadar az belirgin ki,bence hiç bekleme hemde azken bir an evvel başla, zaten cildi öyle mükemmel yapıyo ki inanılır gibi değil inş istediğimiz sonuçları alırız
hihoyyyt
valla cnm denemeye bi başla anlarsın bende okuyodum ama yine de çok inanamıyodum kendi gözünle görünce değişimi en güzel anlarsın tek seferde bile fark ediyo,ben 2 kere denedim ince olanlar da inanılmaz işe yaradı kesin devam edicem:lepi:
cnm bende yeni başladım ,kızların dediği gibi 2 gün yapıyorum bide aynı saatte olmasına dikkat ediyorum 1 günde ara veriyorum daha şimdiden etkili gibi özelliklede işte bu bacak içi ve kalcamda ince yoğun olarak var olanlarda işe yaradı sanki dağıtmış gibi noktalar haline gelmişler gibi inşallah tamamen biterler....
bende yaklaşık 1aydır düzensiz bir şekilde uyguluyorum çatlaklarımda baya incelme oldu hatta tamamen kaybolanlar bile var:dance: süper bir karışım herkese tavsiye ederim:lepi::lepi:
bende bugün 6.uygulamamı yaptım ince çatlaklarda bi kaybolma silikleşme bende görüorum ama ben beraberinde bonnie kremde kullanıorum daha çabuk geçsin die:Saruboceq:
terbiyesizlikyapmıalım herkez inanmak zorunda değil zira herkez saf değil şekerim limonla kahvele olcak işmi hahahaaa kediler bile güler buna çatlaklı deriyi geriyolar lazerle yakıyolar asitle yakıyolar onlar bile çare olamazken hahahaaaaaa kahve ve lşmonun işe yarıcağını sanmak hey allamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?