Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya kızlar çıldrcammm vücdm çok kötü kaşınıoo heryerm kaşınıooo sabah kalkıyorumki oram çatlamışş ben daha çok gencim ya evlenmedm bile zaten böyle gidersede evlenemicem çok üüzlüomm anlatamam yani allahım nolur kurtar bizi ya bişeyler yappta geçiren yokmu allah aşkına yazsınn zaten yaşamktan nefret ediodum şimdi hepten soğudum :1no2:

Kızlar ya. Çatlaklara güneşte sıkı bir şekilde yanmak da yani güneşlenmekte iyi geliyormuş geçiriyormuş deniliyor. Biliyor musunuzu böyle birşeyyyii..

Simdi sana kendimce bebe yagi kullan,su ic falan diye akil verebilirim..ama hic vakit kaybetmeden cilt doktoruna gitmen en iyisi olacaktir.hem catlaklarin kirmiziyken liearac vb kremlerle catlaklarindan kurtulabilirsin..

walla kalıcı bi şekilde geçirio mu bilmem ama ben bu yaz güneşlenirken mayomu brz sıyırıp popomu da yakmştm :) we yazın sonunda farkettm ki o ince ince olan çatlaklar yokolmuş. ama sanki rengim açıldıkça geri çıkcaklar gibi gelio. nasıl geçirebilir ki? tam tersi çok güneşlenme arttırabilir bence kuruttuğu için cildi

her türlü çatlak için bence sabrederek deneyin ben yaptım çok faydasını gördüm şimdi biraz var onlada uğraşmak istemiyorum yaza doğru yine uğraşırım tamamıyla gider inş :lepi:

benim tenim esmer,çatlaklarda malum beyaz renk olunca
siyah kağıda beyaz çizikler atılmış gibi duruyor bende
hatta güneşlenmem mümkün olduğunca kapanırım

cilt yapısı ne kadar çok farkediyor

benim tenim esmer,çatlaklarda malum beyaz renk olunca
siyah kağıda beyaz çizikler atılmış gibi duruyor bende
hatta güneşlenmem mümkün olduğunca kapanırım

cilt yapısı ne kadar çok farkediyor

ewt cnm haklısın bnm de byk çatlaklarımı daha belirgin yapıo aslında ama minik minik olanların hepsi yok oluo bi süreliğine o da mutlu edio beni razym daa belrgin olmasına dierlerinin :) hatta ilerde hiç bişi yapamasam ayda 1 solaryuma girerim die düşünüorm ama cilt kanserinden korkuorm ya wazgeçtm yapmam öle bişi :)

ya bendede catlaklr var dız arkası bacak ve belımde bende denıycem bu lımon kahveyı ama kesın sonuc verıyosa denıyımm cunku kullanmadıgım ılac kalmadı terıttın dıye bı krem vardı ıncelttı ama tam gecırmedı bende lazer yaptırcaktımm bu yuzden eger gercekse bole bısey varsa suıper bısey ve sana mınnettar kalıırımm

eft denedım bugun basladım vucudum gercketen yumusacık oldu ama yaptıgım yerlerde kasıntı olmaya basladı bısey olurmu kasınmaya basladım=)= bu arada arkalar terıttın kremın azcık faydası var ama acnelys hıc bı ıse yaramıyooo

ewet kıslar bende denedim dün başladım bugünde yapıcam yarın yok bakalım durum ne gösterecekburdan başlayan arkadaşlar kimler paylaşalım hem yapmasıda basit ve doğal

kizlar selamlar herkese ben de deniycem bu formülü insallah bu yaz tatilde rahatca bikinimi giyebilcem yazarim bi gelisme olursa

kizlar dün aksam basladim bende ama masaj olayi aklima takildi ya lifle veya keseylemi yapiyoz yani sert bi masajmi olcak ben elimle krem sürer gibi ama masaj yaparak yedirdim bekledim yikadim yumusacik oldu aynen kremlemis gibi karnimi deneyip sonuc alanlar masaj nasil yapiliyo yazarmisiniz

kizlar iki gün yaptim bir gün bekledim aksama yine yapcam valla eger sonuclari almaya baslarsam 3 ay bile yapabilirim yeterki gecsin ilk gün ve ikinci gün kremlenmiscesine bir yumusaklik ve parlama oldu karnimda gelismeleri yazarim yine

arkadaŞlar kahve lımonu yapmıŞ ve sonuÇ almıŞ bırı olarak sÖylÜyorum ınanın ve sabırla yapın.

1.dÜzenlı yapın
2.vÜcudunuzu nemlendırın
3.spor yapın
4.kılo alım ve verımler etkıleyebılıyor
4.dÜzenlı beslenın

ben Şu an sÜreklı kılo alıp verdıĞımden dolayı bıraktım ama eskıden bacaklarıma bakmak ıstemıyordum Şımdı bakabılıyorum bazı lekelerımı bıle baya aÇtı ama sÜreklı kendınıze bakmalısınız benım Şu ankı saĞlık durumum ıyı olsaydı devam edecektım..

Sız sakın pes etmeyın..

ya kızlar ben hıc ınanamıyodum 10 unda basladımm bende 8 kere oldu yapalııı banamı ole gelıyo pskıklojıkmanmı yoksa gercekkmııı daha henuz anlayamadım ama gecıyo galıbaaa yaa daraldı resmen catlaklar mucıze gerceklesıyo galıbaa 2 hafta sonunda tam anlasılır ama belımdekı catlakları goremıyorum artık o derece gectıı gıbı yaaa ıns hepsı gecer hıc bısey kalmass yaaa

rabel angel bence sabırla yapmamıssınır sen ben faydaısnı gormye basladım eger eskısı gıbı olmazsa tabekı ayıca badem yagı surmanı tafsıye etmıyorum cunku badme yagı kıl yapıyo busefr kıllardan kurtulmaya baslarsınızz soylıyım sana cunku aynı seyı bende yaptım olmayan kıl orda olustuuu bence surmeee tarcın ne alaka onu anlamadım bence lımon kahve yeterlıı sabırla yaparsann faydasını bence gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…