• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
AquaBarbie...
bnm catlaklarım daha yeni oluştu. Son 6 ay falan..
Mesajını okur okuamaz .. o aksam gittim aktardan yosun sabunu aldım. hatta selülit için yazıyordu. kabak lifide aldım. aksamında girdim dusa keseledim catlaklarımı.. sonrada sabunu sürdüm. biras beklettim ovaladım masaj yaptım. ama sanki cildim hiç olmadığı kadar pürüzlü oldu:s
noldu smdi buna. ilk baslarda oluyormu böle seyler.. cok korktum...
vee göğüslere etki verirmi keseliyip sürümmi bu sabunu:s yoksa baska bir önerin varmı...
göğüslerime bişe yapmadım ama cat cat catlıor :S ağlıorum sinirimden:@

kızlar aquabarbie nin kullandığı yöntem kahve-limon die biliorum sadece ben önceki msjlarda yosun sabunu-kabak lifiyle birlikte fazla mı tahriş eder cildimi demiştim ordan bu muhabbet uzadı.
selülit için kabak lifi kullanılıo kızlar çatlaklara çok kötü geldiğini sanmıorum ama, ben kullanıorm çatlaklarımda bi deişiklik yok sanki sizin daa da mı kötü yaptı?

ya ben anlamadım şimdii bu yosun sabunu ve kabak lifi selülüte mi yoksa çatlaklara mıı iyii geliyor??aqua barbie çatlak demiş daha önceki sayfada

cnm buna yönelik b topik aç istersen=)

aslında iyi fikir canım yaaaaa. herkes özelden soruyor. ama tüpiği açan arkadaşa ayıp olmasın:???

aquabarbie sewindim walla gerçekten benim de sedef renginde %100 geçmese de mutlaka bi iyileşme yaratır demek bende de :) wakit kaybetmeden başlayıp sonuçlarını bildiricem ben de :)
bu arada arkadaşlar ben migrostan almıştım ikili halde flndı şehriban teyze mi ne markası :D hemen hemen her yerde wardır heralde ben tesadüfen almıştım sonra çok ii geldiğini okudum üstünde kullanım şekli yazıodu size de söliim:
önce kuru lifle çok tahriş etmeden kese yapılıcak
sonra yosun sabunu sürülecek cilde (ben biraz sürüp o şekilde masaj da yapıorm tam etki etsin die)
sonra sabunlu haldeyken lifle keseleniosunuz
bir de yanında deniz tuzu da wardı bu paketin içinde en son da deniz tuzuyla masaj yapın diyodu
bölece terlemeyi arttırıomuş spor yapınca fln ödemin atılmasına yardımcı oluo sanırım ben spor yapmadıımdan bu ara pek fark göremedm henüz yaptıımda bilgi weririm size :)
ama bence bu topikteki kahwe limon daha etkili olur bence deniz tuzu yerine ikisini bir yapmak çok yıpratır sanırım
nemlendirmeyi unutmuoruzz bi deee aman :)

teşekkür ederim canım:))

hayatım deniz tuzu zayıflamada, selilitlerin giderilmesinde, toksinlerin atılmasında ve pealing özelliği ile etkili olduğunu biliyorum ben yanlış bilmiyorsam.
canım bencede vakit kaybetmeden sende başla uygulamaya. önümüzdeki yaza daha kendine güvenerek girersin.
kabak lifi ve yosun sabunu cildine çok iyi gelecektir tatlım.hem nemlenecek hem selilitlerinden arınacak hemde pürüzsüz bir cilde kavuşacaksın :))
kolay gelsin iyi haberlerini bekliyorum:))hihoyyyt

aqua kahve limondan mı bahsediyorsun,yoksa sadece yosun sabunu ve kese mi?

canım ben kahve limondan behsediyorum. arkadaş sölemişti yosun sabununu ve kabak lifini öle lafa girdik:))ama ikisinide uygula daha iyi sonuç alırsın:):lepi:

AquaBarbie...
bnm catlaklarım daha yeni oluştu. Son 6 ay falan..
Mesajını okur okuamaz .. o aksam gittim aktardan yosun sabunu aldım. hatta selülit için yazıyordu. kabak lifide aldım. aksamında girdim dusa keseledim catlaklarımı.. sonrada sabunu sürdüm. biras beklettim ovaladım masaj yaptım. ama sanki cildim hiç olmadığı kadar pürüzlü oldu:s
noldu smdi buna. ilk baslarda oluyormu böle seyler.. cok korktum...
vee göğüslere etki verirmi keseliyip sürümmi bu sabunu:s yoksa baska bir önerin varmı...
göğüslerime bişe yapmadım ama cat cat catlıor :S ağlıorum sinirimden:@

kıyamam canım ya ağlama her şeyin bir çaresi vardır. çatlaklarına limon ve kahveyi uygula. ama kese yaparken çok fazla tahriş etme. limon asitli olduğu için yakar.
önce hafiften vucudunu kesele gözenekleri aç. ardından kuru cilde, kahve ve limonla çatlak olan bölgeleri bir güzel ov kızarana kadar. göğüslerinde dahil. sonra masaj yaparak yıka. ardından yosun sabunu ile bir güzel sabunlanm birazda öle beklet sonra yıkan. ama duşunu soğuk suyla bitir en azından çatlaklı bölgeleri.
duştan sonra ( ben dowe kullnıyorum) nemlendirici kerm ile nemlendir. hepsi bu kadar. 2 gün uygula 1 gün ara ver. kolay gelsin canım:)))opuyorumnanaktan

canım vucudundaki yumuşaklık keseden kaynaklanıyor. ölü derileri atıığın için cildin yumuşacık oluyor.

kızlar aquabarbie nin kullandığı yöntem kahve-limon die biliorum sadece ben önceki msjlarda yosun sabunu-kabak lifiyle birlikte fazla mı tahriş eder cildimi demiştim ordan bu muhabbet uzadı.
selülit için kabak lifi kullanılıo kızlar çatlaklara çok kötü geldiğini sanmıorum ama, ben kullanıorm çatlaklarımda bi deişiklik yok sanki sizin daa da mı kötü yaptı?

canım çatlaklarının daha kötü olduğunu düşünmüyorum. sadece o bölgelere daha fazla yoğunlaştığın için öle sanıyorsun. birde keselerken kızarıyor haliyle ben buradayın diyorlar. sadece göz yanılması. denemeye devam:)))opuyorumnanaktan

dahada belirginlestirdi bende ya :( ama sora gecti:S

canım doc a dediklerim senin içinde geçerli sadece göz yanılması geçeeeeeeeeeer:)))hihoyyyt
ya ben anlamadım şimdii bu yosun sabunu ve kabak lifi selülüte mi yoksa çatlaklara mıı iyii geliyor??aqua barbie çatlak demiş daha önceki sayfada

hayatım kabak lifi ve yosun sabunu selülite iyi geliyor. çatlaklar için kahve ve limon karışımı var:))kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
kızzlar sanmayınki ben sadece ezbere yazıyorum bunları. asla deneyimlerim sonucu gördüklerimi ve yaşadığım sevinci paylaşıyorum ben. çatlakların ne denli zor hatta geçmesi mümkün değil diyenlere bir umut oldu be kahve- limon. her kesin vucudu farklıdır kimisinde hemen işe yarar ,kimisinde geç hatta yaramaz (uygulamayı bıraktıkları için). denemekten bişi kaybetmezsiniz bence. çatlaklarınızda olmasa bile vucudunuzda bıraktığı etki bie uygulamaya değer bence:))):lepi:

canım ben temmuzun başlarında başlamıştım uygulamaya. hiç bırakmadım ama arada aksattığım da oldu. tatil. ramazan(çok sık yapamadım ramazanda) derken aksadı biraz ama bırakmadım hala devam ediyorum ben:))

ya regliyken fln nası yapıosunuz kızlar sporu ve böle işlemleri? ben nerdeyse 5 gün hayattan yokoluorum ve yatıorum paso herşey çok zor gelio hele spor imkansız. bi de böle sulu işlemler çok kasıo o zmnlar beni yapmıorum bişi sonra da baya ara vermiş oluorum dolayısıyla siz yapabilio msnz merak ettim

ewet canım sorun olmuyor pek. ben özelikle özel günlerimde spor yapma taraftarıyım.vücut kendini daha dinç hissettiriyor.yapmazsam kendimi salaş hissediyorum. bakım şart her daim:)))

ewet canım sorun olmuyor pek. ben özelikle özel günlerimde spor yapma taraftarıyım.vücut kendini daha dinç hissettiriyor.yapmazsam kendimi salaş hissediyorum. bakım şart her daim:)))

hehe çok haklısın cnm ya hadi bakalım ben de gaza geldim walla sayende cnm maşşalla btn kk kızlarının umudu oldun yerimseniben a.s.

Back