hayatım yukarıda yazdımya işe yarıyor diyeeeeeeeeeee. sadece zamanla olacak bişi bu hemen geçmesini bekleyemezsiniz zaten hayal kırıklığı olur sadece. benimkiler bayağım yüzeyselleştişer ,ister inanın ister inanmayın. sadece sabır gerektiriyor bir müddet:))
yarıyosa super ya yapmak lazım bide buzla msaj falan diyolar iyi geliyomus onuda yapalım kaydirigubbakcemile3
valla eger duzelcekse herseyi yapmaya hazırım ben :sm_cool:
kızlar şu kahve olayına hergün değil ama 2 gün arayla bende denedim ama çatlaklara hiiiiiç bir faydası yok.sadece tende yumuşaklık ve rahatlık yapmaktan başka bir işe yaramıyor.yüzümede deniyorum,yumuşacık oluyorum.benim çatlaklarım üstelik kilo alıp vermeden olan çatlaklar.hala daha dengesiz bir şekilde zayıflayıp şişmanlarsam popomdan çatlıyorum.bende sevmiyorum ama uzmanlarında dediği gibi bunun kesin bir çözümü yok bıçak altına yatmak bile faydasız.olucak tende oluyor.boşa kimseye ümit vermemek lazım..saygılarımlaa...:umursamaz:
canım benim daha 9 uygulama yapmışsın sen ama. hemen geçmesini bekmeyamezsin değilmi. zaman alan uygulamalar bunlar heleki çatlakta. bence psikolojik olarak etkilenmişsin sen balım. denemeye devam et derim ben.. kesinlikle çatlaklarında genişleme falan yoktur . keseninde çatlaklara iyi geldiğini biliyorum benki bu karışım nasıl gelmesin sadece sabır istiyor o kadar:)))gamyoncuiremsu
Daha önce de yazmıştım. Benim pembe çatlaklarımı genişletti. Psikolojik falan da değil. Eskiden normal pembe çatlaklarken cetvelle ölçtüm genişlikleri yer yer bir santime ulaştı. Cetvelin ölçümü de psikolojik değil herhalde. Daha önce bu forumda çatlağının genişliğinin bir santim olduğunu yazan birinin yazsını okuyunca çok şaşırmış ve halime şükretmiştim. Sonra kahve-limon yapınca benim başıma da geldi. Sadece genişlik değil renk olarak da daha dikkat çekici oldu.
Ama ben çok alerjiğim ve istisnayım. Kahve-limonu bıraktıktan sonra sadece çok kaliteli bir nemlendirici sürdüm, o bile çatlaklarımı azdırdı. Sonra hiçbir şey sürmemeye başladım. Toparlandılar gibi geliyordu. Biraz önce yine ölçtüm. En geniş çatlağım yarım santime düşmüş. Çok sevindim. Sanırım benim çatlaklara deniz de iyi geldi. Bu arada ben güneşten kaçan biriyim, hiç yanmadım. Yani renk değişimiyle falan ilgisi yok. Kahve-limonun bana kötü geldiğini okuyup panik olanlar varsa diye son durumumu yazmak istedim. Bıraktıktan sonra düzelmeye başladı. Genişlikleri azaldı ve eskisi gibi daha az görünür hale geldiler. Hala tam eskisi gibi değil ama ben uğraşmadıkça daha da düzelirler ve yine normal pembe çatlaklar haline dönerler diye tahmin ediyorum.
Bu arada pembe çatlaklarını başka bir yolla düzelten varsa yazabilir mi?
evet kesinlikle katılıyorm sana gerçektende geçirmiyo o kadar denedim boşuna hayal kırıklığına uğramayınyerimseniben çatlaklarınızla barışmaktan başka çaremiz yok:1no2:
evet kesinlikle katılıyorm sana gerçektende geçirmiyo o kadar denedim boşuna hayal kırıklığına uğramayınyerimseniben çatlaklarınızla barışmaktan başka çaremiz yok:1no2:
Daha önce de yazmıştım. Benim pembe çatlaklarımı genişletti. Psikolojik falan da değil. Eskiden normal pembe çatlaklarken cetvelle ölçtüm genişlikleri yer yer bir santime ulaştı. Cetvelin ölçümü de psikolojik değil herhalde. Daha önce bu forumda çatlağının genişliğinin bir santim olduğunu yazan birinin yazsını okuyunca çok şaşırmış ve halime şükretmiştim. Sonra kahve-limon yapınca benim başıma da geldi. Sadece genişlik değil renk olarak da daha dikkat çekici oldu.
Ama ben çok alerjiğim ve istisnayım. Kahve-limonu bıraktıktan sonra sadece çok kaliteli bir nemlendirici sürdüm, o bile çatlaklarımı azdırdı. Sonra hiçbir şey sürmemeye başladım. Toparlandılar gibi geliyordu. Biraz önce yine ölçtüm. En geniş çatlağım yarım santime düşmüş. Çok sevindim. Sanırım benim çatlaklara deniz de iyi geldi. Bu arada ben güneşten kaçan biriyim, hiç yanmadım. Yani renk değişimiyle falan ilgisi yok. Kahve-limonun bana kötü geldiğini okuyup panik olanlar varsa diye son durumumu yazmak istedim. Bıraktıktan sonra düzelmeye başladı. Genişlikleri azaldı ve eskisi gibi daha az görünür hale geldiler. Hala tam eskisi gibi değil ama ben uğraşmadıkça daha da düzelirler ve yine normal pembe çatlaklar haline dönerler diye tahmin ediyorum.
Bu arada pembe çatlaklarını başka bir yolla düzelten varsa yazabilir mi?
lolifer anneannen bir balmumu karışımından bahsetmişti.benim çatlaklarım 20 yıllık kahve limon biraz silikleştirdi gibi ama benimkileri tamamen geçirmez.şu balmumu karışımını bi sorsan anneannene.
valla keşke bu kadar toz pembe olsaydı her şey .
kızlar doğru anladımmı 2 tatlı kaşığı türk kahvesini bardağa koyuyoruz ve 1 adet limon sıkıyoruz sonra vücudumuza yediriyoruz? ? çok karışık yazılmışta tam tarifi göremedim
kızlar doğru anladımmı 2 tatlı kaşığı türk kahvesini bardağa koyuyoruz ve 1 adet limon sıkıyoruz sonra vücudumuza yediriyoruz? ? çok karışık yazılmışta tam tarifi göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?