ya bu doğum yapıpta rejene kullanıp sonuç alanlar war mı kızlar?
kızzlarrrrr!!!...
bu iksir diyorum artık kesinlikle uygulayın... ben uygulayalı daha 1 buçuk hafta bile olmadı. çatlaklarda biraz ama selülitlerde kesin çözüm ben söyliyim.selülitlerimde gözle görülür bir yokoluş var.ilk iki gün uyluladım sonra 1 gün ara verdim ve ertesi gün adetim başlamıştı. o 1 haftayı eşime sürpriz yapmak için kullnadım.fazla ışıkta bacaklarımı göstermedim.lülülülülülü
dün sabah kalçalarımı be bacaklarımı gösterdim inanamadı.fondotenmi sürdün diye sordu bana. bacağı sıkmadan mümkün değil belli olmuyor. benim selülit tipim 2 dereceydi 1 e indi şimdi.:dance:
ama ben sadece kahve ile limonu sürmekle kalmadım. onlarla bir güzel pealing yaptım herkesin yaptığı gibi.duşun sonunda da soğuk suyla bacaklarıma kese yaptım donana kadar,acıyana kadar. ve ona artı olarak beyaz lahana kürünü uyguluyorum. bacaklarım yumuşacık eşim elerini alamıyoro bölgelerden. ne yaptın böyle doyamıyorum diyor...:lepi:
ben yalnızca bacaklarıma ve kalçama değil. yüzüme vede göğüslerimede sürdüm. yüz için çok güzel bir maske. göğüsleriem sürerkende masaj yaptığım için kan dolaşımıda hızlanıyor. ve soğuk duşla dirileşiyor.:lepi:
çatlaklarım 4 yıllık olduğu için biraz zaman alır geçmeleri diyorum. şimdi bayağı bir silikleştiler... ama sabırla devam edeceğim bu iksiri uygulamaya.çatlaklarım geçincede size yazarım yine.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hepinize çatlaksız ve selilitsiz güzel bir hayat dileğiyle!!!....:teytey:-tatlicadiarzu-
bence yapıcaksanız, örneğin kalçanıza önce tek tarafa 7-8 kere yapıp biraz bekleyin çoğalma olup olmadığına emin olduktan sonra başka taraflara yaparsanız yada yapmazsınız.. sonra pişman olmayı benim gibii...çünki çatlaklarımı bariz çoğalttı bu karışım... hepiniz inanmak isitosunuz biliyorum bende başlarken çok büyük bi umutla ve heyecanla başlamıştım ama şuan çok pişmanım yaptığıma(
tekrar inceledim göğüslerimde çok az vardı şimdi deli gibi çatlaklar varlmaz: belime doğru da kocaman bıçak yarası gibi kalın bir çatlak daha keşfettim daha önce fark edilmeyecek gibi değil yapmayın arkadaşlar rezil oldu cildim zaten pütür pütür cildi yontar gibi çiziyorsun nedir bu yaa sinir oldumm çokkk
kaydirigubbakcemile3 kıslar ben de ilk kez yaptım yaparken ne farkettim biliomusunuz dedim ki kendi kendime ''yaa meğer ne çok yerde çatlak varmıııış'' bu ne demek şu demek cildimiz daha pürüssüz oluo hele de kahve sürdüğümüzde kahve koyu renk ve çatlaklar gün yüzüne çıkıo yıkadıktan sonra da pürüssüz oluo yani netlik kazanıo çatlaklar biz de fazlalaştı sanıoz halbuki öle diil... napcaz yılmıcaz yapıcaz :lepi::sm_cool::teytey::enbuyukkk:
bunca zamandır bu konu acık kullanıpda işe yarıyor diycek biri yokmu ona gore yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?