valla ne varsa eskilerde var. vücutları taş gibi hepsinin bende var annemde ne selülit ne çatlak bacaklarda hiç bişey yok ama 4 çocuktan sonra karnında çatlakları var sadece birde. birde belki saçma gelebilir ama lolifercim senin mesajını okuyunca aklıma geldi ben 3 aylık hamileyim geçenlerde rüyamda tanımadığım bir kadın karnıma limon sürüyordu iyi gelir diye hatta kalkınca aklımdan geçti acaba çatlaklaramı iyi geliyor falan diye sonra limon ne alaka falan dedim kendi kendime şimdide senin mesajı görünce şaşırdım :)) bende çatlaklar oluşmadan şimdiden bu karışımı sürsem acep faydası olurmu dersin?
bence cildin dinlendirildiği günlerde medacassol sürmenin faydası olabilir, o da ilaç ve etkili birşey bence
ÇATLAKLARDAN KURTULMA GÜNLÜĞÜ
1.GÜN 16.52
kahve ve limon karışımı karna sürülür ve masaja başlanır ...ve....
zııırrr kapı çalar ve kahveli el ve karınla panik halinde uyuyan bebeğin yanına koşulur tabi o bu arada uyanıp ağlamaya başlamıştır bile...lanet olsun kapıyı açmayım üstümü temizleyim demeniz nafile kapıdaki alacaklı gibi çalıyor. pijama feda edilir ve üs kahveli bir halde giyilir. Gelen sucu normalde 1 saatte su getirir bugün hızlı olası gelmiş. neyse su alınır para ödenir adamdan kapı geç açıldığı için özür dilenir....
sonra bebiş uyanmış ve acıkmıştır beslenir sonra bebiş bi güzel her yere kusar üstünü değiştireyim derken bugün yıkanma saati geçmeden yıkayım bari denir... banyo ve yeni ciciler şampuan araç gereçler ve su hazırlanır.
bebiş yıkanır mis olur sizden de buram buram kahve kokuları yükselir... sonra tekrar meme ister gaz çıkartılıp ayakta sallanmaya başlanır...
şimdi saat 17.54 ve ben karnımda kahve artıklarıyla bembeyaz çarşafımda kızımı sallıyorum... uyuyunca kaldığım yerden devam edicem....
bakalım 5 dakika kalması gereken şey 1 saat kalınca ne yapıyor..
allahtan asitli bişey sürmedim şimdiye ölmüştüm yerimseniben.... bana bi ton çamaşır çıktı delikafadulden
ya kızlar catlaklar ıcın medacassol ve acnelyse yı nasıl kullanıyorsunuz bırbırıne karıstırıpmı uygulanacak ayrıca hergun mu kullanıyosunuzfisfisfis bılgı verırsenız sevınırım :enbuyukkk:
Lolifer ben bu uygulamaya başlayalı 8 gün oldu yani 6 kere uygulamış oldum. 2 hafta geçmesini bekliyorum henüz bi düzelme yok. Ama birşey sorcam bende öyle yanma soyulma falan olmuyor. Masaj yaparak sürüyorum ama daha sert yapmam mı gerekiyor acaba? Faydalı olması için soyulması şart mı?
valla canm ben bu konu ılk acıldıgında yapmaya basladım bayaa bı oldu yapalı yanı ama hala hıc bıse yok hatta ben keseyle surttum umutsuzluga dusurmek ıstemem kımseyı ama oyle belkıde daha fazla yapmam gerekıyodur bakalım bırakmıcam ben devam edıcem Çok üzgünüm çoookLolifer ben bu uygulamaya başlayalı 8 gün oldu yani 6 kere uygulamış oldum. 2 hafta geçmesini bekliyorum henüz bi düzelme yok. Ama birşey sorcam bende öyle yanma soyulma falan olmuyor. Masaj yaparak sürüyorum ama daha sert yapmam mı gerekiyor acaba? Faydalı olması için soyulması şart mı?
Benimde iki haftam bitti....Kesinlikle soyulma falan olmadı....Aynanın karşısında saatlerce bakıyorum
Çok bariz bir iyileşme yok sanki incelmeye başladı gibi....1 cm neredeyse çatlak,o nasıl kapanıp eski halini alabilirkikötükedihüso
Yinede devam etmeyi düşünüyorum 1-2 ay....Çatlaklar 6 yııllık,iyileşme süreside uzun olabilir.sengözlerimebaksanab...
beyaz tenli ve zaten hamilelikten önce de baya kilolu biri olarak taa o zamanlar çatlaklarım vardı ama hamilelikte arttı tabi herbirinin genişliği 1 santim hatta bazıları daha da fazlabişi sorcam affına sıgınarak .
bende de çatlak var ..
ama öyle dediğin gibi 1 cm filan değil ( çok şükür )kendi ailemdeki kadınlardan arkideşlerimden filan biliyorum çatlakları 1 cm olan kimse yok ?
nası okdara genişlerki?
doğum da oluyo öyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?